Malerogrullen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Pintor

Escrito pela empresa

Hos MalerogRullen leverer vi ikke bare malerarbejde – vi skaber resultater, der kan ses og mærkes. Vi går op i hver eneste detalje og sørger for, at finishen altid står skarpt. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra små opgaver til større projekter, og vi er kendt for vores høje kvalitet, punktlighed og professionelle tilgang. Hos os er en aftale en aftale. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver ærligt og sikrer, at du får et resultat, der holder – både visuelt og kvalitetsmæssigt. Vælger du os, vælger du en samarbejdspartner, der går det ekstra skridt for at levere et perfekt resultat – hver gang.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Varm anbefaling herfra.

Det har været sådan en fornøjelse at få udført arbejde af Fatih og hans team. Flotteste malerarbejde, så grundige og dygtige, og sødeste og så pålideligt team. Varm anbefaling herfra.

30 de maio de 2026

Kære Mette

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord. 😊 Det betyder utrolig meget for os, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen undervejs.

Det har været en fornøjelse at arbejde hos dig, og vi sætter stor pris på din tillid og varme anbefaling. Sådan en tilbagemelding motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere vores bedste.

Tak fordi du valgte MalerogRullen ApS. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med et nyt projekt.

De bedste hilsner

Ganske tilfredsstillende!

Ganske tilfredsstillende!

Alle Malerprojekter ender hos Fatih & hans kompagnoner. Genialt og solidt stykke arbejde!

22 de junho de 2026

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de flotte ord! 😊

Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse, og at du har tillid til vores arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere et solidt håndværk og et flot resultat hver eneste gang.

Tak fordi du valgte MalerogRullen ApS, og fordi du vil anbefale os. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt.

De bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt håndværk og kommer altid til tiden…

Godt håndværk og kommer altid til tiden ☺️

11 de maio de 2026

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med vores håndværk – og ja, vi prøver altid at komme til tiden. malingen tørrer jo ikke hurtigere af, hvis vi sover længe! 😄

Tak for tilliden og anbefalingen. Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale at bruge Fatih

Kan varmt anbefale at bruge Fatih. Han er super dygtig og alt spiller.

14 de junho de 2026

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling, Mette! 🙏 Det betyder rigtig meget for mig. Jeg er glad for, at du er tilfreds med arbejdet, og jeg sætter stor pris på din tillid. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Benyttet Fatih og hans team 2 gange

Har benyttet Fatih og hans team to gange, begge gange til alt spartel, fugning og malerarbejde. De er ekstremt nidkær omkring deres arbejde.
Tilgængelig både på telefon og sms uden lange svartider. Aftaler overholdes og ellers får man besked. Har i mit eget virke anbefalet Fatih til flere. Og med succes!
Fejl opstår, det sker for alle, men så bliver det også fikset og rettet op 💪🏻
/Dennis

1 de julho de 2025

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak, Dennis! 🙏 Det betyder rigtig meget for os, at du har valgt os to gange og endda anbefalet os videre til andre. Vi lægger stor stolthed i vores arbejde og gør altid vores bedste for at holde aftaler og levere et godt resultat. Og som du skriver, kan fejl ske – det vigtigste er, at man tager ansvar og får dem løst. Tak for din tillid og de varme ord !😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Maler Fatih er en behagelig person

Maler Fatih er en behagelig person, der virkelig går op i finish, kan klart anbefales 😊
Thomas fra Hørsholm

9 de março de 2026

Tusind tak for de flotte ord Thomas 🙏🏼
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med både resultatet og finishen 😊
Tak for anbefalingen — det betyder meget!

Flot og grundigt arbejde

Er meget tilfreds med resultatet

9 de maio de 2026

Tusind tak for anmeldelsen Christian 😊
Det glæder mig virkelig at høre, at du er meget tilfreds med resultatet.
Tak fordi jeg måtte hjælpe med opgaven 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flot resultat, meget tilfreds

Endnu en gang har det været en rigtig god oplevelse at benytte MalerogRullen, som har hjulpet med nedtagning af gammelt væv, fuldspartling af gipslofter og vægge og afsluttet med filt.

De har udvist stor fleksibilitet, hvilket har været en stor hjælp, da vi også har haft andre håndværkere gående i huset. Resultatet er super flot med fokus på finish.

Kan varmt anbefale denne maler til alle, som ønsker en nem og effektiv kommunikation og et super flot malerresultat

28 de abril de 2026

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse 😊
Det betyder virkelig meget for mig, at I er glade for både processen og det færdige resultat.

Det har været en fornøjelse at arbejde hos jer, og jeg sætter stor pris på jeres fleksibilitet og gode samarbejde under hele forløbet.

Tak igen for anbefalingen — det varmer virkelig 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne maler! Hele processen har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. De var utrolig hurtige, arbejdede effektivt og leverede et resultat, der virkelig lever op til mine forventninger. Derudover var de meget behagelige at have i hjemmet, og kommunikationen fungerede perfekt hele vejen igennem. Alle aftaler blev overholdt, og man kunne virkelig mærke, at de tog deres arbejde seriøst!

30 de abril de 2026

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at både resultatet og samarbejdet levede op til dine forventninger.

Du er altid velkommen igen, hvis du får brug for hjælp i fremtiden 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtige og levede fuldt op til alle aftaler

Det har været en meget positiv oplevelse at samarbejde med denne håndværker, som har levet fuldt op til alle forventninger. Alle aftaler blev overholdt, prisen var som aftalt, og malerarbejdet blev udført meget flot og afleveret til tiden. Jeg modtog værdifuld rådgivning, hvilket resulterede i, at jeg faktisk sparede penge, da mit forslag om at spartle mit loft med fødte riller blev frarådet, da det ikke ville kunne skjules helt tilfredsstillende. Det vidner om stor professionalisme. Arbejdet blev udført særdeles flot, og jeg har allerede anbefalet dem til andre. Jeg vil uden tøven benytte dem igen.

28 de abril de 2025

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at både resultat, rådgivning og samarbejde har levet op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning og kvalitet i arbejdet, så det betyder meget, at du har oplevet netop det.

Tak fordi du allerede har anbefalet os videre – det sætter vi stor pris på! Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp i fremtiden 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon malede badeværelse til en skarp pris

Havde en kanon oplevelse med denne maler. Skulle male nogle rør, en dørkarm og et bestemt hjørne i mit badeværelse. Maleren klarede det på ingen tid og var utrolig behjælpelig. Resultatet er virkelig flot til en rigtig god pris. Ikke sidste gang jeg bruger ham!

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Malerogrullen

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse, og at du er tilfreds med både resultatet og prisen. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt og effektivt.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen næste gang – vi står klar 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais