Maseer

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al zeker sinds december op mijn pakketje. Gruwelijke services😑 Nooit meer en iedereen niet doen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte klantenservice, via de mail gesproken met ''Dyana- Klantenservice Manager'', nou die mag nog wel even in opleiding, wat een niveau. 4 shirts in totaal besteld. Waarvan 2 shirts binn... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vuile oplichters! Alles retour gestuurd door slechte kwaliteit. Ruk klantenservice ene Daniel (zal wel een random naam zijn) die ze gebruiken. Geen telefoonnummer waar je terecht kunt. Geen terugbetal... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb bestelling #6754 geplaatst en vanaf het begin ging alles mis. De levering duurde extreem lang. Toen het pakket eindelijk aankwam, bleek het product niet overeen te komen met de advertenti... Ver mais

Informações de contacto

Todas as opiniões

173 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele slechte bereikbaarheid en daardoor service

Hele slechte bereikbaarheid, daardoor slechte service. Ik wilde een van de aangeschafte pakken retourneren, na al vele weken te hebben gewacht voor ik ze uberhaupt ontvangen had. Dit verzoek werd afgewezen. Ik heb contact gezocht via hun website en via contactpagina op hun site. Geen reactie. Uiteindelijk geprobeerd via privebericht via facebook. Dagen later kreeg ik hierop reactie met dat het ref.nummer niet meer actief was uit veiligheidsredenen. Moest ik allerlei gegevens opnieuw door gaan geven. Inmiddels was mijn zoon het pak maar gaan dragen. Kwaliteit hiervan ook stuk minder dan eerdere die wij hebben aangeschaft. Ik koop hier in ieder geval nooit meer. Ik voel me ronduit in de zeik genomen. NB bestelling is eind november geplaatst.

16 de janeiro de 2026

2-12 besteld voor meer dan 200 euro

2-12 besteld voor meer dan 200 euro, 1 shirt ontvangen en verder niks meer. Diverse keren gemaild, waarop geen reactie. Op Instagram staat een bericht over vertraagde leveringen en dat het goed moet komen. Begrijp niet waar ze niet op email reageren. Ook ik laat het hier niet bij zitten als het op korte termijn niet goedkomt.

22 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al langer dan 3maanden en ze…

Wacht al langer dan 3maanden en ze reageren op geen ene mail, heb ze via insta benaderd en daar reageerde ze om de dag ong ze hebben me gezegd dat ze er alles aan doen om t te sturen en hebben me 20eu teruggestuurd van me bestelling maar heb tot vandaag verder nog niks meer ontvangen en ze reageren niet meer op insta

21 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bestellen het zijn oplichters me…

Niet bestellen het zijn oplichters me kleding zijn nooit binnen gekomen en me geld is weg wie hun adres kan vinden waar ik aan ze deur kan gaan betaal ik 1000 euro want we laten in Nederland niet elkaar oplichten voor en beetje geld

18 de dezembro de 2025

Wat een oplichters

Wat een oplichters, na maanden nog niks ontvangen. Contact opnemen is lastig en ze mailen alleen maar met “uw bestelling is bij de koerier”.

15 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bestellen hier! Dieven!

Ik heb 1,5 maand geleden 2 pakken besteld en tot op heden nog nooit ontvangen. Telefonisch niet te bereiken. Een e-mail doen ze erg lang over om op te reageren en dan krijg je standaard hetzelfde antwoord! Niet bestellen hier, je bent je geld kwijt. Ik heb al een aantal keer gevraagd om mijn geld terug, maar geen reactie! Dit zijn dieven!

18 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bestellen bij dit bedrijf wacht al…

Niet bestellen bij dit bedrijf wacht al 3 maanden op een pak. Heb meerdere mails gestuurd waarin ik liet weten geen geduld meer te hebben en heb al meerdere keren gevraagd of ik me geld terug kan krijg geen reactie hier op. Webshop ziet er heel leuk uit met foto’s van bekende voetballers in pakken maar laat je niet misleiden het zijn oplichters !

17 de janeiro de 2026

Scammers

Scammers! Ik heb 3 maanden geleden twee pakken besteld en 2 t shirts. Vervolgens na 2 maanden de twee pakken ontvangen de kwaliteit was hee matig dus heb ik een retour hiervoor aangevraagd en hiervoor bij betaald deze was niet geaccepteerd daarna tientallen mails geschreven maar nooit reactie gekregen! 3 maanden later geen reactie al mijn geld weg en de 2 t shirts nooit mogen ontvangen

16 de janeiro de 2026

Oplichting

Kleding retour gestuurd , geen geld gekregen. Paar keer gemail nul reactie . Let op van deze oplichters Jouw order #4639

19 de dezembro de 2025

Oplichters

Bestelling van 2 t-shirts was te groot. Shirts terug gestuurd, en gevraagd om kleinere maat of geld terug. Inmiddels 3 maanden geleden en beide niet gehad. Meerdere mails ervoor gestuurd. Oplichters. Vermijd dit bedrijf.

30 de setembro de 2025

Ik wacht al 2 maanden

Ik wacht al 2 maanden. En heb nog steeds niks ontvangen. Oftewel zijn het amateurs oftewel zijn het scammers maar ik zou zeggen het 2de aangezien iedereen een slechte revieuw geeft. ZEKER NIET BESTELLEN BIJ DEZE MENSEN !!!!!!!

12 de dezembro de 2025

C’est de l’arnaque

C’est de l’arnaque, j’ai passé commande et je n’ai rien reçu, je déconseille fortement, ne réponds pas sur whatsapp ni par mail, dropshipping, ne commandez pas

5 de janeiro de 2026