Jeg blev kontaktet af marketing-manager tilbage i December måned 2011 og de kom ud og fremlagde et konkret tilbud til mig og mine behov. De var utrolig kompetente og lyttede til hvad jeg ville med... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har igennem 3 måneder købt selvbygger links af Marketing-manager. Ved aftalens indgåelse spurgte jeg til om sælgeren/ejeren som jeg talte med, kunne garantere at alle/næsten al... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Marketing Manager hjælper danske virksomheder med hjemmesider og synlighed på Google. VI har stor erfaring indenfor SEO, AdWords og Wordpress hjemmesider med flotte designs til konkurrence dygtige priser.
Informações de contacto
Please refund me back 🙏
Please refund me back 🙏
I can't do this anymore
Super godt forløb
Super godt forløb, de tog sig virkelig tid til at gå i detaljer som aftalt og resultaterne er fantastiske.
Troværdig og støttende!
Jeg er så glad for, at jeg valgte Marketing Manager til mine behov. De har været utroligt støttende og tog sig virklig tid til at forstå, hvad jeg ledte efter. De besvarede alle mine spørgsmål og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Hele oplevelsen var glat og stressfri. Det er dejligt at arbejde med en virkmsomhed, der virkelig bekymrer sig om sine kunder. Hvis du har brug for nogen, da kan regne med, er Markeing Manager et godt valg.
Vidunderlig oplevelse!
Det var en fornøjelse at arbejde med denne virksomhed. De gjorde alting så nemt og ligetil. De er gode til at holde mig opdateret under hele processen. Det, der imponerede mig mest, var, at de virkelig gik op i at sikre, at jeg var tilfreds med det endelige resultat. Det er ikke ofte, man finder et firma, der gør så meget ud af at sikre, at alt går rigtigt til. Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan det hele blev, og jeg vil anbefale dem til alle.

Resposta da Marketing Manager
Fantastisk service og kvalitet!
Jeg vil gerne dele min oplevelse med marketing manager har været. Lige fra starten var de venlige og super hjælpsomme. De lyttede til, hvad jeg havde brug for, og sørgede for, at alt blev gjort helt rigtigt. Kvaliteten af deres arbejde var fantastisk, og det viste virkelig, at de går op i det, de laver. Hvis du leder efter et firma, der er pålideligt og leverer gode resultater, vil jeg helt sikkert anbefale dem tusind gange.

Resposta da Marketing Manager
Fra det øjeblik jeg kom ind,
Fra det øjeblik jeg kom ind, følte jeg, at jeg var i gode hænder. Personalet fik mig til at føle mig så velkommen og bekymrede sig oprigtigt om min oplevelse. Deres varme og sans for detaljer gjorde et almindeligt besøg til noget helt særligt. Jeg gik derfra med et smil og følte mig virkelig værdsat. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage. Dette sted ved virkelig, hvordan man får dig til at føle dig værdsat!
Vi har været heldige at arbejde sammen…
Vi har været heldige at arbejde sammen med marketingchefen i over 5 år, og det har været en fantastisk rejse. De reagerer altid så hurtigt og betænksomt og giver den bedste indsigt, vi kunne bede om. Vi er utrolig taknemmelige for deres støtte og de fantastiske resultater, vi har opnået sammen.

Resposta da Marketing Manager
Marketing Manager tilbyder enestående…
Marketing Manager tilbyder enestående service med et meget venligt og professionelt personale. De imødekom vores behov hurtigt effektivt og udviste et højt niveau af professionalisme hele vejen igennem. Kvaliteten af deres service, kombineret med konkurrencedygtige priser, overgår industristandarder. Deres ekspertise inden for AdWords og SEO har forbedret vores online tilstedeværelse markant. Jeg kan kun varmt anbefale Marketing Manager til alle, der leder efter top-tier markengløsninger. Deres engagement i ekspertise gør dem til et fremragende valg for enhver virksomhed.

Resposta da Marketing Manager
Arbejdet med Marketing Manager har…
Arbejdet med Marketing Manager har været fantastisk. Deres team er venligt, professionelt og altid hurtige til at svare. Højt anbefalet!
Hele processen var en fornøjelse
Hele processen var en fornøjelse. De tog sig til virkelig at forstå detaljerne, ligesom vi diskuterede, og vi følte os hørt og støttet vejen igennem. Vi er så taknemmelige for deres grundighed, og resultaterne er fantastiske. Det har været en fornøjelse at se alt hænge sammen.
Vi har haft en så positiv oplevelse at…
Vi har haft en så positiv oplevelse at arbejde med Kim og marketingchefen. De har været så dedikerede og kreative, hvilket gør vores projekter til en sand fornøjelse at arbejde på. Vi værdsætter virkelig deres indstats og kan ikke anbefale dem stærkt nok.
Jeg har igennem 3 måneder købt…
Jeg har igennem 3 måneder købt selvbygger links af Marketing-manager.
Ved aftalens indgåelse spurgte jeg til om sælgeren/ejeren som jeg talte med, kunne garantere at alle/næsten alle links blev indekseret. Hertil var svaret "Ja, og hvis der er nogle der ikke bliver, så finder vi en løsning på det".
Nu har vi så været igang i 3 måneder. Jeg har tjekket hovedparten af de ca. 45 links der er blevet bygget og ikke 1 eneste er blevet indekseret.
Jeg har haft dialog med sælgeren/ejeren. Nu kan han pludselig ikke huske dialogen om indekseringen.
Han mener han er imødekommet mig ved at kreditere de links de netop skulle igang med at bygge (men som ikke er bygget endnu og nu heller ikke bliver bygget). Med andre ord, stoppet aftalen med det samme...
Mine penge er spildt og jeg sidder tilbage med en følelses af pistolsælger som blot ville have pengene ind og er fuldstændig ligeglad med om det virker, det de har lavet.
--------------------------------------------
Svar på virksomhedens svar.
Jeg har aldrig nogensinde sagt det var fantastisk og ej heller sagt jeg har vundet trafikken tilbage pga. de links som Marketing-manager har lavet. Jeg forstår simpelthen ikke hvad disse løgne skal gøre godt for? Jeg kan jo sidde her og skrive at det ikke er tilfældet og så er den vel ligesom lukket der.
Men endnu et godt bevis på den skuppelløse måde at drive virksomhed på.
Jeg anbefaler alle at holde sig væk og jeg står gerne til rådighed for uddybning hvis nogen ønsker dette.

Genial service
Kim er særdeles god til at møde sine kunder i øjenhøjde. Jeg vidste intet om det, da vi startede vores forløb op. Kim er særdeles inddragende i sit arbejde og man er ikke i tvivl om, at han brænder for sine kunder.
Fantastisk service
Fantastisk service, meget kompetente medarbejder, som har hjulpet os utroligt meget.
Kan varmt anbefale Marketing manager.
Er super tilfreds
Efter blot et par uger var det tydeligt forbedring på mine placeringer på Google - Super arbejde med SEO, og Kim er professionel og altid hurtig til at vende tilbage på mine henvendelser...
Kan klart anbefales :-)

Resposta da Marketing Manager
Marketing Manager leverer en super…
Marketing Manager leverer en super service, hurtig opfølgning, kompetent sparring og i det hele taget en virkelig behagelig oplevelse at samarbejde med dem.

Resposta da Marketing Manager
Vi har i flere år benyttet…
Vi har i flere år benyttet MarketingManager til linkbuilding til vores shops i hele Skandinavien. Samarbejdet er uhøjtideligt og problemfrit og Kim hjælper også gerne ved andre spørgsmål SEO relateret.
Vicki Damgård-Schmidt
Dekoria Skandinavien A/S
Dekoria.dk
Da vi søgte et firma til at forbedre…
Da vi søgte et firma til at forbedre vores hjemmeside samt tilkoble SEO og adwords valgte vi Marketing Manager. Lige fra starten var de gode til at lytte og forstå vores behov. Igennem hele processen har der været god og proff kommunikation.
De vender tilbage meget hurtigt hvilket har stor betydning.
Kan kun varmt anbefale Marketing Manager.
Kim Vorsholt. KilTech ApS
Marketing Manager fangede mine ønsker…
Marketing Manager fangede mine ønsker og behov efter en kort samtale, og allerede efter et par dage lå første udkast til en ny hjemmeside klar !
Marketing Manager satte sig ind i mine…
Marketing Manager satte sig ind i mine behov, lavede en fyldestgørende analyse for bedre at kunne rådgive mig og implementere efterfølgende det nødvendige for at jeg kunne lykkes med min forretning.
Stor anbefaling herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.