MCY TRADING Opiniões 77

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Avec eux ce sont des petits gains potentiels et grosses pertes quand les stops loses sont déclenchés ! Je remarque souvent que leurs signaux de trading sont pris à contre sens du marché, comme des pul... Ver mais

Ben does a very good work and good management, trading is not easy for beginner, but with his strategy we can have more winning trades and grow days by days our trading account, even if its small prof... Ver mais

Benjamin and MCY why are superb. The team provide multiple signals per day depending on market conditions to make people money. Benjamin appears to truly care about the people he is helping and loves... Ver mais

Great working with Ben @ MCY trading, accurate and consistent calls and a very healthy win to loss ratio, hence account grow. Been around this trading environment for some 25 + years and great t... Ver mais

Escrito pela empresa

MCY TRADING is a community of thousands of traders worldwide. Benjamin, CEO and trader, has 7 years' experience on the financial markets. He offers signals on GOLD & BITCOIN with 81% success rate.

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

Não respondeu a opiniões negativas

Complete scam

Complete scam! After you deposit money he will ask you for another fee to release your funds.
Money never received and all accounts deleted

3 de fevereiro de 2025

Trading sérieux et performant

Un trader expérimenté et dont la gestion est extrêmement sérieuse. Les positions prises sont documentées et suivies. La stratégie de SL/TP est éprouvée et les résultats sont à la clé. Sans comparaison avec aucune offre de trading sur le marché. Support au top, hyper réactif.

5 de fevereiro de 2025

Not impressed

Not impressed. Took alot of losses with Ben. Although he’s intermediate fx trader, I would definitely try elsewhere. He ain’t the one.

5 de fevereiro de 2025

🤑🤑 5000 $ en 1 semaine

Je vous le conseille fortement, tu veux te faire du profits en trading ? Intègre son groupe, tu ne vas pas le regretter. Merci ben pour ces profits à gogo.
Des bisous tropicales de Tahiti. 🇵🇫🇵🇫
Heikapua 🥰🤑🤑🤑🤑.

26 de janeiro de 2025

Rejoignez la communauté

Je suis membre vip avec MCY quoi que les les personnes penses vous pouvez venir les yeux fermés les signaux sont au top 👌 il y a des TP et SL mais c’est du trading pour ma part depuis que j’ai rejoins BEN !!!! C’est du gain 💰💰💰assuré

4 de outubro de 2024

Definitely a game changer..

Definitely a game changer... genuine without a doubt. Invested small and took low cost trades, but win after win. Losses are important to strengthen your understanding. Thanks Benjamin. Appreciate all your consistent devotion.

1 de janeiro de 2025