Makker Hoortoestellen - Soest Opiniões 60

TrustScore: 5 em 5

4,8

Torenstraat 4, 3764 CM Soest, Utrecht, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Behulpzaam en professioneel. Er wordt met veel geduld goed uitgezocht wat het beste resultaat geeft. Ik ben zeer tevreden met de gehoorapparaten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Makker Soest, geholpen door Julian. Voor de tweede keer twee hoortoestellen bij Makker gekocht. Niet voor niets bij hun terug gekomen. Fantastische service en vriendelijke medewerkers. Julian zocht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijke zaak en mensen, vriendelijke bediening en netjes ontvangen. Als er klachten of opmerkingen zijn is men bereid direct indien mogelijk te helpen. Wilt u persoonlijke aandacht en een goed advi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindeloze service om alles perfect naar wens af te stellen, gratis klein ondrhoud aan de oorstukjes. We kregen zelfs kostenloos een Bluetooth microfoon te leen om een belangrijk gesprek met een arts... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

60 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Behulpzaam en professioneel.

Behulpzaam en professioneel.

14 de abril de 2026

Ik ben al jaren klant.

Ik ben al jaren klant en ben niet anders dan goed en heel vriendelijk geholpen. Ben blij dat er zo'n grote renovatie plaats heeft gevonden, de winkel uitstraling help er nu ook goed bij. Bedankt en ga zo door.

26 de fevereiro de 2026

Makker Soest

Makker Soest, geholpen door Julian.
Voor de tweede keer twee hoortoestellen bij Makker gekocht. Niet voor niets bij hun terug gekomen. Fantastische service en vriendelijke medewerkers. Julian zocht echt verder naar welke toestellen goed voor mij zijn. De eerste die ik om te testen mee kreeg voldeden niet. Absoluut 5 sterren.

11 de março de 2026

Fijne ervaring

Na een intake en test bij Beter Horen ben ik bij Makker mijn licht op gaan steken. Een heel positieve ervaring. Men neemt alle tijd voor de testen en de omstandigheden waarin je vaak verkeert en hoe je dat ervaart. Gevolg is een fijn op jouw ingesteld hoortoestel en dat voelt heel prettig en goed.
Dank aan Julian Touw.

11 de março de 2026

Phonak Audeo 170 Sphere Infinio

Eerste ervaringen met hoorapparaten en uitstekend, deskundig en vriendelijk geholpen door Julian. Goede voorlichting en ruim de tijd gekregen diverse hoortoestellen uit te proberen. Uiteindelijk gekozen voor de Phonak Audeo 170 Sphere Infinio en die bevallen tot op heden uitstekend.

10 de fevereiro de 2026

Beste,

Wat goed, ik zal het aan Julian doorgeven! Fijn om te lezen dat ze uitstekend bevallen! Veel hoorplezier er mee en bedankt voor de review!

Onverwachte superservice

Wij kwamen als niet-klant omdat we problemen hadden met een oorstukje en een andere audicien ons niet kon helpen. Julian stond voor ons klaar, was heel aardig, toonde respect en hielp ons meer dan perfect. Een uur lang en geheel gratis!

4 de dezembro de 2025

Beste,

We proberen voor iedereen klaar te staan, fijn om te lezen dat er tijd was om u goed te kunnen helpen. Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Ik zal het compliment aan Julian doorgeven!

Alvast hele fijne feestdagen,

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij makker hoortoestellen zeer tevreden…

Bij makker hoortoestellen geweest goed en vriendelijk ontvangen en vakkundige uitleg test afgenomen nieuw hoor apparaat aangekocht eerst op proef en nu zeer tevreden afgehandeld en zal potentiële vrienden vertellen over de perfecte service vriendelijk bedankt groetjes Jan laseur soest

20 de novembro de 2025

Beste meneer Laseur,

Wat een leuke review! En vooral belangrijk, dat u tevreden bent! Bedankt voor het schrijven en alvast fijne feestdagen!

Hartelijke groeten,

Zeer goede service

Zeer goede service, zeker een aanrader!

26 de novembro de 2025

Beste meneer Brouwer,

Fijn om te lezen dat u tevreden was met uw bezoek in Soest!

Alvast fijne feestdagen!

Zeer tevreden

Ik vind de behandeling zeer prettig.
Ik ben erg tevreden over zowel de apparaten als de oplader/opbergdoosje. Tv oplossing is ook helemaal fantastisch.
Zeer tevreden.

18 de novembro de 2025

Beste meneer Brehler,

Goed om te lezen dat u tevreden bent met de aangeschafte producten! We wensen u hier veel plezier mee en de deur staat open, mocht er iets zijn. Bedankt voor het schrijven van de review!

Service kan niet beter

Ik ben ontzettend tevreden over de service en de afhandeling. Ik kan altijd terecht mocht er wat zijn, ik word meteen geholpen tot volle tevredenheid.
Service kan niet beter.

18 de novembro de 2025

Beste meneer de Jong,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, hoge kwaliteit dienstverlening en vriendelijk personeel

13 de novembro de 2025

Beste meneer Kant,

Fijn dat u ons zo positief ervaart! Hartelijk dank voor deze review!

De service is top

De service is top! Ik gebruik mijn apparaat niet standaard maar alleen in geval van plotseling gehoorverlies. Recent was hier sprake van, eigen toestel kapot, na een telefoontje kon ik binnen 2 uur een leen toestel ophalen. Zo helpt Makker je uit de brand daar waar zij kunnen. Heel fijn!

4 de novembro de 2025

Beste Ad,

Fijn om te lezen dat het zo snel geregeld kon worden voor u! Hartelijk bedankt voor deze review.

Behulpzaam

Behulpzaam, fijn geholpen, geduldig, vriendelijk en heerlijke koffie.
Fijne bediening.
Duidelijk advies.

10 de novembro de 2025

Beste Aleid,

Hartelijk bedankt voor deze review! Altijd welkom voor zo'n heerlijk bakje koffie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijk en deskundig personeel…

Heel vriendelijk en deskundig personeel die de tijd voor je nemen. Met name Margreet.
Hele fijne ervaring.

10 de novembro de 2025

Beste meneer Peeters,

Bedankt voor uw review, ik zal het compliment doorgeven aan Margreet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het beste review voor Makker Hoortoestellen Soest.

Eerlijke zaak en mensen, vriendelijke bediening en netjes ontvangen. Als er klachten of opmerkingen zijn is men bereid direct indien mogelijk te helpen. Wilt u persoonlijke aandacht en een goed advies?
Makker hoortoestellen in Soest neemt alle tijd voor u en word u perfect geholpen, ook na de aankoop kun je altijd binnen lopen als er iets aan de hand is met de hoortoestellen. Garantie 5 jaar en gespreide betaling is ook mogelijk. Beoordeling : **********
Met vriendelijke groet, Familie Commandeur

21 de agosto de 2025

Beste familie Commandeur,

Hartelijk dank voor deze lovende review! Fijn dat u onze service zo ervaren hebt!

Netjes ontvangen

Netjes ontvangen, goede service, duidelijke instructie.
Goede proefperiode gehad.
Ik ben tevreden.

3 de novembro de 2025

Beste Philip,

Fijn dat u alles positief ervaren heeft! Hartelijk dank voor uw review en we wensen u veel plezier met de toestellen!

Makker Hoortoestellen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.