Ich komme aus Nordmazedonien und habe für meinen Mann in Deutschland eine Geburtstagsüberraschung organisiert. Obwohl alles aus der Ferne war, wurde ich von Anfang an so herzlich und professionell unt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prachtige bloemen ontvangen! Er was iets misgegaan met m’n bevestingsmail omdat ik een typefoutje had gemaakt. Toen ik belde kreeg ik een super vriendelijke dame aan de telefoon, die het voor me hee... Ver mais
Beluister uw telefoon en hou u aan uw beloftes Eerste en zeer slechte ervaring. Bestel rood, krijg rose. Geef afhaal adres op, wordt naar een ander adres gestuurd waardoor het 2dagen later komt. Doo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Maison Flowers heeft ruim assortiment luxe flowerboxen. Longlife Rozen & Rozen in verschillende formaten boxen. Stel zelf je cadeau samen.
Informações de contacto
Grindzuigerstraat 49, 1333MS, Almere, Holanda
- +31 6 12012046
- info@maisonflowers.nl
- maisonflowers.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Prachtige rozen
Prachtige rozen, ik had per ongeluk 2 keer geld overgemaakt, ze hebben het meteen teruggestort, vriendelijke mail terug gekregen
Perfecte bezorging
Meerdere keren besteld, en meerdere keren perfecte service gehad
Top service !!!
Als je iemand blij wil maken of sprakeloos bestel je bij maison
Netjes op de hoogte gehouden voor levering. Precies op de datum als gevraagd. Op een ander adres en heel veel complimenten gehad over de rozen! Perfect!
Snelle bezorging en top kwaliteit
Snelle bezorging en top kwaliteit! Super blij mee🫶🏼
De bloemen zijn helemaal droog en kapot…
De bloemen zijn helemaal droog en kapot aangekomen wat heel jammer is voor zoveel geld

Resposta da Maison Flowers
Altijd top kwaliteit en ontvangers…
Altijd top kwaliteit en ontvangers altijd blij verrast
Prachtige long life rozen ontvangen
Super snel en netjes binne
Flowerbox
Ik heb een flowerbox besteld met verse rozen. de box werd op tijd bezorgd helaas waren de witte rozen na 2 dagen bruin. Rozen van de supermarkt blijven nog langer vers.
Per ongeluk verse rozen besteld
Per ongeluk verse rozen besteld, deze werden door POSTNL heel lang in de magazijn bewaard (konden niet leveren door personeel te kort). Na 1 week ontvangen, maar de rozen waren al dood omdat ze 1 week geen water en lucht hadden gehad.
Na contact heeft Maison Flowers mij direct nieuwe longlife rozen verstuurd.
Goed opgelost!
Absolutely wonderful
Absolutely wonderful ! de bloemen zijn heel mooi en de kleuren heel vibrant.
Ook had ik bij de opmerkingen gezet om aub een rouwkaart mee te versturen en toen kreeg ik heel netjes een berichtje terug met een ander alternatief.
Zeker een aanrader !
goed service
Ze stuurden bekraste en gebroken…
Ze stuurden bekraste en gebroken bloemen, ik ben helemaal niet tevreden

Een bestelling geplaatst
Een bestelling geplaatst die ik last minute nog wou aanpassen was allemaal geen probleem heb de LONGLIFE rozen in acrylic case gekocht .
Bij dit bedrijf wordt er niet bespaard integendeel alles is kwaliteit de doos waar het in aankomt het kaartje wat erbij zit waar je tekst op komt testaan (plastic bankpas kaartje)
Tot aan het product zelf prachtige rozen alleen nog zien hoelang ze goed blijven maar ik ga hier zeker vaker bestellen!
Bedankt voor de service Mandy.

Resposta da Maison Flowers
super service en kwaliteit.
Zeer tevreden!
De website is duidelijk, levering gaat snel en de longlife box ziet er echt prachtig uit!