Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meal4U har gennem mange år været "lillebror" til de større konkurrenter. På trods af dette, så har de alligevel formået at få mange restauranter over på deres platform. Nu er vi så nået til et... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sender efterfølgende reklame til ens email uden mulighed for at afmelde sig. "Kære Rasmus, Vi vil gerne minde dig om, at dine optjente bonusser hos Viking Pizzaria via Meal4u.dk snart udløber! G... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Det er nemt og intuitivt at bestille via hjemmesiden. Man kan endda fjerne posen, hvis man slet ikke ønsker at betale for en pose. Dejligt. Og hvis der skulle være noget galt, så kontakter de dig auto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt bestillingsplatformen for første gang i dag og fik den bestilte mad fra Antoni Pizza & Grillbar i Frederikssund til aftalt tid. Det bliver ikke sidste gang. Nem bestilling og betaling og så... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviço de encomenda de comida online
  2. Entrega de pizza
  3. Takeaway de pizza
  4. Serviço de take away

Escrito pela empresa

Pizza, Burger, Pitabrød, Pasta og meget andet fastfood bestilles nemt og hurtigt på https://www.meal4u.dk

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Fra lillebror til førertrøje

Nu er vi så nået til et punkt, hvor de store giganter har fået for travlt med at nedkæmpe hinanden, til at kvaliteten af deres produkt har fået en andenplads. Dette kommer bl.a. til syne i absurd høje priser, samt den nylige nedlukning af Just-Eat, efter merger med Hollandske Takeaway.com.

Dette efterlader den danske marked for takeaway helt åbent, og her står Meal4U så endelige frem som et ganske fint alternativt, hvilket uden tvivl skyldes deres allerede etablerede plads i markedet. I min lille by, på ~20k beboere, er alle restauranter med på platformen. Og selvom Meal4U aldrig har været bedst mht. UI og UX, så har jeg det egentlig fint med at de nu indtager førertrøjen.

Vi skal beholde sådanne services på danske hænder, og derfor kører mine ugentlige bestiller gennem netop denne platform.

3 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Sender efterfølgende reklame til ens…

Sender efterfølgende reklame til ens email uden mulighed for at afmelde sig.

"Kære Rasmus,

Vi vil gerne minde dig om, at dine optjente bonusser hos Viking Pizzaria via Meal4u.dk snart udløber! Gå ikke glip af chancen for at bruge dine bonusser på et lækkert måltid, eller lav en ny bestilling via Meal4u.dk til Viking Pizzaria for at udskyde udløbsdatoen med 60 dage og optjene flere bonusser."

29 de dezembro de 2025

Resposta da Meal4U ApS

Meal4U sender udelukkende kvitteringsmails vedrørende kundens bestilling og benytter ikke marketingemails. Derfor er vi desværre uforstående over for din anmeldelse.

Det virker bare

Jeg har handlet mange gange via Meal4U, og det fungerer bare. Det eneste jeg savner er, at før i tiden, da man handlede på Babas egen hjemmeside, så fik man 10% i rabat for at bestille online 😉
Det kunne være dejligt, hvis der var noget, der hed loyalitetsrabat!

30 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle have bestilt.... Men droppede det

Skulle have bestil gennem dem, men en pizza til 84 landede på 92. Ville så se indkøbskurven, men der skulle jeg så være logget ind... Det er for dumt. Så valgte slet ikke og bestille noget.
Få dog noget mere gennemsigtighed for kunden 😔

8 de maio de 2025

Undgå denne hjemmeside

Undgå så vidt muligt at bruge meal4u.dk. Brug hellere en konkurrent eller partneren direkte. Kundeservice melder alligevel meget direkte ud, at de ingen interesse har i at assistere, hvis der opstår et problem, så der er ingen gevinst ved at de er involveret. Hjemmesiden fungerer udemærket (ikke så mange muligheder i alle byer), men ikke noget ekstraordinært, så du vil ikke undvære dem, skulle du søge mad andetsteds.

Stort tak til hovedkontoret

Stort tak til hovedkontoret, som jeg kontaktede ift hændelsen hvor pizzaria selv aflyste min bestilling og beholdte pengene . Hovedkontoret har taget min klage seriøs og handlet, det resulteret i at pengene blev returneret fra pizzariet ,så jeg er tilfreds med resultatet

Kære Ellen,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er meget glade for at have kunnet hjælpe dig med din oplevelse og at vi har gjort dig glad. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at anerkende vores indsats.

Mvh
Oliver

Classificada 1 em 5 estrelas

Det var et dårligt måltid - flæskestegssandwich

Flæskestegen var kremeret i frityre og mindede mest om stegt flæsk. Rødkålen var rå, men smagte ikke af noget som helst. Det gjorde agurkesalaten heller ikke. Der var ikke brugt salt eller peber eller andre smagsgivere. Et skuffende måltid.

Kære Britta,

Tak for din feedback. Det er vigtigt at bemærke, at vi hos Meal4U ikke er et køkken eller en restaurant. Vi er en online bestillingsplatform, der forbinder kunder med restauranter. Derfor er vi ikke direkte involveret i madlavning eller levering.

Vi anbefaler, at du retter din anmeldelse direkte til den restaurant, du har bestilt fra, da de er bedre i stand til at håndtere specifikke spørgsmål om madens kvalitet og service.

Tak fordi du bruger Meal4U, og vi håber, at din fremtidige oplevelse vil være tilfredsstillende.

Med venlig hilsen,

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais