Matrassencheck Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Clínica do sono
  2. também em
  3. Site de opiniões online

Wij testen al jarenlang de meest populaire slaapproducten. Hier schrijven we uitgebreide reviews over. Ontdek welk matras, boxspring, topper of kussen bij jou past. Wij geven je gratis advies. Zorg zelf voor een gezonde, ontspannende nachtrust.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

9 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

IK heb een Derilo Ergo kussen gekocht…

IK heb een Derilo Ergo kussen gekocht van het oorspronkelijke bedrijf. Ik heb er nu met mijn vrouw een nacht op gelegen. Maar gedurende de nacht weer gewisseld. MIjn vrouw begon steeds harder te snurken en ik heb het idee dat je er echt aan moet wennen.
Gaarne hoor ik van jullie hoe ik hier mee moet omgaan. Ik heb zelf ook nog een abneu apparaat
Abneu apparaat zat niet in de weg masker. Kreeg het wel een warm hoofd. .

12 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede test

De resultaten van de tests verschillen wel wat van die van de consumentenbond, maar de tests zijn wel erg gedetailleerd.

7 de março de 2024

Resposta da Matrassencheck

Fijn dat je onze gedetailleerde tests kon waarderen, Huub! De resultaten van onze matrassentest wijken inderdaad wat af van de resultaten van de Consumentenbond-test. Wij hanteren dan ook een andere aanpak, waarbij we niet alleen gebruikmaken van technische metingen, maar ook kijken naar de persoonlijke ervaringen van onze verschillende testers. Bovendien worden ook kleinere en nieuwere slaapmerken in ons Airi SleepLab getest, die vaak door de Consumentenbond nog niet zijn opgepikt.

Super matras

We hebben na veel bevragen uiteindelijk een kipli essentiel matras gekocht.Deze is super en ligt perfekt.
100% het geld waard.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Matrassencheck

Fijn om te horen, Mathieu! Slaap lekker!

Zeer aan te bevelen

Via het contactformulier op de website heb ik een verzoek tot advies ingediend. Hier ontving ik een heel uitvoerige en nuttige reactie op terug. Was ik echt van onder de indruk. De site zelf geeft al super veel goede informatie maar de klantenservice is dus ook top. Erg blij mee.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Matrassencheck

We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen, Tom! Als je meer vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ook reviews over slaapproducten voor kinderen

Via familie geïnformeerd over het bestaan van deze site. Eindelijk een goede keuze kunnen maken voor de kindermatrasjes. Fijn dat ze hier ook aandacht aan besteden en reviews over schrijven.

12 de janeiro de 2024

Resposta da Matrassencheck

Goed om te horen dat je via familie bij ons terecht bent gekomen en uiteindelijk het juiste kindermatras hebt kunnen vinden, Karin! We besteden aandacht aan het schrijven van gedetailleerde productreviews om ouders zoals jij te helpen. Voor meer advies of info, laat het ons weten. Een goede nachtrust voor de kleintjes! 😊🌙

Helemaal top

Helemaal top! Kon door de bomen het bos niet meer zien met alle keus tegenwoordig maar via Matrassencheck mooi op maat een matras kunnen vinden.

5 de janeiro de 2024

Resposta da Matrassencheck

Hallo Sid! We begrijpen dat het kiezen van de juiste matras overweldigend kan zijn, en we zijn blij dat Matrassencheck.nl je heeft geholpen om de perfecte matras voor jou te vinden. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om terug te komen naar onze site. Slaap lekker en comfortabel! 🌙

Classificada 5 em 5 estrelas

We waren aan een nieuw matras toe.....

We waren aan een nieuw matras toe......
Tot onze verrassing bestaat er gewoon een website waar je álles, maar dan ook werkelijk álles over matrassen, kussens, bedden, slaapoordoppen etc. etc. kunt vinden. Onvoorstelbaar! Wat een informatie! In eerste instantie duizelde het ons enigszins, maar naarmate we meer en meer in de materie doken begonnen we het steeds leuker en leuker te vinden. Uiteindelijk zijn we zelfs voor een heel nieuw bed gegaan!
Ga zo door Matrassencheck!!

27 de novembro de 2023

Resposta da Matrassencheck

Josje, we zijn blij dat Matrassencheck.nl je heeft kunnen helpen. Het is fantastisch om te horen dat je uiteindelijk voor een nieuw bed hebt gekozen! Bedankt voor je positieve feedback en aanmoediging. We zullen onze inspanningen bij Matrassencheck voortzetten, en wie weet, kunnen we je in de toekomst helpen met andere kwaliteitsproducten voor je nachtrust. Geniet van een goede nachtrust in je nieuwe bed!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne site met handige tips

Enorm goed geadviseerd over het aanschaffen van een zwaartedeken! Erg tevreden over het product wat ik uiteindelijk gekozen heb. Fijne site met handige tils

3 de novembro de 2023

Resposta da Matrassencheck

Fijn om te horen, Maartje!