Din anmeldelse skal ikke skrives her Det her er altså ikke Matas trustpilot side, i skriver på den forkerte og får derfor ikke respons på jeres anmeldelser - den rigtige hedder Matas webshop
Leia as opiniões dos outros
En rigtig rigtig trist oplevelse. Havde sådan brug for et svar nu og her . Skrev v 19 tiden men fik ikke noget svar tilbage. Det er dårlig service. Ansæt dog nogle flere som er kompetente t... Ver mais
Aabenraa Matas. Arrogante og et MEGET uhøfligt personale! Enten er de meget unge og uviden og kan hverken det ene eller andet. Ellers er de for gamle og indebrændte og lader deres personlige f... Ver mais
Each time I have to contact Matas’s customer service it seems to go from bad to worse. The staff they hire to answer the telephone are generally rude : the tone is so off as if they speak down to you... Ver mais
Jeg går i matas Østergade 5
Jeg går i matas Østergade 5. I Nykøbing F. Jeg vil købe en deostift I matas eget mærke til mænd på hylden står der en tilbage , og den vil jeg gerne købe,Jeg konstaterer dog at der er 25% hvis man køber 2. Produkter, og inden jeg får set mig om, er ekspedienten gået ud på lageret og hente nogen flere deodoranter. Da hun kommer tilbage med dem siger hun , "2. Deodoranter "? der har jeg jo så set noget af matas ansigt creme til mænd og vil gerne købe den også. Da jeg ikke vil have 2. Af de samme deodoranter, skælder hun mig ud over ,at jeg det åbenbart var min skyld at hun skulle gå på lageret, og hente varer, når der var kunder i butikken, (der var 2. Kunder udover mig og 3. Ekspedienter .
Kære ekspedient Det du skulle have sagt var , "jeg kan godt forstå du blir fristet , af alle de gode ting fra matas's eget mærke, var der andet jeg kunne hjælpe med " ...
Der må jeg bare sige, ikke foreløbig , det varer længe inden jeg går i jeres butik igen. Der ligger heldigvis også 2 i byen ..
Gave til Matas
Gave til Matas
Jeg købte to flasker Möllers levertran med æblesmag i Matas på Farum Bytorv. Den viste sig, at den havde en meget ubehagelig kunstig smag og derfor prøvede jeg at få den ikke åbnede flaske byttet til en flaske med citrus. Det kunne imidlertid ikke lade sig gøre, fordi jeg ikke længere havde kvitteringen. Da jeg jo ikke havde noget at bruge den til, tilbød jeg at forære den til butikken, som uden problemer tog imod den. Mit spørgsmål er nu: bliver den så solgt til en anden kunde?
Alarm ikke fjernet - det førte til meget ubehagelig oplevelse.
Jeg har 2 gange ( den 27 september og den 5 oktober) skrevet til Matas kundeservice - uden at få et svar. Så derfor skriver jeg nu på trustpilot.
Den 27 september handlede jeg i Matas Rosengårdcenter Odense. En ung kvinde betjente mig, men hun var desværre helt uinteresseret i mig som kunde.
Jeg fik dog produktet pakket ind til gave.
Jeg forlader Matas uden problemer. Går ind i H&M for at skyde genvej - stadig ingen problemer. Forlader H&M - her bipper alarmen. Jeg går selvfølgelig videre, da jeg jo lige havde passeret 2 scannere uden problemer.
En vagt kommer løbende og råber efter mig i fuld offentlighed . Han vil have mig med tilbage til H&M. Så jeg må række mine 2 indpakkede gaver ind foran alarmen. Den fra Matas var synderen. Vagten opfordrede mig til at gå tilbage til Matas, men det ønskede jeg ikke. Det var så ydmygende at blive anklaget for butikstyveri i fuld offentlighed, så jeg ville bare hjem. Og vagten kunne ikke få sig selv til at sige undskyld - det er simpelthen det sværeste ord at udtale.
Så min klage går på, at jeg for 2 gang oplever, at netop Matas i Rosengårdcenter ikke fjerner alarm, så jeg som kunde skal have sådan en ydmygende behandling af en vagt. Han passer sit arbejde, men han burde være oplært i, hvordan man tackler en situation, hvor han uretmæssig anklager en kunde for butikstyveri.
Nødsaget til at købe samme…
Nødsaget til at købe samme Matas-pincet(virkede fint) igen i Århus, da ny var forsvundet. Den nye havde dårlig samling så ville bare ombytte (m bon+intakt æske) dagen efter - fik afslag pga: "sådan var kvaliteten på dem alle, så de var IKKE defekte og i øvrigt udtedte de ikke 'tilfredshedsgaranti' men jeg ku' jo bare købe en dyrere i bedre kvalitet!"!..står nu tilbage m ubrugelig pincet og en dårlig oplevelse...
Købte 2 el tandbørste i matas…
Købte 2 el tandbørste i matas ikøbenhavn.Men der er
blevet trukket 399,2 gange,og nu kan man slås med
matas om at få sine penge tilbage.Det er så ringe som
det kan blive.
mange tidsler til matas kundeservice
mange tidsler til matas kundeservice. Jeg køber altid online, og da jeg skulle bruge en gave fik jeg øje på et flot gavekort i en æske, og man fik også en lille gave oveni. Jeg bestilte, og fik også pakken dagen efter,der var bare et lille plastickort, og intet af det man så på billedet.Jeg skrev øjeblikkeligt til matas, og de svarede at det var da ærgerligt, men de håbede at modtageren blev glad alligevel.Aldrig har jeg oplevet noget lignende, og jeg skrev straks at jeg ventede at få sendt de manglende dele. DEr var 4 dage til jeg skulle bruge gaven ,så der var god tid til at sende det der manglede, men de skrev at det kunne de ikke nå. Så fik jeg en mail hvor der stod at der var ventetid på svar, og siden har jeg ikke hørt noget. Få dog de personer skiftet ud hvis i fortsat vil drive forretning
Var i matas Herning center god nok…
Var i matas Herning center god nok dårlige service fra Ida hun går bar rundt gennem butikken mens der var lang køe jeg spørger hende om hun ku hjalp men nej . Man har ikke lyst til at går en butikken igen da jeg ku handle i Normal der er billige og meget mod kommende med arb.
Køb ikke noget hos Matas de vil ha 25…
Køb ikke noget hos Matas de vil ha 25 kr i gebyr for penge retur for en vare man selv har købt dagen før med bon.
Et fejlkøb. Svindelfirma
Utrolig dårligt expediert.
Utrolig dårligt expediert.
En kvindelig medarbejder sælger mig noget hår prodokt i det hele beløb til 389 kr.
Fordi mit hær er krølle tørt de her produkter hun søger hjælper ikke en skid.
Utrolig Dårlig og de tænker kun på penge sætter aldrig min fod derinde mere dårlig på dårlig
Stor ros til Matas i Faxe!!!
Stor ros til Matas i Faxe!!!
Idag har jeg handlet i vores Matas sammen med vores nye familiemedlemme som er flygtet fra Ukraine...en mor med to døtre..
Den bedste betjening!
Tusind tak til jer!
verden værste service (Matas Bytorv
verden værste service (Matas Bytorv, Søndergade 28, 8700 Horsens)
jeg skulle købe Dior Elixir og skulle dufte andre parfumer, derfor har jeg bedt om hjælpe fra en af de medarbejder, hun var meget uvenlig og overhovedet ikke smilende, faktisk hun er det modsat for hvad en smilende og imødekommende person egentlig er.
Hun var kineser, jeg nævner det så I ved hvem er den person jeg udtaler mig om.
for Matas Skyld burde I gøre noget ved hende, så I ikke længere mister kunder!
ps. jeg er ikke den eneste som er utilfreds med hende, der er mange andre mennesker som deler den samme holdning som jeg har.
jeg ser frem til at høre fra jer.
Jeg køber en hårbørste hos Matas i…
Jeg køber en hårbørste hos Matas i Asnæs, som efter sigende skulle være antielektrisk for håret. Mærket m.cosmetics - FSC, har på indpakningen mærket den som antielektrisk, og ekspedienten siger god for den. Det er falsk markedsføring. Børsten gør håret vildt elektrisk. Og det er ikke til at bytte en børste, der har været i brug. Spild af penge - 150 bobs. Ingen herregård; men alligevel.
Dårlig kundeservice
Jeg fatter ikke, at jeg som gammel kunde og et årligt medlemskab hos Matas pludselig ikke kan blive medlem mere.
Nu er jeg træt af at blive afvist og ikke kan komme igennem til kundeservice.
Jeg stopper også som kunde.
Ingen kundeservice i Matas i Nyborg
Dårlig kundeservice i Matas i Nyborg. Ekspedienterne er ikke til at få øjenkontakt med. De laver alt andet end at ekspederer os kunder som står i en tætpresset kø, i landets nok mindste Matas målt på antal kvm.
Jeg opfatter deres afvigende adfærd med at gå, snakke med hinanden internt eller lave andet imens vi kunder bare kan afvente dem om de overhovedet gider ekspederer, som en ligegyldighed om der overhovedet kommer nogle kunder og vil købe hos dem.
Jeg vil nok overveje at søge andre steder at handle fremover i Nyborg, såsom Normal hvor mange af priserne på de selvsamme produkter er langt billigere, når nu der slet ingen service er hos Matas i Nyborg
Matas i Nyborg
Matas i Nyborg.
Trælse ekspedienter, der åbenlyst ignorere en som kunde. Jeg har flere gange, oplevet dårlig behandling.
3 ekspedienter var ledige, stod og talte sammen, men kun én kasse åben og masser af kunder.
Da det blev min tur i køen, gik ekspedienten fra kassen, uden at sige noget og ind i baglokalet.
Så stod jeg og andre imens der blev hyggesnakket af de 3 andre.
Det er som om, at de ikke ønsker at ekspedere kunder og det er en kamp om hvem der har "tjansen" ved kassen. Jeg har flere gange oplevet at de ikke tog køen og kunder seriøst. Det det er nu engang deres job at betjene kunder. STRAM OP Matas Nyborg.
Vallensbæk Matas er en af de værste
Vallensbæk Matas er en af de værste! Dårlig kundeservice, man føler sig ikke tryg og bliver ikke korrekt vejledt. Priserne stemmer ikke overens med varerne. Jeg går ind glad i butikken og kommer ud trist og sur over den dårlige behandling. Tag til en anden Matas som den i Fields, hvis du vil have en god behandling.
Dårlig oplevelse omkring Matas i Nyborg
Skulle købe en Yves Saint Laurent og havde forinden været inde på hjemmesiden og konstateret den var på lager i Nyborg.
Jeg henvender mig i butikken og bliver mødt med det svar " denne vare føres ikke hos os og har du i det hele taget slået det rigtigt op på nettet !
- jeg forlod derefter butikken ! men sikken en mangel på kundeservice !!!!
Jeg har byttet nogle varer og i den…
Jeg har byttet nogle varer og i den forbindelse modtaget et gavekort på 700,- kr. Brugte de 350,- og fik ikke kortet med retur, men kun bonnen, hvorpå der står restbeløb på tilgodehavende. Hos kundeservice, kan de godt se, at pengene stadig står der, men oplyser, at de er tabt for mig og tilgår firmakassen. Det er jeg ret forundret over.
En dårlig anmeldelse fra en forhenværende kunde.
Værste oplevelse og elendig service
Blev ekspederet søndag, d. 19. december i den mindre afdeling af Matas i Frederiksberg Center af en salgsmedarbejder, der var rent ud sagt uforskammet og mildt sagt meget lidt hjælpsom.
Da jeg gjorde hende opmærksom på at hun talte med flere kunder på én gang og at dette skabte forvirring, fik jeg at vide at jeg skal ikke tale grimt til hende og blev beordret til at forlade butikken, øjeblikkeligt!
Matas service har været nedadgående det sidste stykke tid, men denne oplevelse var dog det værste jeg har været udsat for, nogensinde!
Matas i vallensbæk
Matas i vallensbæk
Det var en ung dame som jeg spurgte om hjælp, hun var så arrogant og kiggede så skummelt. Da jeg stillede hende et spørgsmål kiggede hun dumt på mig som om hun ik forstod mit spørgsmål. Virkelig dårlig service og dårlig attitude.
Det var tirsdag d.21 omkring kl 14
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.