Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben TOTAAL tevreden met MAX TOTAAL Die supersnelle levering (ik had 's avonds rond 2000 uur een bestelling gedaan bij TOTAAL MAX, kon het de volgende dag al ophalen bijeen post nl punt) Nie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het ging om de bestelling van een zg. B stock-apparaat. Per ongeluk verzond het bedrijf een verkeerd product. Hiervan werd ik meteen op de hoogte gesteld met de instructie de zending te weigeren en te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het knie zit bankje is geweldig en een zegen voor de knieën, mede door het ingebouwde kussentje. Je staat moeiteloos op door dat je je makkelijk kan opdrukken aan de weerskanten verhoging met hand... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Internet Shop
  2. Loja de eletrodomésticos
  3. Loja de dispositivos electrónicos
  4. Jardim
  5. Loja de churrasqueiras
  6. Loja de hobbies

Maxtotaal is een online shop in huishoudelijke artikelen en elektronica voor consument en zakelijk. Bestellingen versturen wij dagelijks. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis! Maxtotaal, voor sfeer, gemak en meer!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb in mei 2023 een toolland…

Ik heb in mei 2023 een toolland drukspuit gekocht het rubberen membraam die in de kop zit klapte dubbel dus niet meer te gebruiken ja een hoop gebel ook nog via bol.com maar van dit bedrijf geen garantie dus mensen pas op met dit product.
Garantie tot de stoeprand.

10 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

geen enkele reactie na defect onderdeel

ruim een jaar geleden artikel gekocht.
Nu was een onderdeel kapot. Na vraag of dit nog na te leveren was kreeg ik eerst reactie om zelf maar contact op te nemen met importeur (terwijl product bij maxtotaal is gekocht).
Na diverse mails totaal geen reactie meer mogen ontvangen.
Jammer, wel verkopen, maar als er na een jaar iets mankeert niet meer reageren om iets op te lossen.

18 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalige klantenservice bij Maxtotaal: Geen oplossing voor defecte BBQ

Ik heb bij Maxtotaal een BBQ gekocht die helaas defect is aangekomen. Nadat ik het defecte onderdeel heb teruggestuurd om een vervangend, werkend exemplaar te ontvangen, is het onderdeel zoekgeraakt bij het postbedrijf. Maxtotaal biedt geen enkele oplossing, zoals restitutie van het betaalde bedrag of het aanbieden van een vervangend product. Ze schuiven de schuld volledig naar mij toe, terwijl het hun eigen defecte product was dat ik moest retourneren. Dit vind ik echt schandalig en het heeft me meerdere weken en meer dan 15 e-mails gekost om dit probleem op te lossen.

2 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

In januari een tuinset gekocht,maar in…

In januari een tuinset gekocht,maar in aug./ sept. Scheurde 1 vd rugleuningen door,contact gezocht, met 2 dagen een nieuwe set gekregen. Top service,ook vd leverancier,dit maak je niet veel meer mee tegenwoordig. Nogmaals hartelijk dank 😉

7 de setembro de 2023

Was foutje in mijn bestelling geslopen,

Was foutje in mijn bestelling geslopen,
Had bestelling dubbel gekregen. terwijl ik maar voor één betaald had. Heb dit dadelijk gemeld, en gevraagd wat en hoe nu? want eerlijkheid duurt het langst.
En indien ik een probleem heb, zou ik ook graag geholpen worden.
Altijd een snel en constructief antwoord gehad. Ook een telefoontje van Bol, over het probleem.. Beide bedrijven werken dus prima samen.

Er werd gevraagd of ik de dubbele bestelling wou houden. wat voor mij geen probleem was om als reserve te houden.
Ik kreeg nu mail, met melding dat er foutje was ingeslopen, en ik de extra zending gratis mag behouden. Wat zeker niet mijn bedoeling was, maar geeft toch heel fijn gevoel dat het bedrijf mijn eerlijkheid waardeert.

Een bedrijf om te onthouden in de positieve zin.

11 de julho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.