Malerfirmaet D&E ApS  Opiniões 73

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ved udskiftning af køkken fik vi opgraderet væggene i køkkenalrum samt stue fra glasvæv til filt. Inden opstart blev processen gennemgået. Opstart, slut dato samt pris for arbejdet blev aftalt. Dy... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Delan og hans ansat Klaus har lavet et rigtig flot stykke arbejde ved os. Vi kan varmt anbefale firmaet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Malerfirmaet D&E. Dylan og hans team har været yderst hjælpsomme, søde og professionelle hele vejen igennem. De har overholdt alle aftaler og leveret et rigtig... Ver mais

Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Fremragende malerarbejde

Fremragende malerarbejde! Desuden fik vi hjælp af Dylans netværk da vi pludselig stod og manglede en gulvsliber og alle andre firmaer var optagede. Kæmpe hjælp!

31 de outubro de 2025

Anbefalelsesværdigt

Jeg kan helt ærligt sige, at jeg giver mine største anbefalinger til Malerfirmaet D&E. Dylan har været utroligt hjælpsom, nem at komme i kontakt med og professionel hele vejen igennem. Samtidig med, at han har givet gode tips til udflytningsprocessen, der gav mig ro i maven ift. mit fraflytningssyn! Resultatet var virkelig flot – der var intet at komme efter.

17 de fevereiro de 2026

Fuldt ud tilfreds!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Malerfirmaet D&E ApS. Allerede fra første kontakt gik det hurtigt med at få et tilbud til en fair pris. De tog sig af både spartling, pudsning og maling, og jeg følte hele tiden, at arbejdet var i sikre hænder. De kom som aftalt, overholdt tidsplanen til punkt og prikke, og var nemme at have i hjemmet. Resultatet blev virkelig flot – præcis som jeg havde håbet. Jeg er fuldt ud tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge dem igen, når der næste gang skal males.

15 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende firma med dialog i top.

Det ærligt talt svært for mig at finde et sted at starte med denne anmeldelse...😊
For sjældent har jeg oplevet så god en behandling af et projekt, privat eller som professionel. Jeg arbejder til daglig i byggebranchen...
Min anmeldelse omhandler en privat sag.
Jeg har i privat anlæggende haft en sag med D&E, og jeg har oprigtigt den bedste oplevelse med dem.
Det er et firma der forstår vigtigheden i af at nå i mål med opgaven, frem for prisen. de har særlig forståelse for vigtigheden i at nå i mål med opgaven når man er børnefamilie der skal flytte. De har været yderst flexible i processen for projektet kunne lykkes. Selv når jeg har fejlet og ikke nået det jeg skulle iht. De aftaler der er lavet. Nogle gange har jeg måtte ringe til firmaet, dagen før, og sige : jeg har brug for i kommer i morgen og når det og det osv. Så har de stillet op med det nødvendige mandskab, så opgaven blev løst. Det er dejligt at møde et firma hvor man kan have en go og konstruktiv dialog om projektet, hvor deres ejer faktisk selv nogle gange ringer for at følge op på om der er "noget de kan gøre" for at vi alle når i mål.
Ang. Deres arbejde er der intet at påpege.. Det er virkelig flot lavet, tråds de større udfordringer der har været end først antaget ved start.
Det er klart et firma jeg vil anbefale, privat som professionelt.. Behandler man firmaet med ordenlighed og respekt, får man præcis det samme tilbage..
Er "du" på jagt efter en maler, så vælg D&E.

9 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtige, detaljeorientede og godt samarbejde

Vi fik malet næsten alle rum i huset og i flere farver. God rådgivning og godt samarbejde hele vejen igennem, helt fra farvevalg til små og store detaljer undervejs samt efterfølgende pleje. Flot og meget tilfredsstillende resultat. Malerne er dygtige, detaljeorientede og meget fleksible, da vi pludselig måtte ændre i tidsplanen. Meget stor anbefaling herfra!

10 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg og min kæreste har fået malet af…

Jeg og min kæreste har fået malet af delen . Og vi må sige vi er meget tilfredse med det arbejde der er blevet udført alle aftaler er overholdt og han gik med til at male noget mere som vi er yderst tilfreds med og Deadline blev overholdt så vi giver de bedste anbefalinger videre kan klart anbefale delen til fremtidige kunder vi ser frem til og se Dela det igen til nye opgaver

27 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik repareret nogle sætningsskader i…

Vi fik repareret nogle sætningsskader i vores hus. Det derefter nødvendige malerarbejde blev udført meget professionelt og resultatet var perfekt. Desuden blev alle aftaler overholdt, så gode anbefalinger herfra

1 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik malet facaden på vores hus

Vi fik malet facaden på vores hus. Dylan og hans folk var meget effektive og overholdt alle aftaler til tiden. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt sikkert bruge dem igen til andre større maler opgaver.
De varmeste anbefalinger herfra.

2 de outubro de 2025

Dylan og team får selvfølgelig 5 *

Dylan og team får selvfølgelig 5 *, de fuldførte maleropgaven til punkt og prikke. Da vi kontaktede malerfirmaet, fik vi hurtigt feedback og et rigtigt godt tilbud, så vi følte ikke, der var behov for at indhente flere tilbud, og det har vi ikke fortrudt :-) Vores stue og entre er blevet super flot, og hurtigt klaret ift, hvis vi selv skulle igang - især maling af vores høje akustik lofter behøvede en professionel indsats.

5 de setembro de 2025

Rigtig god service!

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Dylan, som ikke kun leverede flot malerarbejde, men også hjalp os med at komme i kontakt med andre håndværkere. Alle aftaler blev overholdt, og vi blev løbende informeret undervejs i processen. Resultatet blev præcis, som vi havde ønsket os. Vi kan varmt anbefale ham og vil uden tøven booke ham igen.

13 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais