Magnussons Ur - Klockor & Smycken Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid köpt klockor här och den service jag och andra får här är bäst .. Aldrig segt och tråkigt .. bästa klockbutiken i stan .. Idag fick jag hjälp med att korta ner klocklänken 5 min senare så var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helheten! Hemsidan lättanvänd, servicen ypperlig med fokus på detaljer, grymt bra urval samt mix av klockor. Med tanke på prisnivån som det spänner emellan så känns dom väldigt exclusiva i sitt handh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ni hade den klocka jag letat efter till bra pris i över 20 års tid. Detta kommer jag aldrig glömma. Så återigen, stort tack för klockan och ert bemötande! Jag handlar gärna av er igen! Jag är oerhör... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra pris! Toppen också att dom tog sig tid att pilla bort all plast från klockan samt även ställde in rätt tid och datum på den. Extra kul med den fina presentinslagningen samt godi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria
  2. Fabricante de relógios
  3. Ourivesaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Magnussons Ur säljer klockor & Smycken sedan 1862 i hjärtat av Göteborg. Vi säljer även våra produkter i på nätet via vår webbshop magnussonsur.se. Fri frakt & försäkring när du handlar online.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

329 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

47 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Helheten!

Helheten!
Hemsidan lättanvänd, servicen ypperlig med fokus på detaljer, grymt bra urval samt mix av klockor. Med tanke på prisnivån som det spänner emellan så känns dom väldigt exclusiva i sitt handhavande. Dessutom med en trevlig överraskning i paketet vid leverans förutom att treårig försäkring som ingick i priset. Föredömligt!

7 de outubro de 2025

Hej Melinda,

Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att både leveransen gick snabbt och att klockan blev perfekt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och nöjd med produkten.

Snabb leverans och nöjd med produkten.

11 de agosto de 2025

Resposta da Magnussons Ur - Klockor & Smycken

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du både är nöjd med produkten och att leveransen gick snabbt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb respons och snabb leverans

Smidigt att göra affär med Magnussuns UR

11 de agosto de 2025

Hej Patrik,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår snabba respons och leverans. Att det kändes smidigt att handla hos oss är precis den känsla vi vill ge våra kunder.

Rekommenderas

Rekommenderas! Brett utbud snabb och fri frakt samt att dem kortade armbandet till rätt storlek.

22 de julho de 2025

Resposta da Magnussons Ur - Klockor & Smycken

Stort tack för din fina rekommendation! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt breda utbud, snabba leverans. Din upplevelse betyder mycket för oss.

Extraordinär service

25 de julho de 2025

Hej Marcus,

Stort tack för dina vänliga ord! Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde vår service som extraordinär – vi strävar alltid efter att ge våra kunder det lilla extra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Underbar butik och näthandel.

Jag fick köpt en klocka som är limited decision, snabb frakt och allt var till belåtenhet. Nu hade de tyvärr inte klockan i butik, jag hade hellre köpt den där. Sjukt mysig butik med trevlig och kunnig personal.

11 de julho de 2025

Resposta da Magnussons Ur - Klockor & Smycken

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både din klocka och vår näthandel. Tråkigt att modellen inte fanns i butik just då, men fantastiskt kul att du fick tag i ditt limited edition-ur via webben. Vi hoppas du snart tittar förbi i butiken igen – vi älskar att få prata klockor med våra kunder på plats.

Classificada 1 em 5 estrelas

Två månader på verkstad för att byta…

Två månader på verkstad för att byta batteri.

Köpte en "kvalitetsklocka" för 5 siffrigt belopp och förväntade mig hög kvalitet. Efter 1 år var batteriet så kasst att klockan ej gick att använda längre, visar inte ens tiden och omöjligt att ladda batteriet.

När jag pratade med butiken blev jag informerad att de behöver skicka klockan till verkstad utomlands för att montera ner klockan i atomer. Upp till två månader beräknade de att ett batteribyte skulle ta, något som jag förväntat mig man kan göra själv med en skruvmejsel på sin höjd. Batteribytet skulle också kosta över 1000 kronor, och det värdelösa batteriet täcks inte heller av garantin varken från butik eller tillverkare. Även om jag tackat ja är det högst sannolikt att jag hade stått här om ett år igen med exakt samma problem eftersom butiken visat noll intresse att fixa grundproblemet eller erbjuda en produkt som faktiskt fungerar i ersättning.

Kommer aldrig att handla här igen och råder alla att undvika butiken.

Edit: Det stämmer verkligen inte att jag informerats i butiken om att batteribyte kostar över 1000 kronor eller tar två månader, och har väldigt svårt att se hur något sådant kan vara en "rutin" för en klocka, vilken kund skulle acceptera något sådant??? Hade jag blivit informerad om detta så hade jag självklart aldrig köpt klockan. Detta påstående från butiken är ren lögn.

Påståendet om att jag blivit "erbjuden att titta på andra alternativ" är i detta fallet att jag blev "erbjuden" att köpa en annan klocka för fullpris. Inte en krona ville butiken erbjuda i ersättning eller kompensation för att de sålt en skräp produkt för över 10000kr som slutade fungera efter ett år.

4 de julho de 2025
Opinião espontânea

Hej Alexander,

Vi beklagar verkligen att du är missnöjd med din upplevelse.

Klockan du köpte är en smartklocka med ett specialanpassat batteri som tyvärr inte går att byta på egen hand, utan behöver skickas till tillverkarens auktoriserade verkstad utomlands.

Detta är en rutinprocess för den här typen av klockor och tar normalt upp till två månader, vilket vi informerade om i butiken. Eftersom garantitiden på två år hade passerat omfattades inte batteribytet av garanti.

Vi förstår att väntetiden kan kännas lång, och därför erbjöd vi dig även att titta på andra alternativ i vårt sortiment – något du tackade nej till.

Vi beklagar att vi inte kunde möta dina förväntningar den här gången, men hoppas att du hittar en lösning som passar dig framöver.

En fantastisk service!

19 de junho de 2025

Resposta da Magnussons Ur - Klockor & Smycken

Tack så mycket Yvonne för din positiva recension!
Det gläder oss verkligen att du upplevde servicen som fantastisk – det är precis vad vi strävar efter varje dag.

Mycket bra service👍🏻

26 de maio de 2025

Tack Marie för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen hos oss. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp framöver.

Snabb service

15 de maio de 2025

Hej Rose-Marie,

Stort tack för din positiva recension! Jättekul att du uppskattade vår snabba service. Hoppas du blir riktigt nöjd med ditt köp!

Varmt välkommen tillbaka!

Bra webbutik

Köpte ett armband, fick ett. Fick vad jag behövde och snabbt.

6 de maio de 2025

Hej Ivan,

Stort tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick snabbt och smidigt. Hoppas du eller din vän får mycket glädje av ditt nya armband!

Supernöjd

Bra affär och snabb leverans

24 de abril de 2025

Hej Rose-Marie,

Tusen tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är supernöjd med ditt köp och att leveransen gick snabbt och bra. Varmt välkommen tillbaka!

God service

God service, betjening og pris.
Kan anbefale andre nordmenn kjøpe klokke hos dere

8 de abril de 2025

Hej Alf Helge,

Tack så mycket för din fina recension! Det är roligt att höra att du är nöjd med både service, bemötande och pris. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss till andra kunder i Norge.

Varmt välkommen tillbaka när du vill!

Classificada 4 em 5 estrelas

I samband med att klockan skickades…

I samband med att klockan skickades fick jag även info om tullklarering. Fint om den kan tas bort, alternativt tydligt informeras om i de fall en tullklarering krävs.
Ang leverans så hade det varit bra om man redan i samband med beställningen hade kunnat välja om man vill ha hemleverans eller upphämtning på utlämningsställe. Som det var nu så fanns inget alternativ att välja på vid beställningen utan det fick ändras vid leverandinfo från DHL.
Är för övrigt nöjd med den fina klockan 😀.

25 de fevereiro de 2025

Hej Helene,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar din feedback och tar till oss dina synpunkter kring tullklarering och leveransalternativ. I detta fall var det något som gick snett, men inget vi vanligtvis skickar med :)

Vi strävar alltid efter att göra köpupplevelsen så smidig som möjligt och kommer att se över hur vi kan förbättra detta framöver.

Härligt att höra att du är nöjd med din nya klocka – vi hoppas att du får mycket glädje av den! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpt en Certina herrklocka (automat)

Bra urval av Certina-märke till lagom pris. Snabb leverans.

21 de fevereiro de 2025

Hej Andrey,

Stort tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med ditt köp och vår leverans. Certina är verkligen ett fantastiskt märke, och vi hoppas att du får mycket glädje av din nya klocka!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin klocklåda till bra pris

Fin klocklåda till bra pris. Snabb och enkel leverans. Eftersöker dock bättre information om produkten på hemsidan.

18 de fevereiro de 2025

Hej Johan,

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med klocklådan och leveransen. Vi uppskattar också din feedback om produktinformationen – vi tar till oss det och ska se över hur vi kan förbättra beskrivningarna på hemsidan.

Hoppas du får stor nytta av din klocklåda!

11 de fevereiro de 2025

Hej Patrick,

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen. Hoppas du får mycket glädje av ditt köp!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevlig o hjälpsam personal!

Mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam personal!!

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Magnussons Ur - Klockor & Smycken

Stort tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service och att vårt team kunde hjälpa dig på bästa sätt.