Majska Opiniões 15

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Kupiłam 2 sukienki "Vintage Bawełniane…

Kupiłam 2 sukienki "Vintage Bawełniane )-Dekolcie". Po prawie 2 tygodniach odebrałam przesyłkę i natychmiast poinformowałam sprzedającego o zwrocie. Sukienki za duże, workowate, z materiału, który w większej gramaturze używany jest na prześcieradła. Jedna ma na górze przebarwienie (wygląda jak spłowiała od słońca). W dodatku do dzisiaj nie otrzymałam paragonu na ten zakup, mimo że kilkukrotnie o niego się upominałam. No i na koniec - zwrot mam wysłać do Chin, albo mogą mi zwrócić 20, 25 a na koniec 35% wartości towaru.
Oszustwo na maksa.

19 de abril de 2026

Uwaga TO JEST SCAMOWA strona

Uwaga! to jest SCAM!
-> to nie są produkty europejskie, to jest chamska chińszczyzna za wysokie ceny - zrobili sobie po prostu polsko-wyglądającą stronę;
-> produktów nie da się zwrócić, po pierwsze dlatego że odsyłka jest do magazynu w Chinach, po drugie zastrzegli sobie w regulaminie brak możliwości zwrotu produktów z wyprzedaży (co oczywiście jest niezgodne z polskim prawem)
-> zakupiłam buty skórzane dostałam shit z dermy, zero skóry;

NIE KUPUJCIE!!!!!

16 de abril de 2026

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem. Typowa ściema z ładnymi zdjęciami, udająca rzetelny sklep.
Dostawa szła miesiąc. Produkt, który przyszedł jest wątpliwej jakości w stosunku do zdjęć. Brak nr telefonu do kontaktu. Zwrotu można dokonać w ciągu 30dni...super, tyle że magazyn zwrotów jest w ...Chinach

14 de abril de 2026

Ta strona to oszustwo

Ta strona to oszustwo. Produkty ze zdjęć nie mają nic wspólnego z tym, co przychodzi. Towar nie jest wysyłany zgodnie z opisem na stronie. Wszystko idzie z Chin i jest to tandeta nie warta 5 zł.

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Zamówiłem buty 27 marca 2026 r.

Zamówiłem buty 27 marca 2026 r.
7 kwietnia 2026 r. napisałem wiadomość, ponieważ do tego czasu nie otrzymałem zamówienia.

Do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Szczerze mówiąc, wygląda to bardzo słabo i jest frustrujące. Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony sklepu sprawia wrażenie, że klient jest po prostu ignorowany. W takiej sytuacji trudno mieć jakiekolwiek zaufanie do tej firmy.

I ordered shoes on March 27, 2026.
On April 7, 2026, I sent an email because I had not received my order.

As of today, I have not received any response.

To be honest, this looks very poor and is quite frustrating. The complete lack of response from the store makes it feel like the customer is simply being ignored. In such a situation, it is very difficult to trust this company.

10 de abril de 2026

nic nie poszło nie tak

nic nie poszło nie tak, ale nie było też nic wyjątkowego, więc nie zrobiło to na mnie wrażenia. Czułem się, jakby to było przeciętne doświadczenie zakupowe.

29 de janeiro de 2026

Styl jest ładny

Styl jest ładny, a strona internetowa łatwa w obsłudze, ale realizacja mojego zamówienia trwała znacznie dłużej niż się spodziewałem. Nie jest to złe doświadczenie, ale też nie najlepsze.

29 de janeiro de 2026

Byłem podekscytowany

Byłem podekscytowany, kiedy składałem zamówienie, ale ostatecznie doświadczenie okazało się tylko w porządku. Niektóre produkty wyglądają dobrze, ale inne nie :(

25 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Zamówiłam Casualowe spodnie damskie z…

Zamówiłam Casualowe spodnie damskie z wysokim stanem i szerokimi nogawkami. Wyglądają ładnie i bardzo dobrze na mnie leżą. Wysyłka trwała o jeden dzień dłużej niż oczekiwano, ale nie stanowi to większego problemu.

14 de janeiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais