MedicOnline.dk Opiniões 2003

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte 2 produkter hos Mediconline og det gik hurtigt med at modtage pakken, stort plus for hurtig levering. Da jeg modtog pakken var det ene låg desværre hoppet af under transport. Jeg t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et fantastisk produkt. Jeg har nedsunken forfod samt slidgigt i storetåens grundled. Alt dette til sammen giver mange smerter. Efter jeg har købt Podosoles indlæg, er smerterne forsvundet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Update: jeg blev kontaktet af kundecervice, returnerede varen og fik hele beløbet tilbage ret hurtigt. Så den del fungerede upåklageligt 👍 Har bestilt geleringe til ligtorne. Leveringstiden var op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For første gang nogen sinde var der en fejl i forsendelsen. Jeg manglede et par varer, men jeg skrev til dem - og øjeblikkelig reaktion, hvor mqn fiksede problemet. Jeg vender trofast tilbage!!!

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento médico
  2. Loja de equipamento fitness
  3. Tratamento para pés
  4. Loja de cosmética
  5. Loja de maternidade
  6. Loja de roupa interior

Informação fornecida por diversas fontes externas

Støttestrømper, fodpleje og helse. Hurtig levering og fair priser. Bestil nu!

Om MedicOnline

Støttestrømper, fodpleje og helse i topkvalitet

Vores idé er enkel: At passe på sin hverdagshelse skal være nemt, billigt og hurtigt uden at der gives afkald på kvaliteten. Hos os finder du kompressionsstrømper, såler, støttebind og produkter til personlig pleje i topkvalitet til en god pris. Med vores produkter som kompressionsstrømper, støttestrømper og meget mere får du sunde ben og fødder. Men derfor behøver det jo ikke at være kedeligt at se på. Vores mål er at give dig Danmarks flotteste strømper med medicinsk funktion! Du finder også kompression til træningen, kropspleje og meget andet, der sørger for din velvære i hverdagen.

Informações de contacto

1 de fevereiro de 2026

God oplevelse

8 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter som lever op til…

Gode produkter som lever op til beskrivelsen og fornuftige priser, har handlet hos jer i flere år.

12 de janeiro de 2026

Classificada 3 em 5 estrelas

1,5 uges leveringstid synes jeg…

1,5 uges leveringstid synes jeg umiddelbart ikke er imponerende, især ikke når de reklamerer med hurtig levering. Så de nåede ikke frem til operationen, men støttestrømperne var fine og passede godt, da de kom.

4 de janeiro de 2026

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med de støttestrømper, du har bestilt hos os, og at de passede godt.

Jeg beklager dog meget, at leveringen ikke nåede frem i tide til operationen. Din bestilling blev afsendt fra os dagen efter, du lagde din ordre. Den beregnede leveringstid er normalt 3–6 hverdage, men jeg kan se, at du desværre måtte vente et par ekstra dage.

Forsinkelser kan desværre forekomme og ligger i nogle tilfælde uden for vores kontrol, men jeg forstår naturligvis, at det er frustrerende, og jeg beklager ulejligheden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundeservice helt i bund.

Jeg bestilte en silikone strop til foden til levering i København. Da pakken kommer 3 uger efter bestilling, indeholder pakken tre par strømper til en anden kunde i Jylland.
Jeg skriver til butikken og gør opmærksom på fejlen og beder om at få tilsendt min rigtige vare. Mediconline sender mig så en retur seddel og forlanger at jeg pakker de tre strømper ind, går til en PostDanmark forhandler og sender retur.
Til dette skriver jeg at det da må være en fejl at De forlanger denne ulejlighed for så lille en forsendelse (salgspris for de fejlsendte strømper kr. 39,-/stk), men at De naturligvis er velkomne til at afhente dem hos mig.
Svaret fra Mediconline er at De ikke kan forære strømperne gratis, men at De vil sende en faktura på de tre par strømper, hvis jeg ikke vil ulejlige mig med at sende dem retur.

Det er ikke blot meget frækt og provokerende skrevet, men også en form for “pistol” politik overfor en kunde, efter at De selv har lavet en bøf og sendt en anden kundes vare forkert.
Det er sidste gang at jeg handler her og jeg vil gøre alt for sprede historien til venner, kolleger og på sociale medier.

15 de janeiro de 2026

Hej Morten,

Det er korrekt, at vi desværre har sendt forkerte produkter til dig, og det er vi oprigtigt kede af. Din korrekte vare er dog allerede blevet sendt og er på vej til dig nu. Du burde modtage den i løbet af denne uge.

Vi vil meget gerne have de produkter retur, som er sendt til dig ved en fejl, så de ikke går til spilde af hensyn til miljøet. Derfor har vi også sendt dig en gratis returlabel. Du skal blot lægge de modtagne produkter i den samme kasse, som du fik dem i, lukke kassen, sætte returlabelen på og aflevere pakken hos et PostNord-udleveringssted, når det passer dig.

Vi håber på din forståelse for, at fejl desværre kan ske, og at du vil hjælpe os med at få returneret de strømper, som fejlagtigt er blevet sendt til dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skridsikre sokker i god kvalitet

10 de dezembro de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service

6 de fevereiro de 2025

Fint produkt til prisen

Hurtig levering og fint produkt. Købte et par tåspredere - hullet til tåen er dog meget småt på trods af at jeg valgte den største størrelse, så de strangulerer tåen

7 de novembro de 2025

Dårligt produkt

Pakken kom, men produktet virker slet ikke

12 de outubro de 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at det produkt, du har bestilt hos os, ikke levede op til dine forventninger. Vi kontakter dig via mail, så hjælper vi dig med at finde en løsning.

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse, super kundeservice. Ved bestilling blev forkert leveringsadresse oplyst. Det blev ordnet uden meromkostninger og uden nogen problemer. Hurtige tilbage meldinger, meget positiv oplevelse

15 de novembro de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har det problem at mine footies er…

Jeg har det problem at mine footies er for store desværre - kan det lade sig gøre at få dem byttet?

6 de outubro de 2025

Hej Anna,
Tak for din anmeldelse. Hvis du har bestilt sokker, accepterer vi desværre ikke ombytninger, hvis de er prøvet på. Ellers kan du bytte størrelsen. Kontakt venligst vores kundeservice på info@mediconline.dk, så hjælper de dig med din bestilling.

Vred smiley

Blev tilmeldt efterfølgende tilbudsmails, uden at have bedt om det!!!!
Glæden ved at have anskaffet sig et produkt går i vasken, når man opdager at firmaet betragter en som en tomhjernet forbruger.
Desuden var de produkter, jeg købte ikke af den kvalitet, som man forventer, når man handler på et site, der hedder Medic. Jeg havde nok fået et bedre produkt hvis jeg havde gået i Matas eller i Normalen, og kunne stå med varen i hånden før jeg købte.

28 de outubro de 2025

Hej A.S.,

Det er ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds med vores service eller de produkter, du har modtaget. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og fortælle lidt mere om produktet, så vi sammen kan finde en løsning.

Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du nemt afmelde dig direkte via linket i mailen. Alternativt kan du kontakte os, så hjælper vi dig med det.

Du kan skrive til os på info@mediconline.dk
, så hjælper vi dig gerne videre. Vi ser frem til at høre fra dig.

Mediconline

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god kvalitet til god pris

Super god kvalitet til god pris. Hurtig levering.

10 de setembro de 2025

Hej,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode ting hos jer er yderst…

Super gode ting hos jer er yderst tilfreds med at handle hos jer og gode priser

9 de setembro de 2025

Hej,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service.
/MedicOnline

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais