Had via Marius een aantal interessante Riojas besteld. De selectie wijkt echt af van wat je normaal in reguliere winkels vindt — fijne kleine producers waar aandacht voor ambacht zit. Voor serieuze wi... Ver mais

Snelle verzending en lekkere wijnen. We zijn uit Den Haag verhuisd en komen elke keer weer bij Marius terug voor onze wijnen.
Prettige winkelervaring met een mooi en bijzonder assortiment. Iedere wijn voorzien van relevante achtergrond info zodat je weet wat je koopt, ziet, ruikt en vooral proeft! Pakket goed verpak... Ver mais
Ik had wijn besteld vanuit Canada om te laten bezorgen bij mijn broer en schoonzus en er werd enorm goed en vlot gereageerd op de e-mail die ik stuurde na afloop van het bestellen. Hartelijk dank!
Kwaliteitswijn en sake online kopen – rechtstreeks van de specialist
Piet Heinstraat 91, 2518 CD, Den Haag, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Goede beschrijving van de wijnen, de bestelling was snel klaar en ik werd op de hoogte gehouden via e-mail en telefoon. Tijdens het ophalen in de winkel ook goed geholpen. Erg goede service en nog belangrijkere het waren heerlijke wijnen

Resposta da Wijnwinkel Marius
Zeer vlotte afhandeling en prettig contact toen dat even nodig was.

Resposta da Wijnwinkel Marius
Alles is top.Alleen sinds de winkel
kleiner is, hebben jullie wel een probleempje dat flessen regelmatig niet leverbaar zijn🤨iig bij mij.

Resposta da Wijnwinkel Marius
Meteen reactie op een mail als je vragen hebt.
Fout bij Post NL, namen zelf contact met mij op, is dezelfde dag ook opgelost

Resposta da Wijnwinkel Marius
Makkelijk te bestellen en snel geleverd met persoonlijke boodschap.

Resposta da Wijnwinkel Marius
Altijd heel goede adviezen, goede sevice. Wat mij betreft een top zaak!

Resposta da Wijnwinkel Marius
Klantvriendelijk, groot assortiment aan goede wijnen en vlotte bezorging aan huis.

Resposta da Wijnwinkel Marius
Pakket goed verpakt en snelle levering.
Persoonlijke touch door het toevoegen een
handgeschreven kaartje van Wijnwinkel Marius.
Erg benieuwd naar de wijnen!

Resposta da Wijnwinkel Marius
5e ster missen ze omdat ze het pakket naar PostNL punt stuurde zonder mijn naam erop. Daarom kon men het niet vinden.

Resposta da Wijnwinkel Marius
Al meer dan een decennium is Marius mijn vaste adres voor goed advies en een breed assortiment wijnen voor elke gelegenheid. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en denken goed mee over wijn-spijs combinaties. De enkele keer dat ik online bestel is alles ook tip top in orde.

Resposta da Wijnwinkel Marius
Hetgeen ik bestelde was er binnen een dag .
Wonen in zvl is zo erg nog niet .

Resposta da Wijnwinkel Marius
Bij bestelling was een wijn niet voorradig, komen ze met een goed alternatief. Als het nodig is leveren ze snel. Super service! En nog vriendelijk ook😉