Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Udział PFS 2025 to niesamowite doświadczenie! Dające świeże spojrzenie na dotychczasową pracę z pacjentem. Możliwość udoskonalenia dotychczasowych umiejetności, wprowadzenia nowych rzeczy do dotychcza... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dużo wiedzy teoretycznej opartej na umiejętnościach praktycznych. A przede wszystkim doskonała atmosfera, dzięki której czujesz, że nie ma głupich pytań, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz po p... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam z czystym sumieniem. Nie dość, że szkolenie wypełnione po brzegi samymi ważnymi informacjami to jeszcze atmosfera nie z tej ziemi. Krótkie przerywniki w postaci żartów - uwielbiam. Dzięki temu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rewelacja to mało powiedziane. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie z odpowiednią ilością czasu na opracowanie wszystkich elementów. Prowadzący: Piotr Szałański, Łukasz Czubaszewski oraz Jan Matw... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de treino
  2. Aulas
  3. Centro Educacional

Escrito pela empresa

Masaż Tkanek Głębokich to nasza specjalizacja szkoleniowa i terapeutyczna już od ponad 15 lat. Szkolenia dla fizjoterapeutów, które prowadzimy zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie (online) to nie tylko suche przekazywanie wiedzy. To przede wszystkim budowanie z kursantami relacji na solidnych fundamentach. Naszym nadrzędnym celem szkoleniowym jest przekazanie konkretnych, wysokospecjalistycznych technik i metod pracy terapeutycznej w taki sposób, który daje kursantom poczucie bezpiecznego prowadzenia i koncentracji na pracy z realnymi przypadkami klinicznymi. A wszystko to w bardzo przyjaznej, partnerskiej atmosferze. Za przekazywanie wiedzy, umiejętności i doświadczenia bierzemy pełną odpowiedzialność. Możesz na nas polegać! Do zobaczenia!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Witam

Witam, Miałem okazje uczestniczyć w kursie MTG. To było niezapomniane doświadczenie. Panie Piotrze, Panie Łukaszu... Tak trzymać. Pozdrawiam. Cezary Woźniak.

6 de maio de 2021

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Wspaniale! Tak trzymamy :) i mamy nadzieję, że spotkamy się na następnym szkoleniu :) Pozdrawiamy!

Bardzo dobry kurs

Bardzo dobry kurs, ktory wzbogacil moj warsztat terapeutyczny o efektywne techniki. Mili I pomocni prowadzący, ktorzy tlumacza w zrozumialy sposob. I co wazne cierpliwi 🙂 odpowiadaja na wszystkie pytania. Prowadzacy zwracaja rowniez uswage na ergonomie pracy terapeuty. Ogromnym plusem kursu sa dostepne dozywotnio nagrania na platformie kursanta. Polecam kazdemu!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Wielkie dzięki! Odpowiedzi na każde pytanie uczestnika to jeden z najważniejszych elementów naszych kursów. Chcemy również, aby nasi absolwenci mieli stały dostęp do materiałów ze szkoleń. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Zdecydowanie polecam to szkolenie…

Zdecydowanie polecam to szkolenie online dla fizjo ktorzy pracuja za granica. Dla mnie mega dawka wiedzy ktora juz nie jednego pacjenta zadowolila :)
Jak tylko znajde czas to napewno przyjade na szkolenie stacjonarne by doszkolic wszystkie techniki.
Pozdrawiam cala ekipe MTG :)
Patryk z Francji

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy! Ekipa MTG również pozdrawia :)
Wspaniałe wieści, bo przecież o zadowolenie pacjenta właśnie nam chodzi :)

Dziękujemy i oczywiście zapraszamy stacjonarnie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Najlepszy kurs na jakim miałem…

Najlepszy kurs na jakim miałem możliwość uczestniczenia.Wszystko co do tej pory poznałem na poprzednich kursach blednie w tle umiejętności i ogromu wiedzy tych 3 przesympatycznych panów prowadzących.Wykorzystuje teraz zdobytą wiedzę i umiejętności z tego kursu z wielkim powodzeniem.Pozdrawiam Marcin (Iwkowa)

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy za taką opinię!
To wspaniale słyszeć, że wiedza a naszego kursu jest przydatna i to z powodzeniem :)

Pozdrawiamy serdecznie i oczywiście polecamy się :)

Bardzo dobry kurs

Bardzo dobry kurs, prowadzący tłumaczą w prosty przystępny sposób jednocześnie omawiając na bieżąco przypadki z gabinetu, techniki bardzo pomocne. Polecam

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Bardzo dziękujemy. Staramy się, aby każdy kurs właśnie tak wyglądał ;)
Pozdrawiamy serdecznie!

Excellent Collaboration

Excellent Collaboration - Thank you !

4 de maio de 2021

Thank you so much!
It is also a great pleasure for us to be able to work with a specialist like you.
See you at the training!

Rewelacyjna firma szkoleniowa

Rewelacyjna firma szkoleniowa. Byłem na szkoleniu z masażu tkanek głębokich i na punktach spustowych. Oba szkolenia doskonałe. Zapisałem się na kolejny kurs z palpacyjnej - jeżeli będzie taki jak poprzednie to będę zachwycony.
Świetna organizacja, wysoki poziom merytoryczny. Prowadzący z bogatym doświadczeniem gabinetowym ale także w nauczaniu. Rewelacja - polecam

4 de maio de 2021

Dziękujemy!
To dla nas bardzo istotne, kiedy absolwenci naszych szkoleń wracają do nas na kolejne prowadzone przez nas kursy. Tym bardziej, kiedy wracają z przeświadczeniem, że tutaj mogą być pewni jakości.
Do zobaczenia więc na szkoleniu!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kurs Masażu Tkanek Głębokich tylko u nich!

Bez wątpienia najlepiej przekazywana wiedza na rynku szkoleniowym. Bardzo profesjonalne podejście do uczestników kursu. Najlepiej wydane pieniądze w ostatnim czasie. Chłopaki wiedzą jak nauczać i będę ich polecał każdemu. Samo szkolenie MTG na najwyższym poziomie. A do tego dają nagrania, więc nie trzeba latać z telefonem i nagrywać każdej techniki. Wreszcie ktoś o tym pomyślał!

14 de abril de 2021

Super!
Dziękujemy za te słowa. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać oczekiwaniom i nasza oferta szkoleniowa spotkała się z tak dobrym przyjęciem.
Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia na kolejnym szkoleniu!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais