Mega Food Stunter Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top, ook de producten van hoge kwaliteit. Plus goede bezorging.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de Alimentos Congelados
  6. Loja de aves

Sobre Mega Food Stunter

GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD

Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.

Kwaliteits diepvriesproducten voor:

• HORECA
  • Bakkers
  • Slagers
  • Hotels
  • Consumenten

Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".

GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

4 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

625 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

van 4600 naar 0 punten

Ik koop hier al jaren en ben over het algemeen zeer tevreden.
Helaas ben ik nu naar het sparen van 4600 punten diezelfde punten kwijt.
Ook dat kan gebeuren en is vast te verhelpen ware het niet dat ik de klantenservice niet kan bereiken, ik ben er nu 3 weken mee bezig en alles wat er komt is een ontvangstbewijs van de mail die ik de megefoodstunter heb gestuurd.

2 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Duurder dan vers aan te kopen !!!!!!

Laatste jaar nog 0,0 goedkope prijzen.
Prijzen zijn duur als je weet dat producten (bijna) vervaldatum hebben overschreden!

Producten worden ook half ontdooid geleverd!
Als particulier is het onmogelijk de hoeveelheid aan te kopen voor gratis levering.
En als je bestelt zonder minimum van 150 of 200 euro, dan heb je 0,0 voordeel voor producten die vervaldatum zijn overschreden!

16 de maio de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik was zeer gereserveerd maar was bijna goed!

Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika en ui) naar een niet te eten gemarineerde kipdijspiesje. Ik heb een klacht ingediend om het product te vervangen want ik vind ze niet lekker, anders was het minder een prolbeem geweest.

Jammer van de vergissing maar daarbuiten alles lekker en correct... Ik wacht nu af wat zij doen met de klacht.

Update: De klacht werd netjes en snel gecorrigeerdna de melding. Deed men helemaal niet moeilijk over!

3 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Verstuurt SPAM en blijft doorgaan zelfs na afmelding

Stop met het sturen van jullie illegale SPAM

17 de fevereiro de 2026
logótipo da Mega Food Stunter

Resposta da Mega Food Stunter

Geachte heer Ballegoy,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Wat vervelend om te lezen dat u onze nieuwsbrieven als spam ervaart. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.
Wij versturen enkele keren per week een nieuwsbrief met aanbiedingen. Onderaan iedere e-mail staat een afmeldlink waarmee u zich direct kunt uitschrijven. Het kan soms voorkomen dat een uitschrijving en een reeds ingeplande mailing elkaar kruisen, waardoor u nog één bericht ontvangt.
Mocht u ondanks uw afmelding toch nog e-mails van ons ontvangen, dan willen wij dit graag direct voor u oplossen. Wilt u in dat geval contact opnemen met onze klantenservice via info@megafoodstunter.nl onder vermelding van het e-mailadres waarmee u bent aangemeld? Dan zorgen wij ervoor dat uw adres handmatig wordt verwijderd uit ons systeem.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Joke Klantenservice MegaFoodStunter

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.