Leia as opiniões dos outros
Geweldige ervaring met Martkicks! Ik kwam Martkicks tegen via een advertentie op Instagram en besloot wat onderzoek te doen voordat ik een bestelling plaatste. Ik ben zeer tevreden over de se... Ver mais
Superblij met Yeezy Dazzling Blue! De Yeezy’s van Martkicks zijn geweldig! De kwaliteit is top, en de klantenservice was snel en behulpzaam. Helemaal tevreden met mijn aankoop! Ik kom zeker teru... Ver mais
ik heb de schoenen besteld voor mijn kleinzoon 2 weken terug en ben erg tevreden over de kwaliteit en pasvorm van de jordan 4 oreo bedankt voor jullie service en ik kom zeker terug!!
Informações sobre a empresa
Bij MartKicks ben je aan het juiste adres voor schoenen van de beste kwaliteit. Onze website is zorgvuldig ontworpen om jou de mogelijkheid te bieden om je favoriete sneakers eenvoudig en tegen aantrekkelijke prijzen aan te schaffen!
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Hier ook een probleem
Hier ook een probleem. Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Kreeg gelijk bevestiging dat de bestelling was ontvangen. Vorige week vrijdag contact via mail gehad dat ik verder niks meer heb vernomen van mijn bestelling. Tot op heden niks meer gehoord.
gekomen via facebook
betrouwbare site
goeie UA schoenen en ben er blij mee dat het ook zo snel geleverd was
Schoenen kwamen snel binnen
Schoenen kwamen snel binnen, met topkwaliteit ze zitten heel fijn. Betrouwbaar en makkelijk te bestellen.
Top site
Mijn dochter is zeer tevreden met haar jordan 4 oreo en ze passen ook perfect! ze is nu al haar volgende aan het uitkiezen… :-)
Als je goeie schoenen zoekt ben je hier op t juiste adres
Top kwaliteit schoenen voor een lage prijs. Ze waren ook nog snel binnen!
Topkwaliteit alleen wat langere verzendtijd
De Jordan 4 Oreo zijn echt super, passen perfect en topkwaliteit!
Enige minpuntje was dat de verzending wat langer duurde dan gedacht.
Maar al met al, de moeite waard!
2 paar besteld
Ik heb 2 paar schoenen besteld voor mij en mn dochter de jordan 1 mocha’s en ze kwamen goed verpakt aan en ze waren van top kwaliteit!! bedankt voor alles
Voor herhaling vatbaar
Superblij met Yeezy Dazzling Blue!
Ik kom zeker terug bij jullie!!
Top webshop voor schoenen
Geweldige ervaring met Martkicks!
Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de schoenen, vooral de Jordan 4 Military Black die ik heb gekocht.
De levering was snel en de schoenen zijn absoluut top. Een betrouwbare keuze voor mensen die opzoek zijn naar betaalbare UA schoenen.. :)
Martkicks levert geen service
Martkicks beschrijft zichzelf als ethisch en transparant, met hoge service. Echter ik probeer al 2 weken via mail, telefoon, voicemail en whatsapp contact te hebben over het omruilen van een product. Hierop volgt geen enkele reactie, zelf het e-mailadres op de site werkt niet meer. Jammer dat het vertrouwen wordt beschaamd, terwijl de producten prima zijn alleen verwacht geen service!!!!!

Resposta da Martkicks
Top!!!!!!
Top! Redelijk snelle levering. Top kwaliteit!!!!! Sokken en een sleutelhanger erbij gekregen
Super schoenen!
Tevreden en betrouwbaar!
Tot nu toe ben ik heel tevreden. Ik heb via whatsapp een vraag gesteld, omdat de track&trace link bij mij niet werkte, en ik kreeg direct een rectie. Tot zover alles okee. Als het goed is, is mijn bestelling vóór 12 december hier.
Super betrouwbaar!!
De schoenen kwamen gisteren binnen en ze passen perfect en zitten top! De kwaliteit is zoals verwacht en ik ben blij dat ik door middel van facebook advertenties bij jullie terecht ben gekomen….
Super kwaliteit en goed bereikbaar
Super kwaliteit en goed bereikbaar
Mijn zoon is zo tevreden over zijn schoenen. De berichten worden snel beantwoord. Hij is al bezig om zijn volgende schoenen uit te kiezen.
Eerlijk is eerlijk ik had m’n twijfels…
Eerlijk is eerlijk ik had m’n twijfels maar uiteindelijk is alles goed gekomen en de schoenen zijn top UA schoenen met een perfecte pasvorm
Snelle levering, betrouwbaar en goede kwaliteit!
top service en goede kwaliteit