Na een 6-tal weken had ik problemen met mijn smartwatch die steeds uitviel en niet meer wou opstarten. 2/3 mailtjes later kreeg ik bericht dat een andere horloge opgestuurd ging worden, ondertussen ze... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Half jaar geleden horloge gekocht maar ineens wilde hij niet meer opladen. Contact opgenomen en dezelfde dag reactie terug. Na paar keer heen en weer een mail om dingen uit te proberen wat jammer ge... Ver mais
Horloge besteld bij maoo, helaas is dit horloge nooit bij mij geleverd, contact gehad met het bedrijf, die hebben mij zonder moeite een nieuw horloge toegestuurd. Hoop dat het eerst horloge is terug g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Slimme wearables voor een actievere levensstijl.
Informações de contacto
Binnendams 101G, 3373AC, Hardinxveld-Giessendam, Holanda
- 085 1307 862
- support@maoo.nl
- maoo.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Heel goed
Heel goed. Mijn horloge wou niet werken, dus ik had contact opgenomen met maoo en zei hebben mij een paar vragen gestelt en een video laten sturen en daarna kreeg ik een nieuwe horloge en ik moest de vorige niet terugsturen.
Top service!
Al bij het eerste contact meteen goed opgepakt door de betreffende medewerkers met informatie over de te nemen stappen. Dit geldt voor zowel het telefonisch contact alsook het mail contact. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Mijn voornaamste contactpersoon was Aschna. Nogmaals dankjewel Aschna voor je hulp!
Slechte sluiting
Balen. Ik had al mijn twijfels over de kwaliteit van de sluiting van het bandje. Helaas klopte mijn gevoel. Binnen 24 uur kwijtgeraakt onderweg op de fiets. Dus dan is het goedkoop duurkoop. Jammer. Verder een goed horloge met leuke functies
Het is een heel mooi en handig horloge
Het is een heel mooi en handig horloge. Allerlei gezondheidsmetingen zijn mogelijk. Maar helaas was mijn smartwatch binnen een half jaar kapot. De wijzerplaat liet volledig los.
Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is er een nieuwe smartwatch naar mij opgestuurd.
Behulpzaam
Na half jaar hield horloge ermee op
Na half jaar hield horloge ermee op. En na goed geholpen te zijn om hem weer aan de praat te krijgen wat helaas niet lukte. Kregen we nieuwe opgestuurd
Snel en goed
Horloge stuk
Mijn horloge deed het niet meer en na enkele dingen uitgeprobeerd te hebben en wat niet lukte, heb ik meteen een nieuwe gekregen. Bedankt voor de goede service!!!
Fantastisch opgelost
Mijn horloge gaf geen beeld meer.
Met Maoo gemaild en een snelle reactie terug. Ik heb snel een nieuwe opgestuurd gekregen.
Prima service
Mijn horloge trilde niet meer
Mijn horloge trilde niet meer. Na mail wisseling hierover kon het probleem niet worden opgelost. Ik kreeg een nieuw horloge. Super tevreden.
Heel traag en ze kunnen op voorhand…
Heel traag en ze kunnen op voorhand geen levertermijn geven.
Levering
Ik heb na twee weken nogsteeds mijn bestelling niet binnen, terwijl op de website staat dat ik het product binnen twee werkdagen binnen moet hebben.
Ik heb al twee keer een bericht gestuurd om te vragen hoe ik de wekker ( alarm) instel maar geen antwoord en nu probeer ik de smartwatch met mijn gsm te verbinden en dat lukt niet
Na twee maanden in gebruik loopt mijn Maoo smartwatch ong. 4min op twee weken voor
Heel goede horloge
Heel goede horloge, heel blij mee!
Goede klantenservice, ik had problemen met mijn eerste horloge en ze hebben me direct geholpen! Top service!
Snelle en goede service!
Zou woensdag bezorgd worden maar dat werd zaterdag. Ik weet niet of dat het bij mooi ligt of bij post.nl
Zou woensdag woensdag
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.