Zeer fijn geholpen alle tijd goede uitleg. Mijn moeder is 89 daar werd alle rekening mee gehouden. Er werd echt in oplossing gedacht. Zeer correcte behandeling vriendelijk en gezelligheid 1 nadee... Ver mais
Bij een probleem kan ik altijd snel terecht en steeds kostenloos opgelost. Goede service!
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Julianalaan 49, 3722 GE, Bilthoven, Utrecht, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
Bij een probleem kan ik altijd snel terecht en steeds kostenloos opgelost.
Goede service!
Deze audicien luistert, is professioneel en heeft de juiste oplossing!
Ontzettend aardig en vooral kundig geholpen. Snel een afspraak kunnen maken en levertijd gehoortoestel is snel. Aanrader!
Ik heb contact gehad met Guido en Lesley en het was werkelijk een warm bad met veel kennis en het hele proces was professioneel en snel, ze zijn ook op zaterdag open voor de werkenden onder ons, geweldig ik kan Makker aan iedereen aanbevelen.
Ik kwam binnen om mijn hoortoestellen te connecten met mijn telefoon, dit hebben zij perfect opgelost , tevreden klant
Altijd hulpvaardig geweldig vriendelijk en warm ontvangst
Je kunt vaak zomaar binnen lopen en als het niet druk is helpen ze je gelijk. De ervaringen vergeleken met de andere gehoorwinkel is dit wat ik nodig heb.
Mevr.Lesley die mij de laatste keer geholpen heeft is ook erg gezellig om mee te praten met een kop koffie.
Bij deze raad ik iedereen aan om daar toch eens naar toe te gaan. Bedankt alle medewerkers van Makker Bilthoven. gr. Hanneke Elberts

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Wereld van verschil in vergelijking met andere commerciële audiciens. Ze nemen echt de tijd voor je om samen een passende oplossing te vinden. Vriendelijk personeel

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Zeer bekwam bedrijf, prettige uitstraling en goed meedenken met de wensen van de klant (85+ in dit geval).
Daarnaast zeer service gericht en niet te beroerd om een stapje extra te zetten om zaken te behandelen / op te lossen.

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Kon voor moeder schoonmaken hoortoestellen meteen terecht zonder afspraak. Fijn. Prima service en vriendelijk

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Bernadette (Makker Hoortoestellen Bilthoven) heeft mijn moeder in een spoedige, non-standard situatie met de hoor apparaat geholpen. Haar deskundigheid, samen met haar inzet en steun hebben ons na de eerste gesprek vertrouw in haar behandeling gegeven. Na zeven manden, blijkt haar methode duurzaam. We zijn heel erg dankbaar aan Bernadette.

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Ik word altijd prima geholpen. Goede service.
Er wordt goed geluisterd. En je kunt altijd binnen lopen. Nooit vergeefs.
Fijne mensen en er is ook koffie. !!

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Vriendelijk, betrokken, verplaatsen zich goed in de klant, attente service, deskundig. Ik ben heel blij dat het team van Makker Bilthoven mijn hoogbejaarde ouders helpt en begeleidt, wat langer thuis wonen mede mogelijk maakt. Waardering dus!

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Na 2 keer voor niets met mijn vader van 96 naar een winkel van een grote keten te zijn geweest zijn we naar Makker gegaan. We werden meteen heel goed geholpen, ook al kochten we niet meteen een nieuw gehoorapparaat bij hen. Alles werd zorgvuldig en rustig aan mijn vader uitgelegd en er was alle ruimte.
Inmiddels hebben we bij Makker een nieuw hoortoestel gekocht waar mijn vader heel erg tevreden mee is. Voor ons over de medewerkers van Makker niets dan lof!

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
1 nadeel frank heeft mijn moeder zo goed der gehoor terug gegeven dat ze nu zeg poehee praat eens wat minder en zachter

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Er is veel aandacht besteed om voor mij de beste hoorapparaten aan te meten.
Makker (Franck) heeft 2x 60 minuten mijn gehoor getest en de beste instelling van de hoorapparaten voor mij ingesteld.

Resposta da Makker Hoortoestellen - Bilthoven
Graag wil ik met iedereen delen dat ik fantastisch ben ontvangen,goed geadviseerd en begeleid door Franck van Popta van Makker Hoortoestellen te Bilthoven.Ik heb als eerste een uitgebreide gehoortest gekregen en daarna een advies op maat.Ik heb het gehoorapparaat op proef meegekregen en dat is bij controle 2x aangepast voor optimaal gebruik.Ik ben Franck zeer dankbaar voor zijn uitstekende advies.

Een verademing! Uitstekende service bij Makker Hoortoestellen in Bilthoven
Wat een verademing om bij Makker Hoortoestellen in Bilthoven binnen te stappen! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. De dame achter de balie ontvangt je met een warme glimlach en een heerlijke kop koffie – een klein gebaar, maar het maakt een groot verschil.
De persoonlijke aandacht die je hier krijgt is zeldzaam. De audicien neemt alle tijd voor je, luistert echt naar je wensen en vragen, en straalt veel vakkennis uit. Geen gehaast, geen standaardverhaal, maar maatwerk en oprechte betrokkenheid. Je merkt dat ze hier écht begrijpen hoe belangrijk goed horen is voor je dagelijks leven.
Kortom: professioneel, vriendelijk, en volledig gericht op de klant. Ik kan Makker Hoortoestellen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundige begeleiding in een prettige, ontspannen sfeer.
Vanmiddag bij Makker in Bilthoven geweest.
Mijn slangetje van mijn hoortoestel gaf problemen.
Binnen 10 Min was er geheel gratis een nieuw
slangetje aangezet.
Al gebeld met schonenberg hoofd kantoor gesproken. En mail naar de winkel
Geen reactie mogen ontvangen.
Er zijn nog meer problemen maar die moet Schoonenberg oplossen.
Gisteren bijna mijn hoortoestel verloren!
Het was dus echt voor mij een groot probleem,
En u geloofd het niet de reparatie is GRATIS uitgevoerd.
Door heel vriendelijk personeel en zonder problemen,
Helaas heeft Schoonenberg geen service uurtje meer. En ook geen personeel .
U zult begrijpen dat als je bijna doof bent dat dit soort problemen snel opgelost moeten worden.
Daarom geef ik Makker een 10 voor de service.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.