Het was n byzonder leuk kadootje door de brievenbus ,. De ontvanger vond het helemaal geweldig Geslaagd dus.
Leia as opiniões dos outros
4 dagen vantevoren besteld, zodat het zeker zaterdag 31 januari op de verjaardag van mijn vriendin bezorgd zou worden. Wat denk je, cadeau gister niet verstuurd, sta ik mooi voor gek. Verjaardagscadea... Ver mais
Ik heb al meerdere keren via jullie iets besteld en laatst ging het helaas een keer mis en was het op een verkeerd adres afgeleverd waardoor diegene die het zou moeten krijgen niks had ontvangen. Ik h... Ver mais
Mijn dochter kreeg van Postnl een verzoek om bij te betalen want er zaten te weinig postzegels op. Echter dit had te maken met prijsstijgingen in 2025 van Postnl. Was verstuurd in december. Snelle rea... Ver mais
Informações sobre a empresa
Max Cadeaus is altijd op zoek naar de leukste kaarten en cadeaus. Stuur een leuk cadeau via de brievenbus en creëer bijzondere momenten.
Informações de contacto
Hanzeweg 45B, 7418AV, Deventer, Holanda
- 0570-658084
- info@maxcadeaus.nl
- maxcadeaus.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Omdat jullie snel en goed leveren
Omdat jullie snel en goed leveren. En toen post nl iets niet geleverd hadden het goed en snel opgelost hadden.
Netjes geleverd!!
Super leuk idee!
Goede keuze in verschillende uitvoeringen
Leuke attenties voor iedere gelegenheid
Snel besteld en ook op afgesproken datum bezorgd.
Onduidelijk
Ik weet niet hoe jullie het hebben gedaan en of het pakketje op tijd is geleverd want ik krijg hier geen bericht van. Ook niet wanneer het is verzonden. Ik moet maar hopen dat het gebeurd

Resposta da Max Cadeaus
super leuke site en snelle afhandeling
echt heel leuk om via deze site iets te bestellen. Beide keren waren de mensen er super blij mee. dus echt een aanrader
T cadeau was keurig op tijd geleverd en…
T cadeau was keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Voor t geen wat de vulling is vindt ik t wel prijzig
Het pakket kwam beschadigd aan en was…
Het pakket kwam beschadigd aan en was geopend, 2 zakjes snoep ontbraken en het belangrijkste, de kaart met een zeer persoonlijke boodschap zat er niet bij. Heel teleurstellend.

Resposta da Max Cadeaus
Een leuk kadootje via de brievenbus en…
Een leuk kadootje via de brievenbus en een snelle levering
Een leuk cadeautje om iemand te…
Een leuk cadeautje om iemand te bedanken .De personen voor wie het bestemd was vonden het heel origineel.
Optijd geleverd,in de vakantie periode.
Optijd geleverd,in de vakantie periode.
Kleindochter 's waren er erg blij mee, en daar ben ik erg blij 🥰🎉✨️
Mooi kado en op tijd afgeleverd.
snelle bezorging ,wat er in zat was…
snelle bezorging ,wat er in zat was precies wat er op de site stond
Diegene was er erg blij mee
Gemakkelijk en snel.