Al heel lang klant. En nu laatste bestelling zwaar opgelicht. Voor ruim €3300 besteld op 1 augustus. En levering word niet verzonden. Mail, whatsapp, telegram niets word beantwoord. Post nl... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestelling geplaatst én betaald op 1 augustus 2026. Sinds de bevestiging van de betaling heb ik geen enkele verdere reactie of update ontvangen. De betaling moest worden overgemaakt naa... Ver mais
Opgelicht. 1e keer besteld product binnen 3a4 dagen binnen. 2e bestelling niks gehad, 1x contact gehad, bestelling gaat verzonden worden. Niks gehad of gehoord meer, ook niet na diverse poginge... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Ik heb mijn bestelling nooit…
Ik heb mijn bestelling nooit aangekregen heb 20 mails gestuurd andwoorden niet we zijn nu al 2 maand verder 😅
Pure op lichters w8 al sinds 15 juli…
Pure op lichters w8 al sinds 15 juli nergens op reageren mail WhatsApp maar ze zijn mijn
Oplichters
Oplichters! 4 weken geleden bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen.
Oplichterij
De betaling moest worden overgemaakt naar een buitenlandse bankrekening. Inmiddels zijn we 19 augustus en ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen via e-mail en WhatsApp, krijg ik simpelweg geen antwoord.
Geen verzendbevestiging.
Geen tracking.
Geen statusupdate.
Geen reactie op e-mails.
Geen reactie via WhatsApp.
Wel betaald, maar daarna volledige stilte.
Ik kan alleen mijn eigen ervaring beschrijven, maar die is ronduit slecht. Op basis hiervan zou ik hier absoluut niet opnieuw bestellen en kan ik deze webshop niet aanbevelen.
Bespaar jezelf deze dure levensles en denk goed na voordat je hier geld overmaakt
Ik heb aangifte gedaan
Ik heb aangifte gedaan. Voeg je bij deze aangifte! Proces nummer: pl1500-2026298962-2.Des te meer aangiftes we bundelen des te beter. Aangifte bij politie den haag in beheer.
ik heb besteld en er komt gewoon niks…
ik heb besteld en er komt gewoon niks aan OPLICHTERS!
Al heel lang klant
En levering word niet verzonden. Mail, whatsapp, telegram niets word beantwoord. Post nl label word aangemaakt, maar pakket word niet naar postnl gebracht.
Update Contact gehad en excuses gehad.
Pakket zou alsnog verzonden worden. Dus
Afwachten.
En ik zal netjes updaten
Oplichters !!
Weekend besteld. Week niks gehad. Geen response op vele mails. Geen appen niks!!! Eerste keer besteld op advies van iemand maar wauw. Slecht advies helaas. Weg geld. Niks binnen. Stelletje oplichters. Weg hardverdiend geld.
Niets ontvangen
Ik heb hier 3x eerder besteld en zonder problemen ontvangen. Nu de laatste keer op 28 juli iets besteld, een track&trace nummer ontvangen maar de levering schuift steeds een dag op bij PostNL. Ik ga hier niet meer bestellen, ze reageren niet op mail en WhatsApp
maken track en trace aan maar sturen…
maken track en trace aan maar sturen niks op.
Oplichters!!!
Sturen bestelling niet en krijg nergens reactie op.
Order not delivered, no reaction from Mactropin
Order not delivered. No reply to emails. WhatsApp/Telegram: automated answer by chatbot claiming my order has been delivered. No tracking link, no proof, no further reply by chatbot
Oplichters!!!
Ze sturen iets anders toe dan besteld. Meerdere keren gemaild maar nooit antwoord.
nooit hier wat bestellen
nooit hier wat bestellen. Oplichters eerste klas!! Reageren niet op mails of appjes
Oplichters
Oplichters! Bij product op 8juli besteld! NOOIT ontvangen. Sturen een valse track and trace. Post NL heeft nooit mijn pakje ontvangen. Ze reageren niet op mails of whatsapp. Bestel hier niks want je bent je geld gewoon kwijt! Gisteren wel een kortingscode ontvangen van hen? Dit is pure oplichting
Bestelling niet verzonden en geld weg.
Bestelling niet verzonden en geld weg.
Het helpcentrum is AI bot die je niet kan helpen. 2 maal mail gekregen dat pakket onderweg is maar PostNL heeft het nooit ontvangen. Slechtste service ooit!!!!
Hopeloos
2 Sterren omdat ik hier al een jaar klant ben en mits vertraging langs postnl kant altijd tevreden was, mijn laatste bestelling is echter ongelofelijk…
Een maand geleden 4 producten besteld, krijg na 3 weken eindelijk iets binnen, is het maar 1 van de 4
Dan 4 dagen erna opnieuw, zijn het 2 producten van de 4, nu vandaag meer dan 4 weken na de bestelling krijg ik producten 2 en 3 nog eens binnen en dit allemaal zonder ook maar 1 keer product 4 te zien.. Een antwoord op mails is ook teveel precies Bas? je leest ze wel want er worden nieuwe pakketten verzonden.
Zeer triest zal hier ook nooit meer bestellen
Het was prima, tot het helemaal fout ging
Mijn eerste bestelling bij Stacker Pro verliep probleemloos. De levering was snel, het product was goed en de service was netjes.
Bij mijn tweede bestelling bleek het product echter defect te zijn. Na contact met de klantenservice heeft Bas, het hoofd van de klantenservice, netjes een vervangende levering geregeld. Helaas bleek ook deze vervangende batch defect. Vervolgens is mij schriftelijk toegezegd dat het volledige aankoopbedrag zou worden terugbetaald.
Inmiddels is er ruim een maand verstreken. Ondanks meerdere herinneringen en de toezegging dat de terugbetaling binnen 48 uur zou plaatsvinden, heb ik het geld nog steeds niet ontvangen. Ook heb ik sindsdien geen reactie meer gekregen op mijn e-mails. of ze zijn allemaal op vakantie of ze denken het vertrouwen van iedereen mooi te gebruiken.
als je denkt om iets te bestellen, zou ik nog een keer even nadenken
Oplichters
Al 3 weken aan het wachten op een bestelling, ze antwoorden niet via mail en ook niet via whatssap.. oplichters
Bespaar je het geld
Bespaar je het geld, dit zijn oplichters. Sturen de ene keer de helft en de andere keer gewoon niks.