Madusen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flot produkt. God service og hjælp ved spørgsmål. Har bestilt fotoplakater nogen gange og de er virkelig flotte.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte 2 indrammede plakater… de blev leveret lynhurtigt. Desværre havde GLS smadret begge rammer og beskadiget plakaterne (på trods af meget fin emballering og “Fragile” mærker). Jeg skrev straks... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig, god service ekstrem flotte plakater og fødselaren blev rørt over gaven pga de smukke farver Venlig hilsen Else Jensen

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Impressão de fotografias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Byplakater fra Madusen - Plakater fra store og små byer

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Plakaterne levede fuldt ud op til mine…

Plakaterne levede fuldt ud op til mine forventninger

12 de dezembro de 2021

Hej Jette,

Åh, hvor er det dejligt at høre 😍 Det er vi glade for! Tak for at dele din oplevelse med os her på Trustpilot 👏

Hurtig levering - god kvalitet

11 de dezembro de 2021

Hej Pia,

Tusinde tak for din anmeldelse ❤️ Jeg er glad for at høre, at du modtog din pakke hurtigt og at du er tilfreds med kvaliteten 👏

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Vi havde bestilt plakat med ramme, og plakaten var sat i rammen, ved levering, så det så meget professionelt ud..

11 de dezembro de 2021

Hej Kristine,

Af hjertet tak for din fine anmeldelse ❤️ Hvor er jeg glad for at høre, at I har været tilfredse med hele oplevelsen og plakaten. Det betyder meget for os 😊

Hurtig

Hurtig og præcis levering

8 de dezembro de 2021

Hej Charlotte,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😍 Dejligt at høre, at du modtog din pakke hurtigt 👏

Ha' en skøn dag ☀️

Hej Laura,

Jeg ville blot lige takke dig for din anmeldelse her på Trustpilot. Den betyder rigtig meget for os 😍 Dejligt at læse, at du har været tilfreds med både levering og produktet 👏

Hej Marianne,

Tusinde tak for at ville dele din oplevelse med os her på Trustpilot. 😍 Jeg er glad for at læse, at din pakke kom hurtigt og sikkert frem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, levering og produkter i lækker kvalitet og smukke design🤩🤩🤩

22 de novembro de 2021

Hej Ronnie,

Jeg ville blot lige takke din for din søde anmeldelse her på Trustpilot 😍 Dejligt at I er tilfredse med det hele.

Classificada 5 em 5 estrelas

Må være ærlig at sige at det er…

Må være ærlig at sige at det er virkelig nogle flotte billeder, jeg har modtaget. 😍 vi er så glade for vores billeder med forskellige steder af Odsherred. Der måtte os godt være sådan nogen med Lolland. ❤️

21 de novembro de 2021

Hej Rikke,

Jeg ville blot takke dig for din fine anmeldelse her på Trustpilot 😍 Hvor er det dejligt at læse, at I er glade for jeres Odsherred plakater. Jeg håber, at jeg en dag kan glæde jer med smukke plakater fra Lolland også 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk ekspedition af min…

Fantastisk ekspedition af min bestilling med ønsket om anden stedangivelse af “vores mole” på Orø - meget fin service - og plakaten er så fin!

19 de novembro de 2021

Resposta da Madusen

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner her på vores Trustpilot 😍 Jeg er glad for, at du valgte at skrive til os, så plakaten kunne blive som du ønskede ❤️

Produkterne er fine

Produkterne er fine. Det er dejligt med hurtig levering og robust indpakning.
Vil anbefale jer til andre. 😊

9 de novembro de 2021

Hej Jette,

Tusinde tak for din anmeldelse 😍 Jeg er glad for, at din pakke kom hurtigt og sikkert frem. Dejligt at du har lyst til, at anbefale os til andre. Det betyder meget!

Indtryk

Alt var ok. Fin levering
Og emballeret godt

7 de novembro de 2021

Hej Erling,

Jeg ville blot takke dig for din fine anmeldelse her på Trustpilot. 😊 Jeg er rigtig glad for, at du har været tilfreds med at handle hos Madusen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service - hurtig levering.

5 de novembro de 2021

Hej Henriette,

Tusinde tak for at give dig tid til at lave en anmeldelse her på vores Trustpilot 😍 Det er jeg enormt glad for! Og ikke mindst glad for, at du har været tilfreds med din købsoplevelse hos Madusen.👏

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med køb af plakater og rammer hos madusen.dk. Jeg havde et problem med deres hjemmeside, men de svarede på mail med det samme, sent om aftenen. Plakaterne kom hurtigt, er fantastisk flotte og meget forsvarligt pakket ind.

5 de novembro de 2021

Hej Louise,

Tusinde tak for din meget meget fine anmeldelse her på Trustpilot 😍 Jeg er glad for, at du har været tilfreds med det hele. Det er dejligt at høre! ❤️

Fantastisk service!

Fantastisk service, de er altid hurtige til at skrive tilbage. Virkelig flotte plakater i god kvalitet! Og så er det fedt at de selv har været ude og tage billederne. 👏🏼

Kære Cecilia

Jeg ville blot lige takke dig for din rigtig fine anmeldelse her på Trustpilot 😍 Jeg er rigtig glad for at høre, at du har været tilfreds med det hele. Det betyder meget! 👏

Meget tilfredse.

Hurtig levering. Super flotte billeder.

Hej Lene,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😍 Det sætter vi stor pris på! Dejligt at du har været tilfreds med at handle hos os og at din pakke kom hurtigt frem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en fornøjelse at handle Maddusen…

Det er en fornøjelse at handle Maddusen varren kommer hurtig er fin

Hej Karsten,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot 😍
Dejligt at høre, at din pakke kom hurtigt frem og at du har været tilfreds med det hele.

Kærlig hilsen Sisse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais