Marmorline & Co. A/S Opiniões 37

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kun kæmpe ros og god behandling fik vi fra firmaet. Marmoline s personale er imødekommende, hvis der er problemer retter de altid skaden. Vi har fået udskiftet vores vask 2 gange uden “bøvl” kun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin service da vi skulle genopfriske en hvid marmorvask på badeværelset. Vi fik alle de gode råd, tilsendt vejledning og enda en ny flaske rengøringsprodukt da låget var gået i stykker p... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tilslutter mig de andre herinde og giver 5 stjerner. Anne-Marie var også forbi her med 'værktøjskassen' og fik fjernet en ridse i vores nye håndvask. Jeg havde frygtet, vi skulle ud i en lang vent... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de bancadas
  2. Loja de acessórios para casas de banho

Escrito pela empresa

Marmorline designer og producerer helstøbte bordplader med vaske, separate vaske, badekar og tilbehør til badeværelset. Fra Grindsted udvikler vi løbende nye designs, former og farver, så vores store sortiment altid er opdateret med både populære klassikere og nyeste trends. Virksomheden blev etableret i 1999.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

ROS til Marmorline

Først i december måned kontaktede vi Marmorline, Karl Elbæk for et godt råd om, hvordan vi kunne slibe eller hvilken behandling, der skulle til for at redde vores bordplade på badeværelset.
Han var meget reel og sagde, den kunne ikke reddes. Da der havde været problemer med den bordplade, ville de sende en ny uden beregning,
Stor ros for en fantastisk venlig betjening Karl Elbæk !

15 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Har en af fabrikkens flotte…

Har en af fabrikkens flotte vaskebordplader. Der var desværre en lille støbefejl på forkanten. Det blev klaret hurtigt og professionelt.
Kan kun varmt anbefale Marmorline og deres mandskab. Regner, Karl og Anne-Marie! Tak for god service!
Mvh. Marianne Voss

13 de dezembro de 2023

super service

Vi købte en terrazzo bordplade med vask til vort badeværelse. Den tabte et par sten hvilket promte blev udbedret af Anne Marie. Desværre var det et fejlbehæftet produkt, men uden brok eller bortforklaringer er bordplade/ vask blevet udskiftet også af Anne Marie som har lavet et top professionelt stykke arbejde. Vi havde selv monteret den originale, men den nye blev leveret, monteret og den gamle borskaffet. Top service

13 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God service. Ved reklamation efter fem år blev vask udskiftet uden beregning, og der har ikke været en finger at sætte på nedtagning og opsætning:-)

7 de novembro de 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde brug for en udbedring af lille hak i bordplade og et par uger efter lidt misfarvninger. Begge gange kom Anne-Marie fra marmorline og udbedrede skaderne til perfektion. Jeg er SÅ tilfreds med både den smukke bordplade/vask og den fantastiske service.

17 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Køb for Guds skyld ikke en sort…

Køb for Guds skyld ikke en sort matpoleret glasbordplade fra Marmorline. Den kan IKKE gøres ren selvom firmaet påstår at den kan. Den ser grim ud efter få dage og skal slibes flere gange i ugen for at se “normal” ud. Havde jeg vidst det havde jeg aldrig valgt den. Ingen hjælp at hente fra Marmorline.

28 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Slutter mig til den strøm af negative…

Slutter mig til den strøm af negative folk som har oplevet dårlig arbejde fra dette firma.
Vi købte også en bordplade til badeværelset igennem Vordingborg. Betalte endda næsten DOBBELT pris for at få den på mål. Alligevel var den 4mm over mål og derfor for stor. 3 dage skulle vi vente yderligere for at få opgaven afsluttet.
Frustrationen gik desværre ud over Vordingborg Esbjerg, men når jeg så læser alle disse beretninger, så var det uberettiget. Dette firma har ingen intension i at yde god service eller kompensere for denne oplevelse. Havde jeg vidst dette på forhånd, havde vi nok forbeholdt os en bordplade derfra. Amatører!

16 de fevereiro de 2023

Skuffende kvalitet

Badeværelsesbordplader med vask, hvor der var forventet et kvalitetsprodukt. Det viser sig at det mindste vand der ligger på pladen, arbejder sig så meget fast på pladen at små kalkpletter skal slibes væk, for at overfladen bliver glat igen.
Selve vaskene er lavet på en måde, så alt vandet ikke løber ud, der ligger konstant vand rundt i kanten, som også giver grimme ru pletter.
Kan ikke anbefale bordplader og vask fra marmorline.

