Mammut hair gør lige det jeg har behov for - skjuler en meget synlig hovedbund i mit tynde hår. :-) Og så er det så tiltalende at der ingen kunstige farvestoffer og andre tilsætningsstoffer er i pro... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har modtaget mit produkt. Desværre har det ikke det ønskede effekt eller resultat for mine tindinger trods for jeg har en smule hårstrå der. Minder mere om en mørk øjenskygge der ikke binder sig t... Ver mais
A empresa respondeu
Giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har idag modtaget 2 forskellige farver af Mammut Hair Hårfiber og jeg er KÆMPE MEGA fan. Jeg har i flere år eftersøgt et produkt som bliver hvor det er, ikke fedter og se... Ver mais
A empresa respondeu
Fik en plakat hjem (en fødselsdagsgave til datteren) der var ødelagt under foldning eller pakning. Kontakte Katrine og hun sendte straks en ny uden omkostninger - det er service 👌🏼 Ikke sidste gang... Ver mais
A empresa respondeu
Mammut Hair Products er hårfibre, der skjuler dit hårtab. Hårfibrene er lavet af indfarvet bomuld og indeholder ingen syntetiske farvestoffer eller kemikalier, ingen kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og ingen animalske ingredienser. Hårfibrene binder sig til håret og dækker hovedbunden, så håret synes mere fyldigt. Hårfibrene holder hele dagen og kan nemt vaskes ud igen med ganske almindelig shampoo.
Østergade 22, 1., 6400, Sønderborg, Dinamarca
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Alle vil ha’ glæde af dette fantastiske produkt ! Tykt eller tyndt hår !
For er der nogen som ikke kender til hvirvler ?
Mit hår bliver ligefrem tyndet hos frisøren, men jeg har især én stor hvirvel, som skiller mit hår så man kan se hovedbunden.
Lidt drys, hovedbunden er dækket og hvirvlen opdages faktisk ikke.
Jeg sparer enormt meget tid med en ulige kamp.
Fantastisk produkt !

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Tak til Mammut for det bedste produkt.
Jeg elsker alt ved de hårfibre, som har gjort mig meget bedre tilpas i min hverdag og det er super nemt at bruge og så dejligt at der er en forhandler i Odense så 5 stjerner fra mig.

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Mit hår er blevet lidt tyndt med alderen
Så den virker rigtig godt for mig
Og den hvide farve er bare et plus

Bestilt og modtaget til tiden … 💪

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Jeg er så glad for produktet. Det har givet mig et helt andet liv. Nu kan jeg gå ud uden at føle at alle stirrer på mit hår
Så en kæmpe anbefaling herfra 🥰

Super hurtig service.
Det har gjort min hverdag nem og givet mig selvtillid, da jeg elsker mit hår og kan nu have alle frisure .
Dette er et fantastisk produkt som virker 100%

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Jeg er blevet tyndhåret i forbindelse med overgangs alderen og læste om Mammut hår produkter, og ville give det en chance. At vælge hvilke farve man skal have syntes jeg er svært. Jeg bestilte to produktet i hver farvetone, som jeg mente jeg skulle bruge. Farverne var alt for lyse. Da jeg havde åbnet dem for at prøve kunne jeg jo ikke bytte dem. Jeg skrev til Mammut om hvad jeg kunne gøre, da jeg tænkte at jeg jo nok skulle have en mørk og blande i eller andet. Jeg kommunikerede med Stefan som er utrolig sød og serviceminded. Stefan var så sød at sende mig en mørkere farve uden beregning som han mente jeg skulle bruge ( sendte billede af mit hår). Jeg blev rigtig glad da jeg ellers nok ville have foræret mine lyse farver væk, og ikke fået en positiv oplevelse af produktet i den rigtige farve. Nu afventer jeg spændt produktet i den rette farve.
Det ville være så godt hvis man kunne købe et farveprøve sæt, i de toner man ligger tæt på, for at undgå fejlkøb
Tak for rigtig god kundeservice🙌👏

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Fine varer, jeg er tilfreds og har handlet her flere gange.

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Er stadigvæk blæst bagover hvor stor forskel der er når man drysser det i, fik taget før og efter billeder ved en frisør der er forhandler

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Jeg har brugt mammut hair products snart et år til december, og er mega mega glad for den🤩
Det kom op på mit feed på Facebook en dag og jeg tænkte, det er da en smart måde at dække der hvor man ikk lige har så meget hår.
Jeg tænkte så at jeg må lige tjekke om det nu var en rigtig side og gik ind på trustpilot for at finde ud af det😅 og lidt efter nogen overvejelser købte jeg min første og jeg har købt for det meste hver måned lige siden🙏🤩❤️
Så taak til mammut hair products for et godt produkt🤩😍✌️

Det Virker 🤗💪👍
Putter lidt voks i hår og hovedbund, drysser mammuthair grå i håret, friserer med bred kam og fikserer med lidt hårlak.
MÅNEN ER VÆK INDTIL NÆSTE MORGEN !
T A K. 🙏

Giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har i flere år eftersøgt et produkt som bliver hvor det er, ikke fedter og ser naturligt ud.
Det skal siges jeg endda har anvendt tørshampoo med farve fordi jeg gerne vil skjule mine “pletter” hvor håret enten er væk eller er tyndt. Men det smitter tit af og drysser.
Jeg er udannet blandt andet frisør og materialist, og jeg har testet utallige produkter men ikke med samme resultat som Mammut Hair Hårfiber
Jeg giver hermed 5 ⭐️ og vil varmt anbefale produktet til venner og familen!

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Det er et fantastisk produkt der virkelig virker. Kan varmt anbefale det

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Har prøvet mit nye hårprodukt, Mammut, for første gang, og jeg kan slet ikke få armene ned. Det er for mig intet mindre end et vidundermiddel.
Jeg har halvlangt gråt hår, og det har generet mig voldsomt st man kunne se min lyserøde hårbund imellem hårstråene. Det kan man nu ikke længere👏😊👍. Mit hår føles kraftigere, og produktet er let at bruge. Tak, siger jeg bare.

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Selvom om produkter ikke matcher mit behov, så er kundeservicen og opfølgning af denne helt i top.
Tak for løsningen.

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Er så glad. Jeg er en ung mand som lider af tyndt hår på grund af stress og det her produkt havde jeg set en annonce om gav det forsøg og det skuffer bestemt ikke det dækker så godt de steder hvor mit hår er tyndt. Har fået mere selvtillid igen. Fantastisk produkt ikke sidste gang jeg køber her fra

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Jeg er en kvinde på 67 år og er meget korthåret. Med alderen er mit hår blevet tyndere og på grund af at jeg er blevet gråhåret kan man se hårbunden, hvilken jeg er rigtig ked af. Jeg fandt Mammut hår produktet på Google og gav det en chance. Jeg kan kun sige HOLD DA FAST, sikken en forskel det har gjort på mit hår!! Det ser mere kraftigt ud og jeg føler at jeg endelig har fundet et produkt som virker.

Resposta da Mammut Hair Products - Hårfibre
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.