Varm anbefaling herfra.
Det har været sådan en fornøjelse at få udført arbejde af Fatih og hans team. Flotteste malerarbejde, så grundige og dygtige, og sødeste og så pålideligt team. Varm anbefaling herfra.

Resposta da Malerogrullen
Hos MalerogRullen leverer vi ikke bare malerarbejde – vi skaber resultater, der kan ses og mærkes. Vi går op i hver eneste detalje og sørger for, at finishen altid står skarpt. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra små opgaver til større projekter, og vi er kendt for vores høje kvalitet, punktlighed og professionelle tilgang. Hos os er en aftale en aftale. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver ærligt og sikrer, at du får et resultat, der holder – både visuelt og kvalitetsmæssigt. Vælger du os, vælger du en samarbejdspartner, der går det ekstra skridt for at levere et perfekt resultat – hver gang.
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Ganske tilfredsstillende!
Alle Malerprojekter ender hos Fatih & hans kompagnoner. Genialt og solidt stykke arbejde!

Resposta da Malerogrullen
Godt håndværk og kommer altid til tiden ☺️

Resposta da Malerogrullen
Kan varmt anbefale at bruge Fatih. Han er super dygtig og alt spiller.

Resposta da Malerogrullen
Har benyttet Fatih og hans team to gange, begge gange til alt spartel, fugning og malerarbejde. De er ekstremt nidkær omkring deres arbejde.
Tilgængelig både på telefon og sms uden lange svartider. Aftaler overholdes og ellers får man besked. Har i mit eget virke anbefalet Fatih til flere. Og med succes!
Fejl opstår, det sker for alle, men så bliver det også fikset og rettet op 💪🏻
/Dennis

Resposta da Malerogrullen
Maler Fatih er en behagelig person, der virkelig går op i finish, kan klart anbefales 😊
Thomas fra Hørsholm

Resposta da Malerogrullen
Endnu en gang har det været en rigtig god oplevelse at benytte MalerogRullen, som har hjulpet med nedtagning af gammelt væv, fuldspartling af gipslofter og vægge og afsluttet med filt.
De har udvist stor fleksibilitet, hvilket har været en stor hjælp, da vi også har haft andre håndværkere gående i huset. Resultatet er super flot med fokus på finish.
Kan varmt anbefale denne maler til alle, som ønsker en nem og effektiv kommunikation og et super flot malerresultat

Resposta da Malerogrullen
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne maler! Hele processen har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. De var utrolig hurtige, arbejdede effektivt og leverede et resultat, der virkelig lever op til mine forventninger. Derudover var de meget behagelige at have i hjemmet, og kommunikationen fungerede perfekt hele vejen igennem. Alle aftaler blev overholdt, og man kunne virkelig mærke, at de tog deres arbejde seriøst!

Resposta da Malerogrullen
Det har været en meget positiv oplevelse at samarbejde med denne håndværker, som har levet fuldt op til alle forventninger. Alle aftaler blev overholdt, prisen var som aftalt, og malerarbejdet blev udført meget flot og afleveret til tiden. Jeg modtog værdifuld rådgivning, hvilket resulterede i, at jeg faktisk sparede penge, da mit forslag om at spartle mit loft med fødte riller blev frarådet, da det ikke ville kunne skjules helt tilfredsstillende. Det vidner om stor professionalisme. Arbejdet blev udført særdeles flot, og jeg har allerede anbefalet dem til andre. Jeg vil uden tøven benytte dem igen.

Resposta da Malerogrullen
Havde en kanon oplevelse med denne maler. Skulle male nogle rør, en dørkarm og et bestemt hjørne i mit badeværelse. Maleren klarede det på ingen tid og var utrolig behjælpelig. Resultatet er virkelig flot til en rigtig god pris. Ikke sidste gang jeg bruger ham!

Resposta da Malerogrullen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.