Leia as opiniões dos outros
Super hurtig levering, pakket og sendt indenfor et par timer. Vi bestilte nye Fejø vinterdyner til god tilbudspris, og vi er virkelig glade for dem.
Gode priser og hurtig levering. Også god kundeservice. De hjalp mig da jeg kom til at bestille forkert længde sengetøj. Alt til 5 stjerner. Jeg bestiller gerne igen og anbefaler jer til andre🙂
Virkelig hurtig levering, god rådgivning og fornuftige priser. Kan varmt anbefale deres dyner. Vi er meget glade for den som vi har købt. Den hedder FEJØ.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Made For Dreams sælger nøje udvalgte dyner, puder og sengetøj med fokus på komfort, kvalitet og ansvarlighed. Vi samarbejder med anerkendte producenter og vælger materialer, der er skånsomme mod både kroppen og miljøet – så du kan sove trygt, godt og uforstyrret.
Informações de contacto
Pantonevej 1, 6580, Vamdrup, Dinamarca
- +45 73 70 73 96
- info@madefordreams.dk
- madefordreams.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Virkelig en god oplevelse at handle…
Virkelig en god oplevelse at handle her.
Først et virkelig lækkert tilbud på en dyne. Overvejde et stykke tid, men besluttede at prøve- har på ingen måde fortrudt. Nøj en lækker dyne♥️ sover himmelsk med den, og jeg er ellers ikke så nem med dyner😅
Hurtig levering og alt gik nemt.
Dog ville jeg ønske dynerne blev leveret i en “taske” så den kan opbevares uden at blive lukket tæt i en pose.
Super hurtig levering
Jeg fandt ved et tilfælde frem til…
Jeg fandt ved et tilfælde frem til hovedpuden som jeg var på udkig efter , jeg må indrømme at jeg også brugte AI til hjælp med at vurdere hjemmesiden og produktet der det lyd virkelig godt og det var AI enig i. Men det bedste var det hovedpuden kom var den virkelig Way , og nu efter at have sovet på den , må jeg sige det er det bedste køb jeg længe har gjort ❤️Så tak for jeres fantastiske produkt
Gode priser og hurtig levering
Fin handel uden problemer😊
Fantastisk 👍
Fantastisk 👍
Modtog min dyne meget hurtigt.
En dejlig dyne at sove med.
Kan kun anbefales
Varen ser fin ud
Varen ser fin ud, den er købt som gave, som skal gives 20/9
Skøn kvalitet sengetøj
Skøn kvalitet sengetøj. God beskrivelse. Kørt levering.
Virkelig hurtig levering
Jeg modtog hurtigt min dyne og har nu…
Jeg modtog hurtigt min dyne og har nu brugt den i en uges tid, har en god mavefornemmelse med den og glæder mig til flere gode nætter sammen med den nye dyne 👍👍😀
Tilfreds med mit køb
Fejø 3 lag hovedpude gjorde lykke hos en ven..
Der var hurtig ekspedition og alt var iorden.. Vel indpakket uden for meget emballage. Grundig beskrivelse af varerne på websitet. Det er rigtig kunde venligt..
Super tilfreds med min nye dejlige…og hurtig levering
Super tilfreds med min nye dejlige dyn,har en Turiform før og også sengetøj af samme mærke.
Det bliver mit næste køb hos dem

Resposta da Made for Dreams
Købte en Samsø dundyne til en god pris…
Købte en Samsø dundyne til en god pris og hurtig levering. Fint sted at handle.

Resposta da Made for Dreams
Købte 2 stk Fejø-hovedpuder (høj)
Købte 2 stk Fejø-hovedpuder (høj) - fik dem leveret 4 dage efter, og har nu brugt dem i over en uge.
Hurtig og god service, hovedpuderne af den bedste kvalitet, og komforten lever til fulde op til vores forventninger 😊🥇

Resposta da Made for Dreams
Virkelig god pris sammelignet med de…
Virkelig god pris sammelignet med de fleste andre forhandlere af de samme kvalitetsdyner og hurtig levering! Meget tilfreds!

Resposta da Made for Dreams
Fremragende service og gode varer
Virkelig god, venlig og kompetent service, som går den ekstra mil for deres kunder. Jeg købte en juniordyne af høj kvalitet til en god pris. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Made for Dreams
God pris og hurtig levering
Virkelig stærk pris og hurtig levering.
Kan kun anbefale denne butik.

Resposta da Made for Dreams
Hurtig levering (bestilte på nettet søndag, modtog varen tirsdag) og god information undervejs. Produktet er ikke taget i brug endnu. Så det kan jeg ikke allerede nu anmelde.

Resposta da Made for Dreams
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.