Marsvinet Opiniões 15

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt sted for vores mindehøjtidelighed…

Vi har netop afholdt mindehøjtidelighed med cirka 80 gæster og det var en rigtig god oplevelse.
Lokalerne er fine, vi fik fin servering af snitter, kaffe og drikkevarer til en rigtig fair pris ved fint opdækkede borde.
En venlig betjening og let kommunikation op til selve dagen. Stor anbefaling herfra!

28 de março de 2026

Formidabel frokostbuffet

Formidabel frokostbuffet, med virkelig veltillavet og smagfuld mad.
Når det så sættes sammen med en rigtig god og smilende betjening, hyggelige og pæne lokaler og en følelse af at være hjertelig velkommen, så er det alle stjernerne værd.

25 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var 19 personer til frokost den 20…

Vi var 19 personer til frokost den 20 juli og havde en rigtig godt oplevelse,hvor alt var 100 procent godt fra vi gik ind af døren og til slut

Blev modtaget godt og tjener var godt til at sørge for at ingen manglede noget og især maden blev rost af alle

så det kan kun anbefales 😀😀

20 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Frokostmenu

Vi havde gæster fra Esbjerg og havde spist lidt sen morgenmad, hvorefter vi ønskede en let frokost på Marsvinet.

Vi blev ledt ind til et tomt bord og tjeneren dækkede bord.
Efter 10 min. fik vi et menukort, - og spurgte ind til, om det kunne passe, at man som frokostgæst kun kunne vælge minimum 3 retter..... og det var rigtigt.😏
Det kunne vi jo slet ikke spise, da vi havde fået sen morgenmad og vi fik i samme situation præciseret, at man ikke kunne dele, det var ny ledelse der havde sat disse kriterier 😏
Så desværre, måtte vi i go' ro og orden forlade restauranten og finde alternativ restaurant, hvilket tjeneren accepteredde og sagde jo var helt ok.

Vi er dog stadig meget forundret over, at man ikke f. eks. kan bestille en enkel frokostret/æggekage eller lignende til fokost 😏

Det er da bare rigtig ærgerligt......og derfor er vores score "ikke så høj"
AC

3 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Efter vores første besøg på Marsvinet, hvor vi virkelig havde en god oplevelse, må vi desværre sige at det sidste 3 besøg kunne have været bedre. Har lige været der, bestilte Ribeye, blev spurgt om den skulle være medium eller gennemstegt, vi foretrækker medium. Bøfferne kom og de var rå, bedte om salt og peber, fik 2 peber, betjening kom efter en rum tid, da min mand var færdig og spurgte om alt var ok, jeg poienterede at bøffen var rå stegte, hvilket vi ikke havde bestilt og at vi havede fået 2 peber, blev tilbudt en ny bøf. men da var vi færdige takkede vi nej. Bedte om regningen og tænkte at der måske blev kompetencer for bøffen, men nej vi betalte næsten 800,00 kr. Ikke det vær

13 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig godt både mad og service

Fantastisk sted med det lækreste mad. Har prøvet både middag og aftensmad og man må sige at det har været super godt begge dele. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme. Helt sikkert 5 store stjerner fra mig.

1 de junho de 2025

Skønneste fest

Vi har holdt fest på marsvinet. Vi har kun bedste bedste ros at sige. Planlægning og afholdelse alt var nemt og glat. Festen forløb perfekt, og personalet var alle fantastike. Maden uovertruffen, tak til Nanco for det.
Bedste anbefalinger fra os.

3 de maio de 2025

Skøn oplevelse

Fantastisk veltillavet frokostanretning. Vi valgte den med 3 elementer - og var rigeligt mætte bagefter.
Skøn udsigt, flotte lokaler og opmærksom betjening

6 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi kan ikke klage over betjeningen ……

Vi kan ikke klage over betjeningen … for der var ingen… sad udenfor og en servitrice, hun kom ud 2 gange for at betjene det andet bord… vi var 2 borde der var folk ved udenfor.. hun spurgte ikke om noget som helst eller sagde de havde travlt … nej vi sad bare og sad.. magen til skod restaurant og vi har engentlig en stor familie med tre fastlæggende både… ikke om jeg eller de vil bruge 10 sek af vores liv deroppe igen… håber der kommer nogen der gider deres erhverv.. så der igen er service på Marinaen..

24 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Absolut dejlig mad MEN…

Absolut dejlig mad, men snobbet sted uden den mindste flexibilitet. Vores datter på 8 år ønskede ikke børnemenu, men i stedet en wienersnitzel til 189kr, hvis bare hun kunne få pommesfrites til i stedet for kartofler, men NEJ, det kunne slet ikke lade sig gøre. I stedet måtte hun bestille børnemenu….som jo blev serveret med pommesfrites.

25 de julho de 2023

Meget kedeligt mad

Meget kedeligt mad - bøffen var sej, rødspætten var nærmeste kogt i stedet for stegt og kartoflerne var overkogte.

Personalet kunne ikke forklare hvad der var i salaten.

Første og sidste gang vi kommer der!

24 de julho de 2022

Frokost …

Det var den kedeligste og mest tørre wienerschnitzel med smattede kartofler. Kommer ikke igen eller anbefaler videre.

8 de julho de 2022

Super restaurant!

På alle måder bare en fantastisk oplevelse!
Dybt professionelt beværtning, som fandt os på nøjagtigt vores niveau og formåede at 'læse' selskabet. Der var en kæmpe support lige fra første kald, til at løse de udfordringer vi havde og til vi var ude af døren igen.
Helt igennem en fantastisk aften! Og så skal man jo ikke glemme maden, som smagte af dansk sommeraften med mormor bag komfuret.

14 de junho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais