Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Ourivesaria

Marenca is een mid-high-end sieraden- en modeaccessoires merk dat zich focust op het leveren van unieke en diverse collecties met een luxe uitstraling. Wij doen ons best om dagelijks zo veel mogelijk modeliefhebbers te inspireren. Door Marenca haar luxe collecties, leuke prijzen, exclusieve seizoensgebonden items en brede doelgroep, is er voor een ieder wat wils. Met onze creatieve, enthousiaste en klant gerichte werkhouding zorgen wij ervoor dat Marenca straks niet meer is weg te denken uit de modewereld.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

9 opiniões

Top-service

Had een foute maat besteld en via mail dit aangegeven. Kreeg een zeer vriendelijk antwoord dat dit geen probleem was en ze dezelfde middag nog de goede maat zouden verzenden. De volgende dag ontving ik de bestelling al. Goede service en goede kwaliteit. Kan Marenca aan iedereen aanbevelen.

16 de janeiro de 2024

Goede klantenservice!

De ringen zijn van zeer goede kwaliteit en de klantenservice is uitstekend! Ze willen graag met je meedenken en reageren ook erg snel! Zeker een aanrader!

6 de julho de 2023

Beste Benthe,

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze ringen en de uitstekende klantenservice. We waarderen uw aanbeveling enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en we staan altijd klaar om u verder van dienst te zijn. ~Aislinn

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige sieraden voor de man

Prachtige sieraden voor de man. Ga eens kijken, echt top.
Vandaag besteld, word ook gelijk verzonden. Dus snelle levering. 👍

16 de junho de 2023

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de sieraden als de verzending. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! ~Diëgo

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb afgelopen maandag een last…

Ik heb afgelopen maandag een last minute verjaardagscadeau besteld voor mijn vriend. De bestelling kwam gister middag al binnen en ik hoefde hem niet eens zelf in te pakken! De ketting kwam binnen in een prachtig doosje ingepakt met goud papier😍 mijn vriend heeft zijn cadeau net uitgepakt en is er super blij mij!

31 de janeiro de 2023

Resposta da Marenca

Hey Jennifer wat fijn om te horen dat het cadeau zo goed heeft uitgepakt. Het leveren van een luxe cadeau ervaring is een van onze topprioriteiten. Veel dank voor uw lovende review en hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. ~ Diëgo

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had zelf per ongeluk de verkeerde…

Ik had zelf per ongeluk de verkeerde grootte ketting besteld maar na een korte vriendelijke interactie was dit snel opgelost en kreeg ik een nieuwe!
Alles bij elkaar een top service en goede kwaliteit producten!

17 de janeiro de 2023

Resposta da Marenca

Hey, wat fijn dat we u goed hebben kunnen assisteren. Hartelijk dank voor uw complimenten en vertrouwen in Marenca. We hopen u snel terug te zien. ~Aislinn

Classificada 5 em 5 estrelas

Top kwaliteit en een goede service

Ik heb deze ring gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er heel erg blij mee! De kwaliteit van de ring is top en de service is erg goed. Zeker een aanrader!

26 de maio de 2022

Resposta da Marenca

Dankjewel en wat fijn om te horen! We hopen je snel terug te zien ~ Aislinn

Goed bedrijf

Goeie en snelle levering, ruim assortiment

11 de agosto de 2022

Resposta da Marenca

Dankjewel! Ons assortiment blijft groeien, dus we zien je graag snel terug. ~Aislinn

Marenca Lifestyle

Een mooie uitstraling! Top kwaliteit en dat voor die prijs! Snel geleverd
Mooie producten met een gevoel!

3 de agosto de 2022

Resposta da Marenca

Dankjewel voor de complimenten! Geniet van de producten en we kijken uit naar je volgende bestelling ~Aislinn

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.