Matchameester Opiniões 32

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hoi, Op 20 maart heb ik een bestelling geplaatst bij matchameester.nl, maar tot op heden heb ik deze nog niet ontvangen. Ik heb meerdere keren contact gezocht met de klantenservice, maa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb de bestelling ruim twee weken geleden geplaatst. Mijn vragen over de locatie van het pakket zijn genegeerd. Vragen over de bestelling zijn onbeantwoord gebleven. Een vreselijke ervaring en een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt geweldige matcha! De zachtste smaak met de meest heldere groene kleur die ik tot op heden in huis gehad heb en ik drink al jaren matcha. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe supreme matcha Shiozu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de chás
  2. Grossista de cerêmica

Matchameester is dé plek voor liefhebbers van échte, ceremoniële matcha. Wij brengen premium matcha rechtstreeks van een eeuwenoude theeboerderij uit Shiozuka, Japan – een regio waar al meer dan 300 jaar met liefde en vakmanschap thee wordt geteeld. Onze matcha is rijk aan antioxidanten, frisgroen van kleur, zacht van smaak en nooit bitter. Naast onze eigen matcha uit Shiozuka bieden we ook hoogwaardige matcha uit Kyoto aan, evenals zorgvuldig geselecteerde accessoires zoals bamboe whisks en complete starterskits. Onze producten worden geleverd in stijlvolle, witte tinnen blikjes die luxe én speels aanvoelen – perfect als cadeau of om zelf van te genieten.

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

32 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Hoi,

Hoi,

Ik heb meerdere keren contact gezocht met de klantenservice, maar krijg nauwelijks tot geen reactie. Dit is bovendien niet de eerste keer: bij mijn vorige bestelling heb ik ook ruim anderhalve maand moeten wachten. Destijds is dat netjes opgelost met excuses en een extra product, waardoor ik ervan uitging dat dit eenmalig was.

Nu ben ik echter opnieuw bijna drie weken verder zonder levering, én zonder enige terugkoppeling op mijn berichten. Dat vind ik eerlijk gezegd niet acceptabel.

Als vaste klant, zowel privé als zakelijk, had ik andere verwachtingen. Omdat ik via de gebruikelijke kanalen geen duidelijkheid krijg, heb ik zelf moeten uitzoeken wie de eigenaar is om alsnog in contact te komen.

Ik wil daarom graag duidelijkheid: wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Ik hoor graag op korte termijn van u.

7 de abril de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit, goede service !!

Al eerder matcha besteld, goede kwaliteit ! Deze bestelling was helaas vertraagd maar na contact hebben ze netjes de reden toegelicht en een super compensatie mee gestuurt in het pakketje.

1 de setembro de 2025

En echte aanrader!!

De klantenservice was top en snelle levering. De kwaliteit van de matcha is echt goed, mooie groene kleur!
Nu 'n week in gebruik en ga hier de volgende x zeker weer bestellen!

29 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Lekkere matcha

Goed bereikbaar, makkelijk te bestellen en snel binnen! De matcha is goede kleur groen en smaakt heerlijk!

9 de julho de 2025

Delicious Matcha 🍵

This is the most delicious matcha I have ever tasted. I’ve been drinking matcha for many years and have struggled to find one that doesn’t taste bitter. The Matchameester Supreme Ceremonial Japanese Matcha is smooth and creamy without any bitterness.

28 de junho de 2025

De beste matcha!

Echt geweldige matcha! De zachtste smaak met de meest heldere groene kleur die ik tot op heden in huis gehad heb en ik drink al jaren matcha. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe supreme matcha Shiozuka.

Ook de klantenservice is erg snel en prettig in contact. Een aanrader!

21 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.