Super tevreden over aankoop. Nadien een factuur gevraagd en deze werd diezelfde dag nog doorgestuurd. Superservice noem ik dat!
Super fijne service met duidelijk en goed advies over welke producten het beste passen bij mijn type huid. Fijne producten en altijd goed bevoorraadde stock.
Zeer vlotte service, producten worden snel verzonden en komen altijd zonder problemen aan. Bij vragen krijg je ook heel snel antwoord!
Beauty webshop 💄
Baron Opsomerlaan, 17/1, 2500, Lier, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Makeuphub.be
Op een regenachtige dag fietste ik vastberaden naar Makeuphub want ik had de avond ervoor eindelijk een gezichtscrème met spf 50 gevonden die én ‘excellent’ scoorde op de Yuka-app, én betaalbaar was, én ik snel ik huis kon hebben. Aangekomen leek Makeuphub gesloten maar ik belde toch aan (gelukkig, het was immers tijdens de openingsuren) en er werd meteen opengedaan. Ik had nog een vraagje over de producten en ik werd heel vriendelijk geholpen. Dus op de klantenservice niks aan te merken, die was helemaal top.
Ik gebruik de producten (ook de mousse ‘proud cloud’ gekocht) nu enkele maanden consequent en met plezier. Ik merk er niks negatiefs van. De crème is heel fijn in gebruik: licht, met een subtiele aangename geur (maar dus geen schadelijk parfum; anders zou hij geen ‘excellente score’ op yuka halen en ik hou wel van een beetje geur. Doet mij denken aan de zomer / zonnecrème) en zeker niet plakkerig. Ik gebruik eigenlijk enkel de crème en verder niets op mijn gezicht en mijn huid ziet er gezond uit. De mousse is ook een goed product. Één pompje is ruim voldoende voor een wasbeurt. Ik ben dus heel tevreden en een terugkerende klant wanneer mijn producten zouden op zijn (maar dat is nog niet voor meteen vermoed ik).

Resposta da Makeuphub.be
Je kan perfect via de chatfunctie je vragen stellen. Niets is teveel. Alles super snel verzonden en netjes ingepakt. Ik ben zeer tevreden en aan mij hebben ze zeker een vaste klant bij.

Resposta da Makeuphub.be
Ik gebruik nu al een hele tijd de make-up en ben er super tevreden van
Blijft de ganse dag zitten
En zo hebben we het graag
Ook zeer tevreden van de levering gaat super snel . Een dikke proficiat aan het team groetjes tania

Resposta da Makeuphub.be
Het was snel geleverd en was ook hetgeen ik besteld had.
Geen extra kosten alleen wat er moest worden vertaald.
Zeer goede service!

Resposta da Makeuphub.be
Super vriendelijk en de producten zijn heel goed
Vlotte bestelling en duidelijk communicatie betreffende de levering

Resposta da Makeuphub.be
Snelle verzending, netjes verpakt en goede producten! Ik ben content 🙏🏻

Resposta da Makeuphub.be
Glenn is super vriendelijk. Geeft een goede uitleg over de producten, zowel make-up als verzorgingsproducten.
Altijd een leuke ervaring!

Resposta da Makeuphub.be
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.