Maler Billing Opiniões 4

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

I 2024 hyrede vi Maler Billing til at lave microcement på vores to badeværelser.
Første badeværelse var indtrykket fint - men da han så skulle lave andet badeværelse var han konstant forsinket og lavede fejl flere gange.
Han har lavet sorte streger i mikrocementen og lakeret det inde og det ser mildest talt forfærdeligt ud.
Flere steder på det første badeværelse er lakken også begyndt at gulne.

I februar 2025 sagde han at han ville komme “efter sommerferien” og fixe det. Vi har stadig ikke set skyggen af ham her i marts 2026, altså over et år senere, på trods af at vi har sendt utallige beskeder, e-mails og ringet mange gange. Der er altid dårlige undskyldninger.
Vi har også bedt om en dekort i stedet, så vi kunne få en anden til at udbedre det, nu hvor han tydeligvis aldrig har tid. Det ignorerer han.

Hvis vi kunne give 0 stjerner, så gjorde vi det.

20 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen afstemning om kvalitet af maling eller glans. Selvom vi havde snakket om, hvad vi som kunder forventede.
Vi skulle pludselig selv køre hans affald væk - der bestod af en gang blandet losseplads. Både maling, spartel og mad!
Spartel arbejdet er direkte sjusk nogle steder.
Betalingsfrister på 3 dage.
Overpris i forhold til kvalitet.
Efterfølgende manglende respons på kritik og ingen løsninger på vores kritik.
Vi står nu med et hus, hvor der skal plet spartles og males igen, til trods for, at maler Billing har fået over 100.000 for opgaven.
Hold jer langt væk!

8 de outubro de 2025

Pas på !

Pas på !! Da han havde fået betalingen, så vi han aldrig mere. Han lover det hele men der sker ikke en dyt.
Så nu har jeg nogle kanter og ender der står mere eller mindre umalet. ( kategori = fusker )

29 de abril de 2025

Epoxy gul i garage

Maler Billing stod for opgaven med at lave vores epoxy garage gulv, som desværre måtte laves om to gange. Opgaven tog ikke mindre end knap 6 uger fra start til slut inden vi igen kunne tage garagen i brug.
Maler Billing har velvilligt lavet gulvet om, men epoxy gulve kræver stor erfaring med produktet for korrekt udførelse, som vi i denne situation ikke mener, har været bevist.
Vi håber nu at gulvet kan tåle den daglige brug, så det ikke skal laves om endnu en gang.

14 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais