We kregen een duidelijke uitleg over het bepalen van een REËLE verkoopprijs volgens objectieve normen. Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij zijn zeer tevreden! Al onze vragen werden altijd snel beantwoord en er werd tijd voor ons vrijgemaakt. Zelfs op zondag antwoorde Thibo op berichten. Nogmaals dank voor de vlotte communicatie en go... Ver mais
Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject, dat van begin tot einde professioneel en met veel inzet werd begeleid door Rik. Vanaf de bezichtiging van de woning, over het ondertekenen van... Ver mais
Vanaf het eerste contact werden wij professioneel en vriendelijk begeleid vooral door Alexandra maar ook door de andere medewerkers van het kantoor. Communicatie liep vlot. We werden onmiddellijk op d... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Imobiliária
- Avaliador de bens imóveis
- Administrador de propriedade
- Agentes imobiliários
- Promotor imobiliário
- Agência de arrendamento imobiliário
Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!
Informações de contacto
Gentsesteenweg 125A, 2800, Mechelen, Bélgica
- 015216850
- info@malines-group.be
- malines-group.be
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Professioneel en meedenkend met de klant
Zeer aangename rondleiding gehad met Jade. Zij denkt mee met de klant en is zeer vriendelijk.

Van Ludo en Eugenia
Topteam Alles vlotjes verlopen en altijd bereid om bijkomende vragen te beantwoorden.

Resposta da Malines Group
Zeer goede en vriendelijke begeleiding
Zeer goede en vriendelijke begeleiding. Staan steeds klaar om je nodige vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader.

Resposta da Malines Group
Ik ben zeer tevreden met MALINES
Ik ben zeer tevreden met de samenwerking.Altijd zeer vriendelijk en alle afspraken op tijd verwittigd en altijd de vragen die ik had vlug beantwoord.Ook altijd bereikbaar.Zeker aan te raden.

Resposta da Malines Group
Top team en vlotte verkoop
Een hele goede en professionele aanpak en verkoop.
Jong team dat weet van aanpakken. Hoe ze de woning presenteren en de rondgangen bracht was super. De communicatie was altijd eerlijk en oprecht en ging zeer vlot en duidelijk. Mooi filmpje en mooie foto's door hun eigen fotografe was top! Zeker een aanrader voor wie zijn eigendom verkoopt of één zoekt!

Resposta da Malines Group
Ik was heel blij om met malines group…
Ik was heel blij om met malines group te werken. Ze hebben een goede luisterende oor. En hebben mij stap voor stap opgevolgt. En mijn huis is binnen de maand verkocht. Dank u wel Thibo.

Zeer goede ervaring
Vriendelijk, professioneel, open voor vragen.
Wij kijken uit naar ons appartement in het Maalderijhof.
Dank aan Joëlle.

Toppertjes
Heel fijn ontvangen om te beginnen bij Anne. Ze liet ons meteen op ons gemak voelen. Thibo heeft ons verder begeleid, Wij waren één van zijn eerste klanten. En hij heeft dat super goed gedaan! Regelmatig gebeld, dingen nagevraagd, en wel wat mensen ontvangen in ons huis. Alleen maar positieve vibes bij Malines Group!

Topervaring met Malines
Topervaring met Malines! Rik en Alexandra hebben alles perfect geregeld en ons uitstekend begeleid bij de verkoop van ons huis. Heel tevreden!
Mercikess☺️

Werfbezoek Blaasveld
Joëlle heeft goed geluisterd naar wat ik zocht en heeft me meteen meegenomen naar panden die mij erg interesseerden.
Ze begreep direct wat ik eigenlijk wou en gaf me raad hoe ik het best de eigendom kan verwerven.

Zeer vlotte verkoop door Thibo
Zeer vlotte verkoop door Thibo. Je merkt dat dit zijn passie is en hij dit heel graag doet. Denkt mee naar oplossingen en we hebben een hele goede ervaring gehad! Zeker een aanrader!

Resposta da Malines Group
Een eerste bezoek in het hoofdbureau
Een eerste bezoek in het hoofdbureau. Joëlle ontving ons erg vriendelijk en gaf met kennis van zaken heel wat info over het gevraagde bouwproject.

Resposta da Malines Group
Zeer deskundige en uitgebreide…
Zeer deskundige en uitgebreide rondleiding door verschillende app. op de site. Alle vragen werden uitvoerig beantwoord. Joelle was de perfecte gids!

Resposta da Malines Group
ze denken mee in wat je als koper…
ze denken mee in wat je als koper belangrijk vindt

Resposta da Malines Group
Ze doen hun best en houden je op de…
Ze doen hun best en houden je op de hoogte.
Tevreden.

Resposta da Malines Group
Wij zijn ontzettend tevreden over de…
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van Malines Group bij zowel de verkoop van ons oude huis als de aankoop van ons nieuwe huis.
Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en persoonlijk aan. Jade nam de tijd om naar onze wensen te luisteren, gaf eerlijk advies en hield ons steeds goed op de hoogte van elke stap. De verkoop werd vlot en correct geregeld, en dankzij hun inzet hebben we een heel mooie prijs gekregen.
Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben ze ons perfect begeleid. Ze waren steeds bereikbaar voor onze vragen en gaven ons een gevoel van rust in wat toch een spannende periode was.
Kortom: een super ervaring – wij raden Malines Group aan iedereen aan die zijn huis wil verkopen of op zoek is naar een nieuwe thuis!

Persoonlijke aanpak
Zeer goede uitleg bij het tekenen van de compromis en extra tijd vrijgemaakt om toch nog eens het huis te bekijken en de compromis te teken naargelang van ons persoonlijke agenda.

Verhuren in vertrouwen.
Professionele aanpak van onze dossierbeheerder van Malines.
Veel aandacht voor de wensen van de klant.
Vlotte en snelle afhandeling van het verhuur-dossier.
Kortom : een vertrouwensvolte samenwerking.

Super vriendelijk en behulpzaam
Super vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg en correct

Resposta da Malines Group
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.