matchamilf.com Opiniões 1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

1 opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

This is just another "me too" website

This is just another "me too" website. I could find several people who "proclaimed" to live in my hometown. They want you to do the talking, and that's about it. Something to "seriously" ponder: My hometown has approximately between 26,000 and 31,000 people. I counted just over 80 people on this website proclaiming to be from it. Do you understand what the statistical number would be for such to be true??!! There were "at least" six people that I offered to take to lunch. As soon as you asked them to give you their email address or phone number, they wouldn't have anything to do with it. "I only feel comfortable talking to you on this website." Bologna! Emailing someone is just as secure as to talking to someone on their website! Everyone knows, if you have an e-address, you can block anyone you don't want to receive messages from. So who's kidding whom!!?? No, they are company employees. To prove it's not just an opinion, one person I asked, If you live in Dublin, please tell me the name of a company/building that is behind the local Walmart. She wouldn't even try! Another person told me they only live 5 miles from Dublin and had the nerve to tell me that Dublin doesn't even have one. Another wrote me stating that she wanted to get to know me. So I wrote her back and said, then give me your phone number. I also told her that if you can't, don't reply. So she wrote me back anyways and said, Don't you believe me?! I told her that if she didn't give me her number, I would not reply. I didn't. (This conversation to place today) In fact, on one of their websites, they openly admit it's strictly for chat. You are supposed to believe you're speaking to the person whom you're looking at. You're not--period! It's so easy to pick up on too. How convenient that "every single person" you look at can speak English and Spanish. Especially when you're not looking at anyone from South of the Border. And like so many other websites, you can tell them all day long, what age range you're looking for (65-50). Yet, I am "constantly" receiving remarks like "I looked at your profile" from kids primarily between the ages of 38-43. I wish I could force them to give me my money back! So much more that I could add, but I believe you'll get the point.

11 de março de 2026
Opinião espontânea