Maximiles NL Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Od 11 sierpnia 2026 strona maximiles.pl nie działa i nie mogę się zalogować. Nie można również pobrać aplikacji na telefon. Chciałabym się dowiedzieć czy Maximiles będzie jeszcze działać czy po prostu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

regelmatig leuke vragenlijsten. ook als je profiel niet voldoet krijg je voor de moeite nog punten, dat is leuk. punten inwisselen is makkelijk en je hebt veel cadeau keus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke survey's, zowel lange als korte. En je spaart eigenlijk al snel punten waardoor je leuke bonnen kan kiezen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuk om enquetes in te vullen ,maar jammer dat er als je halverwege,of haast aan het eind bent van de enquête,je niet aan eisen voldoet ! Denk dat veel leeftijd te oud voorkomt, en krijg je 3 punten,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Analista de mercado

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.maximiles.nl/trustpilot

Informações de contacto

• Keizersgracht 62/64, 1015 CS, Amsterdam, Holanda

• maximiles.nl

Bom

TrustScore: 4 em 5

418 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

69 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Krijg de beloning niet en reageren niet op mail

Ik heb begin van het jaar 2 weken lang meegedaan met een onderzoek over social media waarbij ik ongeveer 25€ aan punten zou krijgen. Ik heb al meerdere mailtjes hierover gestuurd maar tot op heden het nog steeds niet ontvangen. Op mail reageren ze niet of pas weken later en geven dan een reactie dat je de punten krijgt maar weken later nog steeds niets ontvangen,.

21 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Leuk en eerlijk

Leuke onderzoeken, snel punten verdienen voor leuke cadeaubonnen. Eindelijk een onderzoek systeem die wel punten geeft als je niet tot de doelgroep behoort van een onderzoek waar je voor uitgenodigd bent.

15 de abril de 2026

Prima te doen

Veel vragen lijsten. Korten en lange. Veel dezelfde vragen ivm dat ze willen weten wie de test doet.

Punten lopen snel op die je kan inwisselen. Je hebt zelf de keuze waarvoor je het kan inwisselen.

4 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Elke keer je geslacht en leeftijd wordt…

Elke keer je geslacht en leeftijd wordt saai . Ook worden vaak vragenlijsten op het laatst afgebroken. Ook jammer dat ik ze in het buitenland niet in kan vullen .
Dus ja ik ben een beetje aan het twijfelen wat ik ga doen .

27 de março de 2026

Betrouwbaar

De enquetes zijn makkelijk in te vullen, ook zijn de vragen goed te begrijpen.
Het inwisselen van punten naar een cadeaukaart ging ook goed en ook de cadeaukaart inwisselen verliep probleemloos.

21 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dieven bende.Zonde van je tijd

Dieven bende.Zonde van je tijd net weer 2 onderzoeken gedaan half uur bezig en 2 maal aan het einde de mededeling dat mijn antwoorden werden uitgesloten.Ja ja lekker dat moet ik dus maar geloven dat er niets met mijn antwoorden gedaan gaat worden.Ik de tijd erin steken hun de centen opstrijken ...oplichters

28 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

De beloning komt er niet van

De enquetes zijn goed. De beloning krijg je niet. Nu 2 cadeaubonnen van Bol.com besteld van € 15 op 12-01-2026. Helaas heb ik nog geen verdere reactie. Het zal wel geen beloning worden. Werken voor niets dus.

16 de janeiro de 2026