Dårlig service skal man søge længe efter
Købte min Sofa hos MBR-møbler og den ankom i december måned. Der jeg pakker sofaen ud og samler dine viser der sig fejl på sofaen.
Jeg tager fat i butikken med det samme og sender billeder af sofaen. Hvor sælger tilbyder mig afslag i pris eller ny sofa.
Jeg vælger at få ny sofa.
Aftalen går så ud på at der vil går ca. 2 månder før den ny sofa vil komme hvilken er fint nok. Og sælger skriver til mig på sms at jeg bare kan brug den her sofa indtil den anden bliver leveret. Og skrevet i sms at jeg har ikke noget at pakke den ind med.
Så skriver jeg som sent som i dag om hvornår min sofa vil blive leveret i næste uge der skriver han fredag.. så tikker der en sms et par minutter efter at jeg selv skal aflevere min sofa tilbage til dem og afhente den ny.
Det var så ikke det vi havde aftalt. Udover det vil han kun tag den retur hvis den er pakket i orginal emballage ellers kan jeg ikke få fulde beløb de vil fratrække 20-30 procent fra prisen. Det står i deres politiksregler.
Jeg går ind på deres hjemmeside og finder deres regler. Og på intet tidspunkt står der om at den skal være i orginal emballage eller at de fratrækker 20-30 procent fra ens køb.
Står også på deres fortrydelsesret osv. Med mindre men har aftalt noget med sælger. Har gemt alle beskederne som vi har skrevet sammen.
Den her sag har jeg tænkt mig at tag videre Forbrugerklagenævnet. At de lover ting de ikke kan overholde.

Resposta da MBr Møbler.dk