Super service, goede uitleg en altijd bereikbaar voor bijkomende uitleg en help. Ik ben enorm tevreden !
Leia as opiniões dos outros
Ik kan niet wachten tot ik nog eens wat moet bestellen. Helaas is de webshop wat beperkt qua naaibenodigdheden. Anders zou ik echt alléén nog maar hier bestellen. Alles was perfect, tot in de puntjes... Ver mais
Als niet zo heel ervaren naaister had ik er geen vertrouwen in om ritsen vlot te kunnen naaien. Door het DIY project met duidelijke uitleg, foto's en filmpjes lukte het me vlot. Resultaat: een heel kn... Ver mais
Ten eerste, prachtige producten, maar misschien nog wel belangrijker, Lotte heeft écht hart voor haar zaak! Ze communiceert goed en vriendelijk met de klant, vragen zijn geen enkel probleem, en ze doe... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Webshop voor stoffen, naaipatronen en complete alles-in-één pakketten. Hier shop je alles wat je nodig hebt om je unieke outfit zelf te maken.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Het uitpakken van een cadeautje
Snelle verzending, het pakketje was mooi ingepakt met een mooie kaart erbij. Het voelde als een cadeautje toen ik het uitpakte. Fijn ook dat bij elke stof nog een wasetiket gedaan was.
Top!
Duidelijke foto’s op de website, veel informatie over de stoffen, snelle levering, persoonlijke touch. Echt top!
Erg goed
Bestelling snel geleverd, met een leuk gepersonaliseerd kaartje. Beginnerskit is goed samengesteld en erg nuttig! Stoffen ook van goede kwaliteit met een goede beschrijving.
Met liefde samengesteld
Een duidelijk pakketje, waarvan je ziet dat het met veel liefde is samengesteld
Mooi en goed verpakt
Mooi en goed verpakt, mooie en goede materialen. Met een persoonlijk berichtje, daar wordt je blij van. Top service!
Hoi Lotte
Hoi Lotte,
Dank je voor het verzenden van jouw patroon. Wat ziet alles er mooi en verzorgd uit! Superleuk! Ik werd helemaal blij bij het uitpakken van het pakje.
Ik ben nog niet begonnen met naaien maar hoop dat ik dit weekend aan de slag kan! Heb er heel veel zin in.
Groetjes mascha

Resposta da Makers Inc.
Prima!
Mooi en zorgvuldig verpakt. Een cadeautje om uit te pakken
Super service en mooie stoffen.
Super service en mooie stoffen.
Vertalingen en tips bij de bestelling worden zeer gewaardeerd!
Lotte is ontzettend behulpzaam en…
Lotte is ontzettend behulpzaam en verzond mijn bestelling mooi verpakt én heel snel!
Makers Inc: top webshop!
Makers Inc is een heerlijke website om je urenlang te vermaken met het vinden van de meest perfecte combinaties tussen patronen en de mooiste stoffen. Een keuze maken is moeilijk omdat je alles wilt hebben. Het ontvangen van het pakketje is (naast snel) ook nog eens een feestje. Er is aandacht besteed aan alle details en de Whatsapp hulplijn zorgt dat het niet mis kan gaan!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.