Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo), vi prøvede 2 forskellige dufte røgelsespinde. De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem. Selve kassen det var pakket ind i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Nogle super fine og gode vare. Virkelig fin service og vi fik vores ting hurtigt. Kan klart anbefale andre at handle hos Mapio.
A empresa respondeu
Jeg har købt ved Mapio både ved en messe og online. I begge tilfælde har jeg oplevet en god service og været positivt overrasket over produkternes kvalitet ift. den billige pris. Ved online salget var... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk serviceniveau. Jeg var temmeligt sent ude ift. hborlåe jeg skulle bruge gaven, men Mads sørgede for at få mine varer hurtigt afsted. Smuk keramik, som allerede har fået misundelige blikke... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Mercearia japonesa
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de móveis para cozinha
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de artigos orientais
- Loja de artigos de cerâmica
Escrito pela empresa
Jeg er enormt interesseret i Japan, kulturen og historien bag. Efter en tur dertil, kulminerede det hele i at jeg kastede mig ud i min egen import af varer derfra. Så min lille forretning består af import og salg af nøje udvalgte japanske varer; heriblandt unikt vævede luksus håndklæder og flot traditionel og nytænkt minoware keramik. Jeg har en masse spisepindesæt, til næsten enhver smag, og en række betagende yukata på knagerne. Jeg står selvfølgelig selv for at udvælge alle tingene, men mange af dem nær mig kommer også med forslag. For udvalget er enormt og det kan være svært at vælge. Dog fås disse japanske skatte til mere eller mindre overkommelige priser, da jeg har et minimum af udgifter. Jeg står selv for hjemmesiden, Facebook/Instagram, produktbeskrivelser, skat/told... tjo, det hele, mere eller mindre. Jeg håber vi ses og at jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen lille del af Japan.
Informações de contacto
Hovedgaden 389, 2640, Hedehusene, Dinamarca
- salesandsupport@mapio.dk
- mapio.dk
Meget fin service og kvalitet.
Meget fin service og kvalitet.
Udsøgte varer til rimelige priser.
Kan varmt anbefales.

Fantastiske japanske skåle

Hurtig modtagelse af varer
Hurtig modtagelse af varer.
Varer svarer til det bestilte.
Man kan stole på Mads.
Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo)
De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem.
Selve kassen det var pakket ind i var godt pakket så det på ingen måde kunne tage skade.
Levering var med GLS hvilket også virke optimalt for os.
Unikke produkter til gode priser
Unikke produkter til gode priser, nemt at handle på siden, og de flotte skåle kom hurtigt.
Tusind tak for køb af smukke skåle og koi fisk
Jeg har købt japanske smukke skåle og en koi fisk. Smukke varer til en god pris og en høflig betjening. Dejligt at Mapio er kommet til Hedehusene.
Super glad!
Jeg bestilte et Matcha set, som jeg er rigtig glad for. Det var pakket rigtig godt ind, så man kunne se, at det var gjort med omtanke og kærlighed til varerne. Jeg bestiller helt sikkert igen. Arigato Gozaimasu, Mads-san !
Spændende udvalg af japanske varer til…
Spændende udvalg af japanske varer til gode priser, nem bestilling og hurtig levering. Kan klart anbefales at handle hos Mapio

Dejlig gave..
Meget flotte ramen-skåle med koi-fisk.
Glæder mig til at give dem som julegave.

Resposta da Mapio
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.