Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Ver mais
Heel blij met het boek . Eenvoudige recepten met ingrediënten die overal te vinden zijn . Lekker en makkelijk! 😋😋
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Ver mais
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Ver mais
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Het prettige is dat als je een vraag stel je vrij snel antwoord krijgt. Heb de digitale boeken aangeschaft. En het leuk vind ik dat je er weer nieuwe ideeën opdoet. Heb spitskool rendang kip gemaakt. Deel 1 Heel lekker en ook de gehaktbrood. Het is erg fijn dat je de kruiden meestal wel in je keukenkastje heb staan.

Resposta da Mamsatwork
Te veel vlees en recept klopt niet volgens beschrijving gedaan. Nee voor mij niet weer helaas

Resposta da Mamsatwork
De recepten zijn lekker en zeker een goede houvast om te leren koken met een slowcooker. Omdat ik nog niet de variatie " Brood & zoet" heb uitgeprobeerd geef ik een 3.

Resposta da Mamsatwork
Ik ben heel blij met dit boek.
Ik heb enkele recepten gemaakt en deze zijn heerlijk.
En duidelijke uitleg .

Resposta da Mamsatwork
De boeken zijn allemaal makkelijk te lezen en de recepten heerlijk en niet met dure ingrediënten. Geen stress tijdens koken .

Heerlijke recepten.
En oo zo makkelijk
Veel variatie.
Iets anders als een a.v g.

Resposta da Mamsatwork
Heel duidelijke omschrijving van de recepten.
En ze zijn heerlijk

Resposta da Mamsatwork
Goed recepten en veel variatie
ik vind het zeer gemakkelijk en niet veel werk,
de avond tevoren maak ik alles klaar en leg het in de slowcooker
ik moet er niet meer naar omkijken en kan ondertussen andere dingen doen

Resposta da Mamsatwork
Een heel fijn boek met heerlijke gerechten en met een duidelijke beschrijving.
S'morgens alles in de slowcooker en smiddags geen drukte.
Ik ben er blij mee ♡

Resposta da Mamsatwork
Een fantastisch boek met heerlijke gerechten, met een duidelijke beschrijving.
S'morgens alles in de slowcooker, s'middags geen drukte, wat goed past bij onze leefstijl.

Resposta da Mamsatwork
Ik ben super tevreden met mijn aankoop! De e-books zien er helder en overzichtelijk uit en de recepten kloppen gewoon echt. Inmiddels vier recepten gemaakt en alles viel hier goed in de smaak. De Chicken Alfredo was een enorme hit en ook de Koreaanse beef is absoluut een blijvertje. De uitleg is duidelijk en de ingrediënten zijn gewoon goed verkrijgbaar in de supermarkt. Ik heb alle e-books aangeschaft en kan niet wachten op de volgende!

Resposta da Mamsatwork
Mooi duidelijk boek en wat we tot nu toe hebben gegeten, was heerlijk.

Resposta da Mamsatwork
Heerlijke en verrassende recepten! Mijn volwassen kinderen heb ik ook aangestoken met het slowcooker-virus. En ik ga mijn slowcooker meenemen op vakantie want niets zo handig als dat je laat in de middag terug komt van het strand en het eten is dan (zo goed als) klaar.

Resposta da Mamsatwork
Heerlijke en makkelijke recepten. Heel fijn als je thuis komt en je huis ruikt lekker en je zo kan aanschuiven. Ik vind koken echt niet leuk maar hier heb ik nu wel lol in gekregen.

Resposta da Mamsatwork
Het is een prachtig boek, met heerlijke recepten en duidelijke uitleg met foto’s.

Resposta da Mamsatwork
Wat een geweldig boek is dit!
De recepten zijn eenvoudig te maken en zo smaakvol! Hutspot, kippenragout, gehaktballetjes in tomatensaus…..alles is heerlijk! Het is zijn geld zeker waard!

Resposta da Mamsatwork
Leuke paasbingo voor 26 kinderen, die ik na betaling direct kon downloaden en printen.

Resposta da Mamsatwork
Heerlijk boek met lekkere recepten
Makkelijk kruiden om toe te voegen goeden uitleg hoe je alles moet doen geen min spijt gehad van het boek het is echt zijn geld waard
Gr susan

Resposta da Mamsatwork
Paas pdf(s) gedownload. Echt een super handige, maar ook snelle manier om een activiteit te doen met kinderen. Een paar printjes en je bent klaar. Zeker een aanrader, als je zelf geen inspiratie of tijd meer hebt!