Informações sobre a empresa

1. Loja de comida saudável

Medvital erbjuder kosttillskott med smidiga hemleveranser. Vi fokuserar på enkelhet, kontinuitet och produkter inom hälsa och välmående som ska vara lätta att använda i vardagen. Vi arbetar löpande med att förbättra kundupplevelsen och uppskattar all feedback från våra kunder. Vår kundtjänst hjälper gärna till med frågor kring leveranser, abonnemang eller justering

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

4 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 1 em 5 estrelas

Dom säger att det inte är bindande när…

Dom säger att det inte är bindande när dom ringer och erbjuder sina varor , och ska man ringa dom så svara dom inte fast telefonen tid står på deras hemsida, nej då har dom stängt och Mail svarar dom efter någon dag , sen skickar dom nytt och då ska betala dyrt för detta , jag kunde skicka retur men va tvungen att betala fakturan klart som inte ska varan från mej , fy vilka avtal dom det är till lura folk

14 de abril de 2026
logótipo da Medvital

Resposta da Medvital

Hej Agneta,

Tack för att du tar dig tid att skriva och för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att du upplevt processen som otydlig och frustrerande. Vi förstår att det skapar irritation när man känner att man inte får tag i oss direkt eller när informationen inte upplevs som tillräckligt tydlig från start.

Vi vill vara tydliga med att våra abonnemang är frivilliga och utan bindningstid, och att villkoren framgår i samband med beställning. Samtidigt är det viktigt för oss att varje kund känner sig trygg i både köp och uppsägning.

När det gäller kontakt med oss kan svarstider variera vid hög belastning, men vi arbetar löpande för att vara så tillgängliga som möjligt via både mejl och telefon.

Vi tar din feedback på allvar och använder den aktivt för att förbättra både kommunikation och kundupplevelse framåt.

Medvital Kundservice

lurendrejare 😡

Min mamma har beställt vitaminer av dem och betalar över tusen spänn var tredje månad. Hon vill nu avsluta detta och ringer till dem i sinne på deras telefon tid men de svarar inte!!! Nu har vi mailat men inget svar..
VAD SKA VI GÖRA????

31 de março de 2026
logótipo da Medvital

Resposta da Medvital

Hej Annika,

Tack för att du skriver och jag förstår verkligen att det här känns frustrerande när man upplever att man inte får kontakt direkt.

Vi vill vara tydliga med att alla abonnemang kan avslutas när som helst, och när en uppsägning kommer in stoppar vi alltid framtida leveranser och bekräftar detta skriftligt.

I perioder med hög belastning kan det tyvärr ta lite längre tid att komma fram på telefon eller få svar via mejl, men alla ärenden hanteras i turordning och ingen kund lämnas utan återkoppling i mer än 1 arbetsdag.

Tack för att du hör av dig – vi tar alltid den här typen av feedback på allvar och jobbar aktivt för att bli mer tillgängliga.

Medvital Kundservice

Dödskallemärkt

Dödskallemärkt. Sky som pesten. Helt inriktat på att lura pengar av gamla, respekterar inte Nixregistret, ej heller uttrycklig begäran om att upphöra med all kontakt. De har ofredande som affärsmodell - UNDVIK.

10 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.