Het is altijd het zelfde in Nederland, totaal geen variatie. Altijd dezelfde burgers. Ik ben nu in de USA, Duitsland, Denemarken en België bij de Mc geweest veel meer variatie in het assortiment. In... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Er zat 2 keer een haar in me eten een keer in me broodje en de andere in me kipnugget dit vind ik niet normaal ze moeten haarnetjes gaan dragen!!!
Slechte medewerkers hangen op als je belt over 2 verkeerse bestellingen en dreigen dat je maar even langs moet komen dan zien we wel wat er gebeurt
Ter plaatse eten | € 10-20 Het is toch erg dat de Mac Donald franchise ondernemer elke klant Plastic toeslag in rekening brengt, het is maar 0,15 maar loopt lekker op per week/jaa... Ver mais
ik vond het heel fijn dat het dit luxe bedrijf zo fijn is
ik vond het heel fijn dat het restaurant rolstoelvriendelijk was, want ik was met mijn zwaar gehandicapte vriend die in een rolstoel zit gelukkig hadden ze naast het luxe eten ook gewoon nog een lekker mals burgertje PS de vrouw aan de balie was erg aardig dus zeker nog een keer gaan
Er zat 2 keer een haar in me eten een…
Vieze wc's
Vieze wc's. Stoffige wc borstelhouders.
Vloer nat en plakkerig.
Toiletdeur die niet goed op slot kan.
Geen bordjes meer aanwezig voor tafelservice.
Zorg voor bordjes of geef aan dat tafelservice niet meer mogelijk is.
Qua schoonheid van de ruimtes is McDonald's meubelplein Enschede erg achteruit gegaan.
Voor de prijzen die je tegenwoordig voor het eten bij McDonald's moet betalen, mag je toch zeker wel wat schonere wc's verwachten.
Er hangt zelfs geen lijst in de toiletruimte waarop je kan zien wanneer het toilet en bijbehorende ruimten gereinigd zijn.
Ter plaatse eten | € 10-20
Ter plaatse eten | € 10-20
Het is toch erg dat de Mac Donald franchise ondernemer elke klant
Plastic toeslag in rekening brengt, het is maar 0,15 maar loopt lekker op per week/jaar.
Terwijl de toeslag is afgeschaft door regering per 1 januari 2026.
Schaamt u zich, gaat mij niet om 0,15 maar het gluiperige hiervan.
En lekker duur.
Voldoende parkeerruimte
Opties voor parkeren
Gratis parkeergelegenheid
Foto 1 wordt beoordeeld door Jan Huberts
Slechste klantenservice en bestelling ooit
ik had besteld en bestellingde bestelling was er…
ik had besteld en de bestelling was er al binnen 5 minuten terwijl ik best veel had besteld en het personeel was erg vriendelijk
Vandaag
Vandaag, uurtje geleden dacht ik, laat ik een visburger eten, bij mc Donalds. Visburger, 6,25 euro. Dan mag je een redelijk belegd broodje verwachten. Wat ik kreeg ... een broodje met letterlijk, een plakje vis ( heb er nog een fotootje van gemaakt 6x6x1 cm, of 5x5x1 cm, ergens in die trant), omwikkeld met drie lagen paneermeel, een plakje kaas, beetje remouladesaus, en dat, natuurlijk, op een broodje (plus wat lauwe friet en een cola). Ik denk dat, meneer Donalds, zo rond de 5,6 euro schoon aant broodje heeft verdien... Aan de lauwe friet, en cola, i.d....
Jammie
Heel duur en de burgers smaken een beetje naar rubber. Maar de kipnuggets zijn wel lekker. Soms wel een beetje koud, maar wat maakt het uit
Die mcflury is niet te betalen en je…
Die mcflury is niet te betalen en je krijgt echt 3 happen echt schandalig dat die bakjes zo leeg zijn tegenwoordig
Me puber heeft bestelling bij zuil…
Me puber heeft bestelling bij zuil gedaan en eten kwam niet . Werd beweerd de betaling niet binnen was wel afgeschreven. Bewezen toch moest ze opnieuw betalen . Maar niet geld terug. Asociaal
Telkens geen warme friet
Zondag 1 mrt 26 bezoek gebracht aan McDonalds in Emmen. Was heel druk. 2 BicMacs en 1 friet besteld. De BicMacs waren lauw. De friet helemaal niet warm. Friet aan bali gebracht en gezegd dat ik goed warme friet wil. Even later gebracht en ook nu nog minder warm. Weer friet teruggestuurd en gezegd dat ik goed warm friet wil. Weer zeer lauw. Ook deze friet retour. “Nieuwe” friet aan tafel gebracht. En wat denk je? Ook deze friet matig warm. Ik betaal € 4,20 voor een beetje friet en dan mag deze toch heet zijn. Ik denk dat ik gewoon de teruggegeven friet heb gekregen. Ik heb € 21,20 betaald voor een beetje eten en dan moet het naar tevredenheid. Voorlopig niet meer naar de Mc.
Het is altijd het zelfde in Nederland
In Duitsland heb je de Mc röstie burger je hebt veel meer keuze. In Nederland is veel een euro duurder, de koffie bijvoorbeeld. Vind de Mc Donalds Nederland always the same shit!
Ik ga altijd met veel plezier eten bij…
Ik ga altijd met veel plezier eten bij macdonalds, maar net echt een hele nare ervaring gehad bij macdonalds in Almere. We waren op de terugreis van onze vakantie naar friesland met onze 4 kinderen. Ik had besteld via de zuil . Ik had aangegeven dat ik de bestelling wilde afhalen. Ik heb een uur moeten wachten totdat onze bestelling klaar was. Vervelend voor onze kinderen. Na een uur wachten bleek bija helft van de bestelling te onbreken. We zijn weer teruggetreden. Ik moest op de kassabon laten zien, maar ze geloofden ons niet. Ook dit duurde heel lang… toen ik naar buiten liep heb ik de bestelling helaas laten vallen ondat ik struikelde over stoepje. Oftewel we zijn met honger naar huis gegaan…. Totaal geen begrip van de medewerkers. We waren 2 uren later thuis.
Frisdrank besteld en zit er driekwart…
Frisdrank besteld en zit er driekwart ijs in
I go to McDonald's because I say “just…
I go to McDonald's because I say “just quick bite” 🍔🙂
Big mistake. Huge. ❌😤
Burger on screen look like model 💅📸
Burger I get look like it fall down stairs 🪜🍔
Bread dry like desert 🏜️
Meat thin like my patience 📄😡
I bite burger
They give me 50 😭🥫
Now I drink ketchup for survive 🥤
Order number say ready 🔢✅
My food not there ❌
Another man eat my burger 👨🍔
He happy
Taste confused 😐
Regret strong 💪
I say “never again”
I back next week 🚶♂️🍔
This place have magic or curse 🧙♂️🍟
6/10 experience
10/10 emotional damage 😭
Het stinkt daar en het eten is heel…
Het stinkt daar en het eten is heel ongezond.
Lang wachten
Het eten is niet altijd fris, en de prijzen zijn enorm duur. Lange wachttijden
WTF IS DIT ETEN SLECHT ZEG
rozen zijn rood, als iemand irritant is geef ik een mep.
sjongjongejonge wat is dit eten slecht.
Heel lekker
Heel lekker. Maar hou alsjeblieft het friends menu.
Amerikaanse rotzooi
Amerikaanse rotzooi, als je er bij nadenkt is het enige goede eraan als je haast of geen tijd hebt dat het makkelijk is en heel soms tijd besparend . Het eten is of niet warm of verkeerd of niet te vreten .
En wat deze keten ook zou moeten doen is bij binnenkomst of bij de drive duidelijk aangeven , papier en ander verpakkingsmateriaal nadien in de afvalbakken ( als er nog ruimte in is ) of anders thuis dumpen en niet weggooien langs de kant van de weg.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.