18 de novembro de 2022

Bordpladen er ikke plan.

Bordpladen er ikke plan.
Vi har købt en bordplade med vask. Processen har været lang og det er efter flere fejl på pladerne nu den 4. plade der er monteret. Denne plade har et par synlige bølgedale over den lange plade, op til 3 mm.
Virksomheden har tolerancer 1-3 mm - og det kan jeg forstå i forhold til længde og bredde, men at virksomheden ikke garanterer en plan bordplade synes jeg er urimeligt. Derfor kan jeg ikke anbefale produktet.
Virksomheden kommer frem på Trustpilot med 2 muligheder dk og shop.dk. Nu er min anmeldelse begge steder.

13 de outubro de 2022

HOLD JER LANGT VÆK

HOLD JER LANGT VÆK! Også gennem køkkenfirmaer. Vi bestilte gennem Vordingborg Køkkenet.

Aldrig i mit liv oplevet noget lignende. Ikke en gang 3. forsøg på levering af en badeværelsesvask var lykkens gang.

1. vask: Forkert vask. Ikke den, vi bestilte. De beklagede.
2. vask: Smadret i bunden og smuldrede overalt. De beklagede men sagde "Vi tjekker aldrig undersiden af vaskene og bunden".
3. vask: Knækket!

Ved hver levering har vi haft hyret VVS'er og tømre klar til installation, og hver gang skulle de sendes forgæves hjem. Det er simpelthen spild af andres tid og respektøst, at de ikke gør mere for at sikre korrekt levering.

Vi nægter at betale for det og for de ekstra håndværker-regninger, fordi de ikke kan finde ud af at sende en badeværelsesvask - som de ellers burde være eksperter i. De er blevet bekendt med, at de får håndværker-regningen tilsendt, og hvis de nægter at betale, så må de jo stævnes. Heldigvis omringet af advokater på job og i familien, der ligeledes er målløse over servicen.

17 de outubro de 2022

Lorteprodukt

Vi har købt to dyre sorte glasbordplader til vores badeværelser, som skulle kunne holde til det hele. De holder fint, men er umulige at få rene. Og hvis man får dem acceptabelt rene, så er de nussede igen efter første håndvask.

Virkelig et lorteprodukt.

7 de setembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg ville gerne have en messing…

Jeg ville gerne have en messing overløbsstuds i stedet for en i krom til en håndvask. Det viser sig at messingstudsen er i metal og koster 13,5% af vaskens pris. Fragten er en lille formue. Metalstudsen skal desforuden skrues i et plastik gevind og den løsning er ikke holdbar.
Hvorfor overløbet ikke er en integreret del af håndvasken i stedet for en billig plastik løsning, er mig også ubegribeligt.
Et billigt produkt er vist det bedste man kan sige om det, undtagen fragten, hvor selv Post Nord ikke kan følge med.
Deres svar på mail er hurtig, det selvfølgelig positivt.

15 de fevereiro de 2021

Marmorline, NEJ TAK

Marmorline leverede en bordplade til vores nye badeværelse. Den første lignede noget der var slæbt igennem en grusgrav. Da nr 2 ankom, var der ligeledes en masse fejl i overfladen. Der var hvide nister overalt, bordpladen havde en ridse på 3 cm og der var mange strukturændringer i overfladen. Fik at vide at det ikke var så slemt som så mange andres og sagen er afsluttet.....??? Der ligger en prøvebordplade i Vordingborg Køkken i Tilst som ingen fejl har, så gik da ud fra at det var et tilsvarende produkt vi ville modtage. Så nu har vi et lækkert nyt badeværelse med en meget grim bordplade. Kan kun kraftigt advare andre om at handle med det fupfirma.

3 de dezembro de 2020

Rådden lugt fra overløb

Vasken har konstant vand stående i overløbet, hvilket betyder, at vandet rådner efter nogle dage og der lugter grimt fra overløbet. Firmaet sendte en servicemontør ud for, at kigge på problemet, men uden afhjælpning. Kan kun fråråde deres produkter.

8 de novembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais