Marketmate.se gör det så mycket enklare att bläddra igenom ETP-produkter. Gillar verkligen hur man kan sortera fram den bästa banken på ranking. Det har definitivt hjälpt mig att spara både tid och pe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Som en day/swing-trader finner jag det betydligt fördelaktigt att använda Marketmate för att enkelt få tillgång till alla produkter inom samma informationsruta. Det bästa är att jag kan skapa mina... Ver mais
ändå ok sida men det är helt dött.
Informações sobre a empresa
Marketmate.se är det självklara valet för svenskar som bedriver aktiv börshandel i Sverige. Marketmate är Sveriges första fristående jämförelsesida för ETP-produkter, där privata investerare kan sortera och navigera sig till de produkter som bäst passar deras handel.
Informações de contacto
Artillerigatan 6, 11451, Stockholm, Suécia
- info@marketmate.se
- marketmate.se
As pessoas também visitaram
ändå ok sida men det är helt dött.
Här finns det mesta man behöver,väldigt…
Här finns det mesta man behöver,väldigt lärorikt.
Otrolig lätt och snabbt få information
Otrolig lätt och snabbt få information.
Otrolig bra tips. Väldigt seriöst och generös.
högsta kvalite på era tjänster!!
högsta kvalite på era tjänster!!
Mycket bra komplement till egna analyser!
Bra komplement till egna analyser! Får mig att tänka till och skapar bättre förutsättningar att lyckas. Intressant med så många alternativa sätt att placera och positionera sitt sparande. Mycket bra stöd i min vidare utveckling!
Stort tack till marketmate.se !
Toppklass
Otroligt bra och lärorik hemsida samt YouTubeklipp med David Bagge. Som uppesittarkväll varje måndag/tisdag. Väldigt bra swingtrade case som är välgrundade och med bra träffsäkerhet. Även de andra inläggen är väldigt intressanta.
Marketmate är en användarvänlig…
Marketmate är en användarvänlig plattform för att jämföra börshandlade produkter, och jag uppskattade det breda urvalet och de hjälpsamma analysverktygen. En enkel och smidig lösning för aktiva handlare!
Very good 👍👍👍👍
Underlättat min ETP-handel jättemycket
Underlättat min ETP-handel jättemycket! Sparat både tid och pengar på att smidigare kunna jämföra produkter.
Mycket informativ
Mycket info och regelbunden uppdatering. David Bagge är väldigt duktig.
Marketmate har blivit en viktig…
Marketmate har blivit en viktig hörnsten i min investeringsresa. Fantastisk information o inspiration man får här.
På marketmate delar duktiga människor…
På marketmate delar duktiga människor generöst på sina kunskaper och insikter. Användbart material som jag alltid kollar upp innan jag genomför några ändringar i portföljen. Extra värde sätter jag på Bagges krönikor.
27/12/2023 Började jag ändra min…
27/12/2023 Började jag ändra min investering stategi.I stället att vara momentum investerare( Container.) Tanken var att prova något nytt och vidare utveckla mina kunskaper. Efter 3 månader det är bara positiv. Porföljen upp 3,66%/månad (circa 11% upp 3månader) OMX 30 upp 7,14% Nastaq 100 11,05% O.B.S ingen trading. Alla bolag som jag har köpt finns kvar i långsiktiga portföljen. All analys gjordes här på Marketmate och min egen! Eller kanske inspriration heter det. MVH Kornel
Helt fantastiskt sida som besöks dagligen.
Helt fantastiskt sida som besöks dagligen.
Att detta finns tillgänglig helt gratis är fantastiskt, fortsätt som ni gör.
Grymt stort tack till er.
Intressant och informativt!
Enormt nöjd med hela upplevelsen och…
Enormt nöjd med hela upplevelsen och trade-förslag på Marketmate. Trygga ’stop loss’-nivåer och matnyttig info som är enkel att tyda på hemsidan. Rekommenderar verkligen Marketmate utan förbehåll! All info/trade förslag är dessutom gratis och helt utan abonnemangsavgift!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.