Mamma Rosa Opiniões 25

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ventede 1 time på drikkevarer, stadig ingen mad, spurgte tjener mange gange hvornår vi fik drikkevarer og mad. Måtte selv hente glas og vand fra vasken på toilettet 5 mennesker og 1 barn - 1 1/5 t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Igen et pizzaria der lover på web site de kan levere, og ikke kan alligevel, så dobbelt tjek jeres levering inden bestilling, ellers hænger jeres penge i limbo til de bliver refunderet dage efter

Classificada 5 em 5 estrelas

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Kebab Pizza torr och utan ett salladsblad blad

Södertälje
Kebab pizza utan någon sallad på , tre tunna skivor tomat som knappt märktes och ingen speciell kydda på som märktes.

Torr och eländig pizza överlägg och viss Kebab kött var torr , sant en av tre feferonin var gammal .

Så det märktes dom sparade in på kryddor och på salladen som inte fanns med överhudaget på kebab pizzan .

Klart kebab såsen fick man med , annars hade det inte gått att äta kebab pizzan som var torr och eländig överlag !

Inget jag skulle rekommendera någon att gå och äta på den pizzerian !

Nej välj ett annat ställe att köpa pizza på eller gör egen hemma det kan inte bli sämre lovar !

27 de dezembro de 2025

Ventede 1 time på drikkevarer

5 mennesker og 1 barn - 1 1/5 time efter fik nogle af os mad, 3 manglende pizza og en kold portion pommes frites.
Manglende og uerfaren service.
Vi kommer ikke tilbage til Mamma Rosa på Strøget

13 de dezembro de 2025

Altttt for lang ventetiddd

Servicen var ok, men aså du venter en time på mad og maden er altså ikke top i forhold til det du betaler. Iskaffe er sygt dårligt forresten ikke bestil den…
Det for dårligt -

7 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mamma Rosa kan godt udefra ligne et…

Mamma Rosa kan godt udefra ligne et standard pizzeria, men kigger du på menukortet indser du allerede der at de ikke alene gerne vil tilbyde noget anderledes. Det skal også være godt og virkelig lækkert! Og den pizza vi fik var SÅ god!!! Derudover vi fik vi meget venlig betjening, og en fornemmelse af at vi var velkomne og at hvis der var noget, så ville de gå langt for at komme os i møde. Vi kan kun anbefale at kigge forbi Mamma Rosa pizza, hvis du er i Ikast!

11 de janeiro de 2025

Vildbjerg mamma-Rosa pizza

Vildbjerg mamma-Rosa pizza.
Fik desværre 6 ubagte pizzaer med hjem.
Håbede på nye pizzaer eller pengene retur, men fik kun et flabet svar.
Vh Peter.

12 de dezembro de 2024

Dårlig mad

Jeg bestilte inden jeg hentede og da vi dukkede op var det ikke klar så vi ventede 30 min på vores pizzaer. De var 8 der arbejdede, 2 af dem gik bare og spiste og den anden mente at vi lavede fejlen men det var deres hjemmeside. Da vi så fik maden var det koldt og de 2 pizzaer vi fik var forkerte samtidig med den durum vi fik var smadrede allerede da man tog det første staniol af fordi de havde proppet kød i til 3 personer👎. Synes det er for dårligt og dermed ikke burde ske😤

10 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Er glad for jeg har prøvet den så ved…

Er glad for jeg har prøvet den så ved jeg at det skal jeg aldrig mere mine pommesfrits smagte som om de var blevet varmet op igen og deres burger var mangelfuld i smagen og osten lignede den havde kogt den var hel gennemsigtig tænker de har talent da en cheeseburger og pommesfrit er svær at ødelægge 😊

19 de outubro de 2024

Ubagt Pizza NEJ TAK

Ankommer og bestiller mad, da maden endelig ankommer er laksen Skamstegt til ukendelighed og pizzaen var ubagt, bøld og kold så den ost der var på var hård og trist. Fortalte tjeneren dette da jeg og min kone betalte. Tjeneren sagde det skulle jeg bare have sagt så havde vi fået lov til igen at vente en evighed. Så det blev absolut sidste gang vi kommer her. Mit bedste råd til sultne mennesker, træk vejret og gå videre til næste spisested på jeres vej.

17 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig fået så dårlig mad

Jeg har aldrig fået så dårlig mad. Pizzaerne var som gummi og ikke færdig bagte, bøffen i burgeren var såååå tør og uden smag, Pomfritterne var helt brændte.
Der var to selskaber der gik, da deres mad også var uspiseligt.

17 de outubro de 2024

40 min ventetid på 2 bøffer

40 min ventetid på 2 bøffer
Plastik i maden
Kold mad
Maden smagte ikke af noget der var ikke salt og peber på bøfferne
650 kr for 2 steak
Find en anden sted at spise vi kommer der aldrig igen

18 de julho de 2023

Uacceptabelt!

Alenlang ventetid på drikkevarer. Efter mere end 1 time kom vores bestilling: 2 stuetempererede pizzaer! Vi klagede, og 20 min. senere kom de to samme pizzaer, halvvarme og med oprindelig rucola erstattet med ny. Er kommet på stedet i mange år, men denne gang var den sidste.

19 de março de 2023

Bare man kunne give 0 point

En sød og rar tjener drøner rundt, og forsøger at betjene mange kunder. Drikkevarerne kommer lang tid efter de er bestilt. To borde på hver 8 personer venter 30 minutter uden betjening og vælger at gå. Endelig efter en time kommer maden, men ikke den korrekte mad. Vi må igen vente på maden.

Børnene når at spise alt deres mad, og vi ender med at vente 15 min. mere før vores mad kommer.

Ingen sæbe på toilettet, lokalerne er slidte, tjeneren sød, men tydeligt frustreret over situationen.

Øv med øv på.

27 de maio de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais