Madman Norge Opiniões 33

TrustScore: 2 em 5

1,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Svindel!! SVINDEL!! SVINDEL !!! Disse folka er ikke seriøse! De sender ikke varene og alle varer de sender stopper i tollen. Jeg tror heller ikke varene dem sender er hva de lover å sende. De... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

*Ventet veldig lenge på produktene mine som ikke har kommet. *Ble fortalt at Produktet ble tydeligvis tatt av Tollen, sender epost om dere kan sende en ny ordre som lovet, men svært lite skjer... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

produktet blir sendt fra Singapore, dette fremkommer ved post sporing. dere har skrevt til meg at dere holder tilbake 50% det betyr 1500 kroner. mens slike produkter koster maks 300 i singapore! Th... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

scam

scam, alle reviewsa er fra GB - Storbritania. norsk nettside med engelske annmeldelser oversatt på norsk, ikke et eneste norsk navn. nettsiden er i Storbritania også. mailen dems fungerer ikke, mobilnummeret er +45.

23 de janeiro de 2022

Resposta da Madman Norge

Hi Ninki, we are very sorry to hear about your negative experience with our store. Please provide us with your order ID here or via a support ticket on our website, so that we can take a closer look into this for you. We would also appreciate your opinion about how our team deals with this issue.

Update(27 of Jan): Hi, I haven't received your response, I have that your problem was already solved. Thank you

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg gikk ned mye i vekt da jeg ble syk…

Jeg gikk ned mye i vekt da jeg ble syk og slet hardt for å få den tilbake til jeg oppdaget madman-norge og kjøpte produkter fra dem. Jeg brukte Nandrolone Decanoate og Testosterone Cypionate sammen i treningsøktene mine. Og heldigvis går jeg opp i vekt igjen og føler meg kjempebra! Det tok rundt 16 dager å komme hit i Bergen.

5 de dezembro de 2021

Resposta da Madman Norge

Hi Bui, thank you for the positive feedback. We will look forward to your next purchase. Thank you

Classificada 5 em 5 estrelas

Forhåpentligvis vil Norge legalisere…

Forhåpentligvis vil Norge legalisere disse tilleggene. Inntil da vil denne butikken være min pålitelige kilde!

27 de novembro de 2021

Resposta da Madman Norge

Hi, thank you for the positive feedback. We will look forward to your next purchase. Thank you.

Classificada 5 em 5 estrelas

Endelig har jeg en pålitelig kilde for…

Endelig har jeg en pålitelig kilde for kosttilskudd. Jeg var ganske bekymret da jeg flyttet til Bergen og hadde ikke hell med å finne en butikk som selger kosttilskuddene jeg trenger. I tillegg er dette mer praktisk ettersom det er online. Jeg tror du bare må forholde deg til leveringstiden, men det er veldig gjennomførbart.

20 de novembro de 2021

Resposta da Madman Norge

Hi Fulk, thank you for the positive feedback and for purchasing our products. We hope to hear your next purchase. Thank you

Classificada 5 em 5 estrelas

For et par år siden pleide jeg å få…

For et par år siden pleide jeg å få kosttilskuddene mine fra en lyssky butikk et sted i Oslo sentrum, men jeg kunne ikke lenger finne dem. Prøvde denne nettsiden rundt Semtember og jeg fikk bestillingen min sist tirsdag.

26 de outubro de 2021

Resposta da Madman Norge

Hi Kelton, thank you for the positive feedback and for purchasing our products. We hope to hear your next purchase. Thank you

Veldig gode produkter

Veldig gode produkter, og jeg er ganske sikker på at de er autentiske. Emballasjen er veldig bra.

10 de setembro de 2021

Resposta da Madman Norge

Hi Marcelene, thank you for sharing your positive experience. Looking forward to your next purchase!

Classificada 5 em 5 estrelas

Den seksuelle lysten begynte å stige…

Den seksuelle lysten begynte å stige raskt og ganske høyt, jeg merket også en økning i aggresjon under trening. Jeg måtte allerede holde meg tilbake fra å gå på et brudd. Det var ingen smerter etter injeksjonen og ingen rennende nese. Alle slags ganske flotte ting.

17 de agosto de 2021

Resposta da Madman Norge

Hi Samantha, thank you very much for your positive feedback. Looking forward to your next order.

Helt sikkert svindel

Helt sikkert svindel. Selger ulovlige steroider. Finnes ikke fnugg av info om de i "Om" delen av nettsiden.

2 de março de 2021

Resposta da Madman Norge

Hi Dale, did you purchase from us? If so, please send me your order ID and I will check the status of your order. Thank you

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais