Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De er hjelpsomme , de har alltid fine kolleksjoner inne.De viser sine varer på en profesjonell måte. Jeg som må bruke nettbutikken er kjempefornøyd med raskt leverte varer, helt opp til Finnmark. N... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med å handle hos dere. Dere er veldig gode på å vise varene på video og gir god informasjon om varene og det synes jeg er spesielt viktig når det gjelder klær. Dere er blide, hyg... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i full fart innom, og fikk en fabelaktig pris på hærlig babytøy som var på vei ut, og i tillegg et par fabelaktige klær til meg selv som jeg har lett lenge etter og ikke funnet i andre bitikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de lembranças
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Marikken er en liten og koselig nisjebutikk på Birkeland – med nettbutikk for vanlige damer som vil føle seg vel i hverdagen 💛 Vi tilbyr dameklær i størrelser XS–XXL (34–46), med fokus på komfort, passform og priser det går an å leve med. Klær som funker til jobb, hverdag, cafétur og små og store anledninger. Hos oss finner du også velværeprodukter, smykker, vesker, gaver og en populær mathylle med håndplukkede favoritter. Vi er en jordnær gjeng som brenner for personlig service – både i fysisk butikk og på nett. Nettbutikken har vært online siden 2013, og vi gjør alltid vårt beste for at du skal føle deg trygg, sett og godt ivaretatt når du handler hos oss. Velkommen til Marikken.no – skapt for hverdagslivet 💛

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Alltid koselige tilbakemeldinger

Alltid koselige tilbakemeldinger når jeg har fått pakken, ifa en liten setning om at det er fint jeg fortsetter å handle hos dem ol. Selvom de sikkert gjør det til alle, så føler jeg en positivitet hver gang jeg får det😆🥰

30 de março de 2026

Veldig positiv opplevelse

Veldig positiv opplevelse, ikke mottatt varen enda, men god kundeservice og raskt svar på spørsmål med bilder av produktet sendt til meg. Kommer til å handle her igjen:)

26 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Marikken

Tusen takk for veldig koselig tilbakemelding Camilla 💖 Håper du blir veldig fornøyd med vesken når den kommer frem 🥰

Super rask levering

Super rask levering og med koselig hilsen i pakken.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Marikken

Hei Svanhild, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på handel hos oss. Velkommen tilbake 🥰

Varen kom kjapt

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Marikken

Hei Marit, Takk for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering på handel hos oss. Det setter vi stor pris på!🌸

Rask servise

Rask servise

2 de fevereiro de 2026

Hei 🌸
Tusen takk for tilbakemeldingen! Så kjekt å høre at du opplevde rask service 😊

Alt gjekk veldig fint

Alt gjekk veldig fint, absolutt ingen problem!

16 de janeiro de 2026

Hei 💕
Så hyggelig å høre at alt gikk fint og helt problemfritt 😊
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele!

Meget bra

Det er greit å bestille og betale. Varen kommer raskt. Grei info underveis.
Man får hele tiden følelsen av å bli satt pris på i kommunikasjonen med butikken.
Retur av varer fungerer også veldig greit.

13 de janeiro de 2026

Hei Ann-Helen🌸
Tusen takk for en så fin og grundig tilbakemelding 💛
Det betyr mye for oss at du føler deg godt ivaretatt – både i bestilling, kommunikasjon og retur.

Fine og gode produkter

Fine og gode produkter, samt enestående hjelp da pakken ble levert feil av transportselskapet.

12 de janeiro de 2026

Hei 🌸
Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! Veldig glad for at du opplevde god hjelp, selv om pakken dessverre ble levert feil underveis.

Veldig fornøyd med varen

Veldig fornøyd med varen, rask behandling og alt i alt en hyggelig opplevelse😁

16 de janeiro de 2026

Resposta da Marikken

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding 😍 Det gjør oss skikkelig glade å høre at du er fornøyd – både med varen og opplevelsen hos oss♥️

Veldig bra

Rask levering og mega bra produkt 👍

29 de dezembro de 2025

Resposta da Marikken

Tusen takk for så fin tilbakemelding ❤️ Godt å høre at du er fornøyd både med levering og produktet ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Marikken - en kvalitetsbutikk på nett

Marikken er en kvalitetsbutikk på nett med et bredt produktspekter med kvalitet og veldig rask og trivelig service. Jeg anbefaler å handle her😊

13 de janeiro de 2026

Hei Trude,
Tusen takk for hyggelige ord ❤️ Så koselig å høre at du er fornøyd. Vi setter stor pris på anbefalingen!🫶

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais