Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var første gang jeg handlede hos Mary.dk online og det bliver bestemt ikke sidste gang. De har de gode mærker og gør hvad de kan for at man kan få hele ordren leveret. I min optik en rigtig god... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den 25.09.2023 bestilte jeg et par benklæder. Allerede samme dag fik jeg en bekræftelse og 1-2 dage senere modtog jeg pakken. Desværre kunne jeg ikke bruge benklæderne. Jeg gik på deres hjemmeside... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Boutique Mary er et dansk modehus hvis koncept stammer tilbage til 2016. Vi har idag 11 butikker - og vi er stadig i rivende udvikling. Med et stort udvalg af lækre brands, som Saint Tropez, NÜ, Jensen Women, Cream, Sea Ranch og Pont Neuf, samt en lang række andre brands. Dem kan du finde mere om her. Mange af vores ansatte har været hos os i lang tid. I en tempofyldt branche er dette noget, som vi er særligt stolte af.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Besværligt at bytte

Der gik lidt længere tid end forventet inden jeg modtog min vare. Jeg var ikke tilfreds med pasformen og ville derfor bytte den til en mindre størrelse i fysisk butik. Den de har er anderledes i kvalitet og dårligere pasform. Jeg ønsker derfor at bytte til noget helt andet. Efter lang tids søgen i butikken finder jeg ikke noget alternativ og ekspedienten ved ikke helt, hvad hun skal gøre. Ekspedienten kontakter butikkens ejer pr telefon. Jeg vælger at købe et par handsker og får et tilgode bevis på resten. Det var godt nok besværligt og uprofessionelt, selvom ekspedienterne prøvede at være meget venlige.
Vh Eva Nielsen

30 de novembro de 2023

Resposta da Mary.dk

Beklager meget at vores service og produktet ikke levede op til dine forventninger. Håber vi får mulighed for at hjælpe dig på en god og professionel en anden gang :)

God oplevelse

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, lige det der gør det til en god oplevelse.

1 de dezembro de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for den fine anmeldelse - dejligt at høre :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 2 produkter

Bestilte 2 produkter, efter flere dage, og efter jeg selv rettede henvendelse, skete der gørst noget, dog fik jeg en kedelig besked den ene vare havde de ikke selv om den var på hjemmesiden.
Da jeg fik min pakke med den sidste vare, ville jeg gerne have byttet den til en større str. Online var den der, men de kunne ikke finde den, heller ikke i en anden butik.
En rigtig øv øv og kedelig oplevelse.

1 de novembro de 2023

Resposta da Mary.dk

Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse - det er vi kede af at høre. Vi går op i at give vores kunder den bedste service - hvilket også kan ses på vores mange anmeldelser. Håber derfor at vi får mulighed for at bevise det for dig en anden gang :)

God oplevelse.

Desværre kunne jeg ikke bruge benklæderne. Jeg gik på deres hjemmeside og skrev en returlabel ud og returnerede dem.
Den 10.10.23 modtog jeg en mail med besked om, at de havde tilbageført mit tilgodehavende.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

25 de setembro de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for for de varme anbefalinger. Det glæder os at høre :)

Service i top

Har handlet flere gange i butikken i Bramminge. Fantastisk service. Meget hjælpsom og ærlig personale som giver sin mening til kende om tøjet passer til en. Har en gang bestilt på nettet som også fungerede perfekt.
Mange gode mærker i forskelligt tøj.

4 de outubro de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for den fine anmeldelse - det glæder os at høre :)

Super god service

Super god service, hurtig levering og afhentning i butik

28 de setembro de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for den fine anmeldelse - det glæder os :)

Købte 2 par bukser

Købte 2 par bukser, men det ene par lugtede kraftigt af kælder, måtte direkte til vask, hvor noget forsvandt, men skal have endnu en gang vask.

3 de outubro de 2023

Resposta da Mary.dk

Det er vi kede af at høre. Vi bestræber os på at levere god service og gode produkter. Såfremt vi ikke lever op til det hører vi gerne fra dig på mail. kontakt@mary.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt at bestille fra hjemmesiden

Nemt at bestille fra hjemmesiden. Løbende orientering om varerne. Hurtig levering af det, jeg havde bestilt. Ikke sidste gang at jeg bestiller tøj hos Mary.

20 de setembro de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for anmeldelsen - det glæder os :)

Alt var fint

Alt var fint. Fandt den laveste pris på mine varer, når jeg sammenlignede med andre netbutikker. Hurtig levering. Derfor 5 stjerner.

18 de agosto de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt tilbud

Godt tilbud. Hurtig overdragelse til transportøren.

8 de agosto de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for anmeldelsen - glæder os at høre :)

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering. Varen var pakket fint ind i lyserødt silkepapir - som en sød hilsen fra Mary

21 de agosto de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for den fine anmeldelse. Det glæder os :)

Classificada 3 em 5 estrelas

Det gik nemt og hurtigt at bestille, men

Det gik nemt og hurtigt at bestille varen.
Til gengæld så var der en "lagerlugt" ved begge jeans. Lugter som at træde ind i et sommerhus, som har stået tomt længe. Er stadig ikke forsvundet selvom de har ligget udenfor til luftning.

7 de agosto de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for din anmeldelse. Er ærgerlig over at høre at jeansene havde en dårlig lugt - det beklager vi meget. Hvis du tænker det er noget vi skal gøre noget ved kan du kontakte kundeservice på kontakt@mary.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Let at bestille via nettet

Let at bestille via nettet, hurtig levering, blusen som forventet.

9 de agosto de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for din anmeldelse - det glæder os at høre :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte 2 bh’er 26/6 og har endnu…

Jeg bestilte 2 bh’er 26/6 og har endnu ikke modtaget dem , har også skrevet og rykket for dem,

16 de julho de 2023

Resposta da Mary.dk

Tænker at du har anmeldt den forkerte side da vi ikke sælger BH'er eller lingeri. Er derfor meget kede af din anmeldelse som vi håber du vil trække tilbage - tak.

Fantastisk service

Fantastisk service
Mine vare var udsolgte. Blev kontaktet på telefon at de havde fundet en del af min ordre i en butik og jeg kunne bestille igen.

12 de julho de 2023

Resposta da Mary.dk

Tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glade for :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais