Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Middelmådigt måltid. Smagte fint. Ikke noget specielt. Havtasken var som at tygge på en køkkenelastik. Der var ben i min vagtelret - tror faktisk at benet var det eneste der stammede fra en vagte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde 12 gæster med fra alle verdenshjørner, som alle fik en fantastisk oplevelse på Marv & Ben. Maden var som altid små kunstværker i sig selv, som udover det smukke ydre smagte vidunderlig... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Overordnet stor tilfredshed. Alene beliggenheden og tjernernes velkomst smil, var en god start. Vi var et selskab på 6 der sad midt i lokalet med passende dæmpet belysning og ingen musik et stor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante dinamarquês
  2. Restaurante europeu
  3. Restaurante para famílias
  4. Restaurante especializado em gastronomia de fusão
  5. Restaurante de gastronomia japonesa com influência ocidental
  6. Restaurante de gastronomia europeia moderna

Informação fornecida por diversas fontes externas

You can look forward to Nordic gastronomy of the highest quality at Marv & Ben. As you enter the room, you will be standing in an authentic apartment distributed on two levels. The arrangement is minimalistic and classy, and the atmosphere wins you over from the moment you take a seat. Marv & Ben strive to use as much organic produce as possible and ensure to have a profound respect for nature by using fish caught close by and collaborating with small local meat distributors. At Marv & Ben, they wish for you to remember your meal and experience as something pleasant and intimate.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Overordnet stor tilfredshed

Vi var et selskab på 6 der sad midt i lokalet med passende dæmpet belysning og ingen musik et stort + vi fik stedets 6 retters menu.

Vi min nærmeste familie, bestående bl. a af min 93 årige mor og mig på 75, var glad for præsentationen (små historiefortællinger) om de ingredienser og den indsats der ligger bag, fortalt i et tempo, der "forståeligt nok" blev " lidt ødelagt", formentlig pga tidspres.

Min mor fik rigeligt at drikke idet jeg på regningen så, at man havde tilbudt en såkaldt Juicemenu. Men det der blev drukket smagte hende vel. En smart måde at gøre opmærksom på den aftalte tid ( 2.5 timer) var, at anbringe regningen uopfordret :-) At restauranten har og er en succes er ikke så mærkeligt og jeg kan stærkt anbefale den og giver 4.5 stjerner

23 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk mad, vin og betjening

Fantastisk mad og vin. Super service, hvor alle hilste og var hjælpsomme. Vores primære tjener gjorde det fantastisk.
Vi blev ved en fejl placeret ved et bord, som vi skulle flytte fra og fik hurtigt et glas champagne på huset!
Fantastisk at de inden tiden ringer og spørger til allergier, så der er fuldstændig styr på det når man kommer. Vi har lyst til at komme igen🤗

1 de novembro de 2021

VELSMAG

VELSMAG, VELSMAG, VELSMAG!
Super god mad, vin og betjening, absolut en anbefalelsesværdig restsurant

3 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Spændende mad med fantastisk service

Spændende mad med fantastisk service. Vores primære servitrice sørgede for, at en almindelig onsdag aften blev en helt fantastisk oplevelse. Hun var venlig, entusiastisk, opmærksom, fleksibel og samtidigt helt ned på jorden (ingen snobberi). Man får virkelig lyst til at besøge stedet igen (når der kommer en ny menu).

22 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Servicen var top han var simpelthen så…

Servicen var top han var simpelthen så sød og alle hilste på en da man kom ind selv dem der stod i køkkenet så det var en dejlig velkomst man fik da man trådte ind, servicen betyder alt for ens aften på en restaurant, den kan klart anbefales

9 de janeiro de 2021

Absolut et besøg værd

Besøgte restauranten i sommeren 2020, spiste 6-retters menuen, og blev slået bagover af opfindsomheden og kvaliteten af menuen, samt det top-profesionelle og kompetente personale. Jeg kommer med sikkerhed igen, når vi må for Mette!

21 de dezembro de 2020

Highly recommended

If you are looking for maybe the best value for the money Restaurant in Copenhagen Marv og Ben is the place!

Nordic gastronomy on a very high level!

Been there several times. Big party and a “dinner for two” - always a pleasure.

Staffing matching the high level and always with a smile.

Marv og Ben is clearly a candidate for a big Michelin star!

Highly recommended

29 de agosto de 2020

Fantastisk sted!

Fantastisk sted. Vi kommer der “ ofte” og glædes og begejstres hver gang; meget lækkert mad. Eminent betjening. Brødet er fantastisk og menuerne skruet mere end godt sammen. Så lækkert, Vores favoritrestaurant i Kbh KH Familien Pazdecki. Far, mor og to sønner på 14 og 19 år

5 de maio de 2019

Fantastisk sted

Fantastisk sted! En af de abselout bedste restauranter i København og til en fornuftig pris. Maden er danske råvare, økologiske og smager til 5 stjerner. Vi fik 6 retter med vin. Særligt gode var forretten med grøn asparges, den smagte som dansk sommer. Også retten med nye danske kartofler, løvstikke og røget makrel var super lækkert. Der ud over er der et kæmpe udvalg af god vin. Lokation i den gamle del af københavn med historiske bygninger og klassisk dansk arkitektur. Vi kommer helt sikkert igen

22 de maio de 2018

En varm anbefaling

Fantastisk sted - fantastiske tjenere - fantastisk placering!

Vi fik vinmenu og 3 retter. Deres tartar er helt igennem fantastisk og vi gik derfra helt vildt positive, glade og mætte. En dejlig oplevelse.

Jeg kommer gerne igen.

16 de fevereiro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais