Helaas ben ik erg teleurgesteld in de…
Helaas ben ik erg teleurgesteld in de kwaliteit van de Maitreve-pannen. De lak/afwerking begon bij mij al vrij snel los te laten en inmiddels is ook de anti-aanbaklaag dusdanig achteruitgegaan dat ik de pannen niet meer goed kan gebruiken. Hierdoor moet ik alweer nieuwe pannen aanschaffen.
Ik heb de pannen altijd met de hand afgewassen, tijdens het koken een spatel gebruikt en ze netjes opgeborgen in de pannenlade. Ik ben er dus juist voorzichtig mee omgegaan en heb ze niet zomaar in de vaatwasser gezet of onzorgvuldig opgeborgen.
Ik heb hierover contact opgenomen met Maitreve en mijn klacht uitgebreid voorgelegd. Helaas kreeg ik als reactie dat ik volgens hen niet normaal met de pannen zou zijn omgegaan. Dat vind ik erg jammer, omdat ik de pannen juist zorgvuldig heb gebruikt en bovenstaande manier van gebruik voor mij normaal en voorzichtig gebruik is.
Daarnaast is er naar aanleiding van mijn klacht geen passende oplossing geboden. Gezien de prijs en de verwachtingen rondom de kwaliteit van deze pannen vind ik dit erg teleurstellend.
Het uiterlijk van de pannen vond ik in eerste instantie prachtig, maar voor mij is duurzaamheid uiteindelijk belangrijker. Op basis van mijn eigen ervaring zou ik deze pannen daarom niet opnieuw aanschaffen.