Jeg kontaktede virksomheden fordi jeg var interesseret i nogle specielle vine Chefen var dygtig nok til at finde vinene og sende dem til mig omgående. Det var førsteklasses service og det er nogl... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Meget tilfreds. Masawine har (vistnok som den eneste) vores yndlingsprosecco Giusti Rosalia, endda til en billig penge og nogen gange endnu billigere på tilbud. Dertil et godt udvalg i øvrigt. Og le... Ver mais
Handlen ved Masawine har været en super oplevelse. Leveret på den dag jeg ønskede, troede jeg. Jeg fik en opringning fra Masawine som spurgte, om jeg ikke ønskede levering den den 17/9 istedet for den... Ver mais
Fantastisk service!! Jeg havde ved en fejl bestilt afhentning, men da Masawine kunne se at jeg boede i Aarhus, ringede de til mig for at høre om jeg var klar over at afhentningen var så langt væk. D... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Køb din vin online hos MasaWine.dk – Super vinoplevelser med garanti! Velkommen til MasaWine.dk - din online vinhandel, hvor du med garanti finder de gode vinoplevelser til de bedste priser. MasaWine.dk holder til i Ikast, og vi leverer dagligt vin til hele Danmark. Vi importerer det meste af vores vine fra vinbønder i bl.a. Italien, Spanien, Frankrig og Portugal. Når vi selv importerer sikrer vi os mod fordyrende mellemled, så du får den bedste pris!. Vi sælger super vinoplevelser med garanti - det indebærer også, at vi har 100% tillid til vinproducenten og vores netværk af vinbønder. Når vi handler med vinbonden, har vi også kontakten til dem der står for vinfremstillingen, nemlig vinbønderne. Den personlige kontakt med vinbønderne er meget vigtig for os. Vi besøger jævnligt vores producenter på vingården eller til messer, hvor vi tilsikre kvaliteten og smager på nye vine.
Informações de contacto
Orionvej 2k., 7430, Ikast, Dinamarca
- info@masawine.dk
- masawine.dk
Hurtig og professionel ekspedition
Hurtig og professionel ekspedition. Handler meget gerne med firmaet igen.
Leverancen kom som aftalt
Gode 1.stk pris .Gratis levering ved…
Gode 1.stk pris .Gratis levering ved køb af 6 flasker
Meget præcis og hurtig levering af…
Meget præcis og hurtig levering af dessertvin med meget høj kvalitet
God pris udvalg og info.
Super dejlig aften i godt selskab
Super dejlig aften i godt selskab. God mad og vine
Hurtig levering.🤠
Gode vine og hurtig ekspedition
Hurtig levering og pakket godt ind ved…
Hurtig levering og pakket godt ind ved levering
God vin og hurtig levering
Det er nemt at bestille via nettet
Det er nemt at bestille via nettet. Levering sker på den ønskede dato
Godt udvalg og super effektiv levering…
Godt udvalg og super effektiv levering - selv i frost og sne.
Troværdig og seriøs vinhandler!
Altid god og nærværende betjening, krydret med fine tilbud og spændende smageaftener.
En god oplevelse
Det var første gang at jeg handlede hos Masawine og det kørte bare på skinner. Vil helt sikkert handle der igen :-)
Havde lige præcis den vin jeg ledte…
Havde lige præcis den vin jeg ledte efter, og så ovenikøbet på tilbud 😃
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.