Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Udział PFS 2025 to niesamowite doświadczenie! Dające świeże spojrzenie na dotychczasową pracę z pacjentem. Możliwość udoskonalenia dotychczasowych umiejetności, wprowadzenia nowych rzeczy do dotychcza... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dużo wiedzy teoretycznej opartej na umiejętnościach praktycznych. A przede wszystkim doskonała atmosfera, dzięki której czujesz, że nie ma głupich pytań, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz po p... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam z czystym sumieniem. Nie dość, że szkolenie wypełnione po brzegi samymi ważnymi informacjami to jeszcze atmosfera nie z tej ziemi. Krótkie przerywniki w postaci żartów - uwielbiam. Dzięki temu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de treino
  2. Aulas
  3. Centro Educacional

Escrito pela empresa

Masaż Tkanek Głębokich to nasza specjalizacja szkoleniowa i terapeutyczna już od ponad 15 lat. Szkolenia dla fizjoterapeutów, które prowadzimy zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie (online) to nie tylko suche przekazywanie wiedzy. To przede wszystkim budowanie z kursantami relacji na solidnych fundamentach. Naszym nadrzędnym celem szkoleniowym jest przekazanie konkretnych, wysokospecjalistycznych technik i metod pracy terapeutycznej w taki sposób, który daje kursantom poczucie bezpiecznego prowadzenia i koncentracji na pracy z realnymi przypadkami klinicznymi. A wszystko to w bardzo przyjaznej, partnerskiej atmosferze. Za przekazywanie wiedzy, umiejętności i doświadczenia bierzemy pełną odpowiedzialność. Możesz na nas polegać! Do zobaczenia!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rewelacja to mało powiedziane

Rewelacja to mało powiedziane. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie z odpowiednią ilością czasu na opracowanie wszystkich elementów. Prowadzący: Piotr Szałański, Łukasz Czubaszewski oraz Jan Matwijczak w sposób zrozumiały i wyczerpujący przekazywali wiedzę i dzielili się umiejętnościami. Kurs masażu tkanek głębokich dał mi ogrom nowych możliwości do pracy z pacjentami. Polecam z całego serca.

26 de maio de 2022

Było super

Było super. Dużo wiedzy podanej w pigułce i oczywiście popartej praktycznymi ćwiczeniami. Uwolnionych wiele napięć w naszych ciałach przeciążonych codziennymi obowiązkami. Prowadzący przesympatyczni.
Nic dodać, nic ująć.

15 de maio de 2022

Swietne szkolenie

Swietne szkolenie, fantastyczna atmosfera na kursie, bardzo dużo wiedzy praktycznej, pełne zaangażowanie prowadzących - Łukasz, Piotr i Bartosz- najlepsi!! Zdecydowanie polecam 😃

27 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Szkolenie jak zawsze w "10"

Szkolenie jak zawsze w "10". Profesjonalne, merytoryczne, bez nudów. W 100% przyda się w praktyce. Polecam wszystkim, którzy chcą wiedzieć i umieć więcej.

24 de abril de 2022

Czy warto?

Każdej osobie, która zadaje sobie pytanie czy warto iść na kurs MTG....UWIERZCIE WARTO!! Kurs superowy a instruktorzy jeszcze lepsi. Jeśli coś jest dla Ciebie teraz nie jasne po kursie z pewnością wszystko się rozjaśni.
10000% ZADOWOLENIA
Piotrek i Łukasz dzięki bardzo ;-)

15 de abril de 2022

Kurs MTG

Wejść w świat powięzi na kursie MTG z Bartkiem, Piotrem i Łukaszem to must-have w dziedzinie terapii.
To nowe spojrzenie na pacjentów i problemy z jaki się do nas zgłaszają. Nie wahaj się, nie zastanawiaj tylko otwórz się na nowe.
Zdecydowanie polecam

7 de abril de 2022

Niezwykle wartościowy kurs!

Masaż Tkanek Głębokich jest mega wartościowym narzędziem w pracy z pacjentem. Jednak oprócz sporej dawki solidnej wiedzy, na kursie można otrzymać coś jeszcze - moc pozytywnej energii i inspiracji od prowadzących. W związku z powyższym, z kursu można czerpać pełną wartość, niezależnie od aktualnie posiadanej wiedzy czy umiejętności.
Z całego serducha - polecam!

13 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Z całego serca polecam ten kurs

Z całego serca polecam ten kurs. Panowie świetnie go prowadzą, wszystko dokładnie tłumaczą i pokazują. Jest cała masa przydatnej i praktycznej wiedzy a super atmosfera na zajęciach tylko ułatwia jej przyswajanie. Robicie dobrą robotę!

10 de março de 2022

Co tu dużo mówić...

Co tu dużo mówić....
Ten Kurs MTG jest świetnie skonstruowany nie tylko pod względem merytorycznym, ale również dydaktycznym. Prowadzący przedstawiają go w taki sposób, że terapeuta na koniec kursu doskonale wie co robić bez ślęczenia nad książkami. Dwa moduły połączone i ujęte z różnych perspektyw terapeutycznych dają szeroki ogląd na terapię.
Do tego świetna atmosfera pomagająca przyswoić całą wiedzę w przyjemny sposób. Polecam nie tylko studentom, ale również praktykującym fizjoterapeutom, bo z pewnością każdy wyniesie coś cennego dla swojej praktyki.

10 de março de 2022

Bardzo polecam!

Bardzo polecam sam kurs, jak i instruktorów. Przyszłam jako studentka zniesmaczona swoimi studiami, a wyszłam z wieloma umiejętnościami i pomysłami na dalszy samorozwój i przyszłą pracę w zawodzie :)

9 de março de 2022

Bardzo polecam

Instruktorzy bardzo cierpliwi i chętni do odpowiadania na pytania. Tempo kursu przyjemne, każdy zdąży przećwiczyć oraz w razie pytań uzyskać pomoc. Także jest zwracana uwaga na ergonomię pracy. Bardzo polecam :)

3 de março de 2022

Pełna profeska ;)

Już drugi raz korzystam z oferty szkoleniowej Piotra i Łukasza - w żadnym stopniu nie żałuję. W ramach kursu uczestnik dostaje bardzo dużą treść teoretyczną, praktyczną oraz pomoce naukowe. Instruktorzy prowadzą szkolenie niezwykle ciekawie, cierpliwie i chętnie odpowiadają na wszelkie pytania. Natomiast swobodna atmosfera spotkania dodaje powyższym aspektom przyjaznego tonu, nie wpływajac negatywnie na profesjonalizm przekazywanych informacji. Gorąco polecam !
Pozdrawiam
Jakub

3 de março de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais