Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Verkligen mycket högkvalitativa magneter. Tack så mycket också för snabb leverans och gullig förpackning. Vi kommer att beställa om och om igen för att föreviga våra minnen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar. Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning. Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel. Totalt sett mycket nö... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bre grejor och mkt snabb leverans. Ska beställa fler. De jag beställt innan ´försvann´ snabbt. Syskon som ville ha :-)

Classificada 2 em 5 estrelas

Ena magneten hade en fläck mitt i ansiktet på en person o bilden. Obrukbar.

Informações sobre a empresa

1. Loja de souvenirs
  2. Loja de lembranças

Magnetify.se erbjuder handgjorda och personliga fotomagneter som förvandlar dina minnen till unika dekorationer. Vi trycker dina egna foton på högkvalitativa magneter – perfekta som gåvor, reseminnen eller vardagsglädje på kylskåpet. Alla produkter tillverkas med kärlek i Sverige och skickas med omsorg inom hela EU. Vi fokuserar på kundnöjdhet, snabb leverans och miljövänlig produktion i liten skala. Tack för att du stöttar ett litet, kreativt företag med stora drömmar.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

31 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans! Magneterna är starka och verkar hållbara. Rekommenderas :)

30 de abril de 2026

Resposta da Magnetify

Tack för din fina ord, välkommen åter 🙏🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Bre grejor och mkt snabb leverans

22 de abril de 2026

Resposta da Magnetify

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Kul att höra att magneterna försvann snabbt – fast inte på det dåliga sättet! Välkommen tillbaka när det är dags att fylla på lagret igen 🧲

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt snabb leverans och bättre…

Otroligt snabb leverans och bättre kvalité än förväntat 🤩

21 de abril de 2026

Resposta da Magnetify

Tack så mycket, Helene! 🧡 Att kvaliteten överträffade förväntningarna — det är precis vad vi strävar efter. Välkommen tillbaka! 🧲

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt, tusen tack!

12 de abril de 2026

Resposta da Magnetify

Tusen tack, 😊 Snabb leverans och nöjda kunder är hjärtat i det vi gör. Hoppas magneterna sitter fint! 🧲

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice, väldigt fina magneter och snabb leverans!

15 de abril de 2026

Resposta da Magnetify

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både magneterna och leveransen. Välkommen åter!

Classificada 4 em 5 estrelas

Gick snabbt att få hem

Det var snabb leverans och det var smidigt att beställa generellt

5 de abril de 2026

Resposta da Magnetify

Tack för din recension och för att du valde Magnetify! Vi är glada att leveransen gick smidigt. Hoppas vi får glädja dig med fler magneter framover!

Classificada 5 em 5 estrelas

högkvalitet magneter med suveränt service

24 de março de 2026

Resposta da Magnetify

Tack så mycket, det betyder verkligen allt för oss! 🧡
Snabb leverans och fin förpackning är något vi alltid strävar efter — kul att det märks!
Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka. 🧲

Its beautiful

Its beautiful

25 de março de 2026

Resposta da Magnetify

Thank you so much! 🌟 That means the world to us. We hope it brings a smile every time you open the fridge! 🧲

Fantastiskt

Bra pris, jättesnabb leverans och jättefina magneter!

25 de março de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Magnetify

Tack så mycket, Elsa! 🌟 Det värmer verkligen att höra – snabb leverans och nöjda kunder är precis vad vi strävar efter. Välkommen tillbaka! 🧲

Classificada 2 em 5 estrelas

Ena magneten hade en fläck mitt i…

Ena magneten hade en fläck mitt i ansiktet på en person o bilden. Obrukbar.

11 de fevereiro de 2026

Hej Michaela,

Detta ska självklart inte hända och vi är verkligen ledsna att en av magneterna hade en fläck.

Vi ersätter självklart magneten utan kostnad, inklusive frakt.
Skicka gärna ett mejl till support@magnetify.se med en bild så ordnar vi en ny så snabbt som möjligt.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta – kvalitet är mycket viktigt för oss.

Magnetify

Fantastiko…

Bilderna var fantastika och försändelsen kom snapt .rekomderar det till andra har jag gjort .

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Magnetify

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! ⭐️
Det betyder verkligen mycket för oss.

Alltid bra leverans

Alltid bra leverans, bra varor

7 de fevereiro de 2026

Resposta da Magnetify

Stort tack Britt för ditt fina omdöme!
Vi är så glada att du är nöjd både med leveransen och våra produkter.
Snabb leverans och hög kvalitet är alltid vår prioritet.
Varmt välkommen tillbaka när du vill skapa fler personliga magnetminnen! 💛

Perfekt resultat

Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar.
Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning.
Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel.
Totalt sett mycket nöjd. 😁

16 de dezembro de 2025

Amazing products

Amazing products! I absolutely love the print quality and how vibrant the colors are. They keep every memory alive. Such a perfect gift. I can’t wait to order again!🤩🤩

5 de dezembro de 2025

Snyggt

Snyggt, snabbt, smidigt, så superbra!

15 de novembro de 2025

Tack för din omdömen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.